Domov Zanimivosti Tjaša Vrečič pokazala svoje popolno izklesano telo in bila napadena

Tjaša Vrečič pokazala svoje popolno izklesano telo in bila napadena

Saj ne boste verjeli, kaj se dogaja sedaj …

Nekdanja tekmovalka šova Kmetija Tjaša Vrečič je zaradi svojega vidnega uspeha, odrekanja in vztrajnosti postala žrtev napada. Na svoj Instagram račun je dodala fotografiji, s katerima je pokazala, kako ji je v samo štirih mesecih uspelo izklesati svoje telo. Ure treningov, skrbno pripravljeni obroki, znojenje, vztrajnost, vse to in še več, da je danes videti izklesano do potankosti.

Ne bomo napisali, da smo Slovenci narod nergačev in nevoščljivcev, ker nismo in se ne smemo soditi po nekaj odstotkih oseb, ki ne znajo nič drugega kot tarnati, žaliti in ustvarjati negativno energijo.

Napisali bomo, da si Tjaša zasluži vse pohvale in čestitke! Dokazala je, da se z voljo in vztrajnostjo zmore vse. Dokazal je, da lahko prav vsak preteče ciljno črto in verjamemo, da je s tem, ko je javno izpostavila svoje fotografije, spodbudila mnoge, da vztrajajo na svoji začrtani poti.

Eden izmed komentarjev, ki je zapisan poleg njene objave, se glasi: »A vi sploh veste kok truda, odrekanja in samodiscipline je punca vlozila da je prsla do tega telesa? Koga briga a vam je vsec a ne, vazno da je njej, ampak bognedaj punce vsaj pohvalit! Tako da tjasa bravo za tako mocno voljo marsikomu si lahko vzgled«

Mi dodajamo samo še: Bravo, Tjaša!

Njene fotografije boste našli tukaj.