Connect with us

Zanimivosti

Tjaša Vrečič pokazala svoje popolno izklesano telo in bila napadena

Published

on

Saj ne boste verjeli, kaj se dogaja sedaj …

Nekdanja tekmovalka šova Kmetija Tjaša Vrečič je zaradi svojega vidnega uspeha, odrekanja in vztrajnosti postala žrtev napada. Na svoj Instagram račun je dodala fotografiji, s katerima je pokazala, kako ji je v samo štirih mesecih uspelo izklesati svoje telo. Ure treningov, skrbno pripravljeni obroki, znojenje, vztrajnost, vse to in še več, da je danes videti izklesano do potankosti.

Ne bomo napisali, da smo Slovenci narod nergačev in nevoščljivcev, ker nismo in se ne smemo soditi po nekaj odstotkih oseb, ki ne znajo nič drugega kot tarnati, žaliti in ustvarjati negativno energijo.

Napisali bomo, da si Tjaša zasluži vse pohvale in čestitke! Dokazala je, da se z voljo in vztrajnostjo zmore vse. Dokazal je, da lahko prav vsak preteče ciljno črto in verjamemo, da je s tem, ko je javno izpostavila svoje fotografije, spodbudila mnoge, da vztrajajo na svoji začrtani poti.

Eden izmed komentarjev, ki je zapisan poleg njene objave, se glasi: »A vi sploh veste kok truda, odrekanja in samodiscipline je punca vlozila da je prsla do tega telesa? Koga briga a vam je vsec a ne, vazno da je njej, ampak bognedaj punce vsaj pohvalit! Tako da tjasa bravo za tako mocno voljo marsikomu si lahko vzgled«

Mi dodajamo samo še: Bravo, Tjaša!

Njene fotografije boste našli tukaj.

Zanimivosti

Šok: Ta znana televizijska voditeljica se je med snemanjem v živo zgrudila na tla

Published

on

Gledalci, ki so oddajo spremljali preko malih zaslonov, so bili popolnoma šokirani ..

Prava drama se je odvijala na ameriški televizijski postajo CBS, televizijska voditeljica Alissa Carlson Schwartz se je namreč v jutranji oddaji, pred očmi svojih kolegov in pred gledalci zgrudila na tla.

Oddaja je potekala v živo Carlson Schwartzova, ki bi morala napovedati vreme, se je nenadoma zazibala, nato z rokami oprla ob mizo, nato pa nenadoma padla.

Njeni kolegici, napovedovalki, ki sta iz sosednjega studia spremljali vse skupaj, sta se prestrašili, nato pa hitro napovedali oglasna sporočila.

Kaj točno se je v studiu dogajalo, so kasneje sporočili s televizijske hiše.

»Naši kolegici Alissi Carlson Scwartz je med informativno oddajo postalo slabo, radi bi se zahvalili njenim sodelavcem, ki so nemudoma ukrepali in poklicali reševalno službo,« so zapisali in dodali, da voditeljica okreva v bolnišnici.

Foto: Instagram

Continue Reading

Zanimivosti

Ste vedeli, da je mati Urške Čepin (Hočevar) takšna lepotica?

Published

on

Številni so šokirani: Ne morejo verjeti, da je njena mati res videti tako …

Zagotovo se še spomnite pevke Urške Čepin, danes Hočevar. Nekoč je polnila rumene medije, danes pa se je nekoliko umaknila iz javnega življenja, le vsake toliko se še javi preko družbenih omrežij in s svojimi objavami razveseli številne spletne prijatelje.

Nedavno je objavila fotografijo, na kateri je skupaj s svojo materjo Tatjano Hočevar.

Moja mami, moja najboljša prijateljica…,” je zapisala Urška Hočevar poleg fotografije, ki jo je delila.

Oboževalci so bili zelo presenečeni, niso namreč vedeli, da ima Urška tako mladostno mamico.

“Zgledata, kot da sta sestri,” je zapisal eden izmed številnih komentatorjev.

Foto: Facebook

Foto: Facebook
Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: Je ta lepotica res žena Blaža Švaba?

Published

on

Sklenila je, da sama razkrije, kako sta z znanim pevcem Blažem Švabom povezana …

Televizijska voditeljica in pevka Martina Švab se zaradi svojega priimka pogosto znajde v situaciji, v kateri mora razlagati, kako je povezana s priljubljenim voditeljem in glasbenikom Blažem Švabom. Mnogi namreč menijo, da je njegova partnerica.

»Ah, ja, sestra in žena in še kaj … (smeh) Vedno se temu nasmejim, nikoli se ne obremenjujem s temi vprašanji in mi tudi nikoli niso odveč. Ampak ugibanj je konec. Svakinja, svakinja sem,« je pojasnila za časopis Novice Svet24.

Martina je namreč žena Blaževega brata Mihe Švaba, s katerim ima tudi dva otroka.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals