Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Hči Rebeke Dremelj odpeljana z rešilcem. Pevka se je oglasila in razkrila, kakšno grozoto so doživeli

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka se je oglasila iz bolnišnice, doživela je najhujšo moro, ki jo lahko doživijo starši.

Pevka Rebeka Dremelj je tudi mamica dveh hčera, Šajane in Sije. Starejša Šajana je bila z rešilcem odpeljana v bolnišnico, Rebeka pa je celotno zgodbo zaupala svojim spletnim prijateljem in sledilcem preko Instagram zgodbe.

»Neverjetno težka dva dneva sta za mano … bila sem v bolnici kot spremstvo svoji starejši hčerki Šajani, ki nama je zvečer povzročila takšen šok, da nama je po moje skrajšala za dvajset let življenja … Velika verjetnost je, pravijo, da bi to lahko bil post covid sindrom … skratka otrpela ji je cela desna stran obraza, ni mogla nič govoriti, ni mogla dihat, zgledala je, kot da bi jo možganska kap in sem se tako strašansko prestrašila, da vam ne znam povedat,« je svoje težke trenutke opisala Dremljeva. Dodala je še, da je z deklico sedaj vse v redu, da je bila že naslednjega jutra popolnoma zdrava.

Pohvalila je celotno zdravniško ekipo in medicinske sestre bolnice Novo mesto, prav tako je povedala tudi, da je bil rešilec pri njih v petih minutah.

»Z njo je seveda vse v redu, kot da se ni nič zgodilo, tistih deset minut je bilo pa do danes najtežjih v mojem življenju,« je še iskreno povedala in dodala, da občuduje vse starše, ki se soočajo s takšnimi in drugačnimi travmami zaradi svojih otrok. Dejala je, da je bila prepričana, da ji bo hči umrla. Opozorila je še vse starše, katerih otroci so preboleli covid, naj bodo pozorni, saj naj bi bilo takšnih post covid posledic veliko.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Instagram

Zanimivosti

Manca Špik se je pohvalila z novim! Res je lepotec in vzelo vam bo sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da se je vanj zaljubila na prvi pogled.

Priljubljena slovenska pevka Manca Špik, ki je že pred časom oznanila, da je samska, razšla se je s partnerjem, s katerim ima hčero Lano, zna uživati življenje. Svojim številnim spletnim sledilcem se pogosto oglasi tudi preko družbenih omrežij, tokrat jih je razveselila z novico, da ima novega. Ponosno je pokazala nekaj fotografij, poleg njih pa pripisala: »Črnega sem si zaželela… in ga kooončno tudi dobila!
Pravzaprav smo hkrati dobile črne lepotce prav vse @ackondor pevske ⭐️zvezde⭐️!
Ponosna in hvaležna za to!«

Vam je všeč? Nam je zelo!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Boštjan Romih tako lepo hčer? Njena lepota vas bo osupnila …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova starejša hči je postala zares prava lepotica.

Priljubljeni radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih je oče treh otrok. Ima dve hčeri, Roso in Lilo, ter sina Dana.

Najstarejša, Rosa, je dopolnila že 18 let in njena starša, Boštjan in Lara sta lahko upravičeno ponosna nanjo.

Kot piše portal njena, je Rosa pred časom za revijo Smrklja razkrila, katere vrednote sta starša predala njej in njeni sestri ter bratu.

“Teh je kar veliko, med glavne pa bi vseeno štela pravičnost, uspeh, prijaznost, svobodo, ustvarjanje, ljubezen in odgovornost,”  je dejala.

Kako čudovita je družina Romih, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tanja Žagar objavila fotografijo, ki vam bo vzela sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni njeni oboževalci so bili navdušeni.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar svoje spletne prijatelje redno razveseljuje s fotografijami. Tokrat je z njimi delila zares čudovit poletni utrinek.

»Današnji prečudovit sončni zahod pa delim z vami. Všeč??? je zapisala na soj Facebook zid in dodala čudovito fotografijo sončnega zahoda.

Pevka očitno s svojo družino uživa ob morju. Odkar je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, so zanjo takšni trenutki zagotovo neprecenljivi.

Fotografijo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals