Domov Zanimivosti Hči Rebeke Dremelj odpeljana z rešilcem. Pevka se je oglasila in razkrila,...

Hči Rebeke Dremelj odpeljana z rešilcem. Pevka se je oglasila in razkrila, kakšno grozoto so doživeli

Priljubljena pevka se je oglasila iz bolnišnice, doživela je najhujšo moro, ki jo lahko doživijo starši.

Pevka Rebeka Dremelj je tudi mamica dveh hčera, Šajane in Sije. Starejša Šajana je bila z rešilcem odpeljana v bolnišnico, Rebeka pa je celotno zgodbo zaupala svojim spletnim prijateljem in sledilcem preko Instagram zgodbe.

»Neverjetno težka dva dneva sta za mano … bila sem v bolnici kot spremstvo svoji starejši hčerki Šajani, ki nama je zvečer povzročila takšen šok, da nama je po moje skrajšala za dvajset let življenja … Velika verjetnost je, pravijo, da bi to lahko bil post covid sindrom … skratka otrpela ji je cela desna stran obraza, ni mogla nič govoriti, ni mogla dihat, zgledala je, kot da bi jo možganska kap in sem se tako strašansko prestrašila, da vam ne znam povedat,« je svoje težke trenutke opisala Dremljeva. Dodala je še, da je z deklico sedaj vse v redu, da je bila že naslednjega jutra popolnoma zdrava.

Pohvalila je celotno zdravniško ekipo in medicinske sestre bolnice Novo mesto, prav tako je povedala tudi, da je bil rešilec pri njih v petih minutah.

»Z njo je seveda vse v redu, kot da se ni nič zgodilo, tistih deset minut je bilo pa do danes najtežjih v mojem življenju,« je še iskreno povedala in dodala, da občuduje vse starše, ki se soočajo s takšnimi in drugačnimi travmami zaradi svojih otrok. Dejala je, da je bila prepričana, da ji bo hči umrla. Opozorila je še vse starše, katerih otroci so preboleli covid, naj bodo pozorni, saj naj bi bilo takšnih post covid posledic veliko.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Instagram