Kontaktirajte nas

Zabava

Nov izziv za Petra Polesa! Odkrito je povedal, da se tega zelo veseli …

Objavljeno

V redu

To pa je nekaj novega. Ste presenečeni?

Na male ekrane prihaja nova sezona šova Znan obraz ima svoj glas in tokrat bosta priljubljeni šov vodila Peter Poles in Sašo Stare.

»Že od nekdaj sem fasciniran nad sposobnostjo nastopajočih oddaje Znan obraz ima svoj glas, da se prelevijo skoraj v kogar hočejo, tako da sem zelo vesel, da bova lahko letos s Sašem usmerjala promet med njihovimi nastopi in od blizu spremljala njihov napredek. Sploh, ker so letošnji tekmovalci z res veliko vnemo pristopili k izzivu in ker ogromno obeta tudi bera sodnikov. Predvsem pa si želim in pričakujem, da nam bo uspelo pripraviti  še en dober šov, v katerem bomo uživali vsi ljubitelji sproščene zabave,« je priznal Peter Poles.

»Znan obraz ima svoj glas je oddaja, ki sem jo skoraj vedno gledal z malce zavisti, ker sam NE ZNAM dobro oponašati niti tega, kako se oglaša kužek. In potem imaš tukaj na enem odru peščico vrhunskih vokalistov, ki te iz nedelje v nedeljo presenečajo z odličnimi imitacijami slovenskih in svetovnih zvezdnikov! NO-RO! In komaj čakam, da bom lahko vse te nore transformacije in odpiljene plesno-pevske točke gledal praktično iz prve vrste! No, pa veselim se tudi, da bom spet lahko delal s Perotom, ker sem ga po finalu Slovenija ima talent kar malo pogrešal in skupaj se bova potrudila, da se bomo ob nedeljah imeli fino,« pa je dodal še Sašo Stare in s tem tudi prepričal, da šeste sezone nikakor ne gre zamuditi.

Nov voditeljski par

Foto: POP TV/Urša Premik

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals