Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kruta usoda: Udeleženka resničnostnih šovov pristala na invalidskem vozičku

Objavljeno

V redu

Takšna huda tragedija je doletela znano udeležensko resničnostnih šovov. Trenutno jo lahko spremljamo preko televizijskih zaslonov tudi pri nas.

Tanjo Šustić lahko trenutno pri nas spremljamo v šovu Ljubezen na vasi, kjer se poteguje za mladega Daniela. Resničnostni šov je bil posnet že pred nekaj leti, današnja podoba dekleta je popolnoma drugačna, njena zgodba pa zelo žalostna.

Kot poroča portal njena, se je po šovu Ljubezen na vasi udeležila še šova Parovi, nato pa si je Tanja poskušala vzeti življenje, bila več mesecev v komi, nato pa se je morala soočiti še s hudo invalidnostjo.

»Tanja se je namreč po šovu soočala z grožnjami, doživela je grozljiv fizični napad, nato pa si je zaradi strahu skušala vzeti življenje. Njeni načrti se niso uresničili, samomor je preživela in pristala na invalidskem vozičku odvisna od pomoči drugih,« piše omenjeni portal in razkriva še, da je svojo žalostno zgodbo delila s portalom Storyhr. Zanje je povedala, da jo invalidnost zelo upočasnjuje, da pa ji ob strani stoji fant, jo varuje, nudi zdravstveno pomoč in ljubezen.

Foto: Voyo

Zanimivosti

Ste videli, kaj s svojim telesom zmore Ana Klašnja? Ostali boste brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je gibčno telo.

Zelo priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila prav posebno fotografijo. Pokazala jim je namreč, kako zelo je gibčna in seveda takoj navdušila številne.

»To je to. Nasmeh do ušes in nogo za vrat, pa gremo v tale vroč dan je pripisala poleg fotografije, ki jo boste našli spodaj. zagotovo jo boste občudovali tudi vi.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka najprej izginila, nato spremenila ime. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi opazili, da je več ni?

Pred leti je bila ena najbolj priljubljenih slovenskih Youtuberk, mnogi so z veseljem spremljali njene lepotne vsebine in modne trende, nato pa je Neva Boškin kar izginila. Kot pa poroča portal metropolitan, je bila zadnjič aktivna na družbenih omrežjih v začetku marca 2020, nato pa je ni bilo več.

Kot še poroča omenjeni portal, se je ponovno oglasila v sredini letošnjega maja z novim imenom. Preimenovala se je v Mio Pentel.

“Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini,« je sporočila svojim sledilcem.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je kar nekaj zanimivih podrobnosti.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v zvezi s 25-letno Laro Pernek že leto dni. 49-letni pevec pa je za portal metropolitan sedaj razkril nekaj zanimivosti.

“Ljubezen je božanskost. Krasno je, ker je nerazložljiva – čeprav znajo znanstveniki povedati, kateri kemijski procesi se zaradi nje zgodijo v možganih. Ne vedo pa, zakaj,« je iskreno povedal za omenjeni portal in dodal še, da je srečno zaljubljen, a: »Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na ‘billboardih’. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh).«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals