Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tjaša Vrečič pokazala svoje popolno izklesano telo in bila napadena

Objavljeno

V redu

Saj ne boste verjeli, kaj se dogaja sedaj …

Nekdanja tekmovalka šova Kmetija Tjaša Vrečič je zaradi svojega vidnega uspeha, odrekanja in vztrajnosti postala žrtev napada. Na svoj Instagram račun je dodala fotografiji, s katerima je pokazala, kako ji je v samo štirih mesecih uspelo izklesati svoje telo. Ure treningov, skrbno pripravljeni obroki, znojenje, vztrajnost, vse to in še več, da je danes videti izklesano do potankosti.

Ne bomo napisali, da smo Slovenci narod nergačev in nevoščljivcev, ker nismo in se ne smemo soditi po nekaj odstotkih oseb, ki ne znajo nič drugega kot tarnati, žaliti in ustvarjati negativno energijo.

Napisali bomo, da si Tjaša zasluži vse pohvale in čestitke! Dokazala je, da se z voljo in vztrajnostjo zmore vse. Dokazal je, da lahko prav vsak preteče ciljno črto in verjamemo, da je s tem, ko je javno izpostavila svoje fotografije, spodbudila mnoge, da vztrajajo na svoji začrtani poti.

Eden izmed komentarjev, ki je zapisan poleg njene objave, se glasi: »A vi sploh veste kok truda, odrekanja in samodiscipline je punca vlozila da je prsla do tega telesa? Koga briga a vam je vsec a ne, vazno da je njej, ampak bognedaj punce vsaj pohvalit! Tako da tjasa bravo za tako mocno voljo marsikomu si lahko vzgled«

Mi dodajamo samo še: Bravo, Tjaša!

Njene fotografije boste našli tukaj.

Zanimivosti

Ste videli, kaj s svojim telesom zmore Ana Klašnja? Ostali boste brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je gibčno telo.

Zelo priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila prav posebno fotografijo. Pokazala jim je namreč, kako zelo je gibčna in seveda takoj navdušila številne.

»To je to. Nasmeh do ušes in nogo za vrat, pa gremo v tale vroč dan je pripisala poleg fotografije, ki jo boste našli spodaj. zagotovo jo boste občudovali tudi vi.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka najprej izginila, nato spremenila ime. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi opazili, da je več ni?

Pred leti je bila ena najbolj priljubljenih slovenskih Youtuberk, mnogi so z veseljem spremljali njene lepotne vsebine in modne trende, nato pa je Neva Boškin kar izginila. Kot pa poroča portal metropolitan, je bila zadnjič aktivna na družbenih omrežjih v začetku marca 2020, nato pa je ni bilo več.

Kot še poroča omenjeni portal, se je ponovno oglasila v sredini letošnjega maja z novim imenom. Preimenovala se je v Mio Pentel.

“Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini,« je sporočila svojim sledilcem.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je kar nekaj zanimivih podrobnosti.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v zvezi s 25-letno Laro Pernek že leto dni. 49-letni pevec pa je za portal metropolitan sedaj razkril nekaj zanimivosti.

“Ljubezen je božanskost. Krasno je, ker je nerazložljiva – čeprav znajo znanstveniki povedati, kateri kemijski procesi se zaradi nje zgodijo v možganih. Ne vedo pa, zakaj,« je iskreno povedal za omenjeni portal in dodal še, da je srečno zaljubljen, a: »Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na ‘billboardih’. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh).«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals