Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Drago se je bil primoran izseliti iz stanovanja

Objavljeno

V redu

Za naš portal je udeleženec šova Ljubezen po domače povedal svojo zgodbo.

Drago Kosmač, ki ga spremljamo v šesti sezoni šova Ljubezen po domače in ki se je že izkazal za zelo kavalirskega, je za naš portal pojasnil, zakaj se je odločil, da proda stanovanje v bloku in se preseli v hišo.

»Ja, nek primeren stanovanjski objekt, sem po operacijah na hrbtenici kar nekaj časa iskal. V Novi Gorici sem imel sicer lepo stanovanje v velikosti 105 m2. Bilo je v tako imenovanem Ruskem bloku, v katerem ni dvigala, do stanovanja pa sem imel 92 stopnic,« je pojasnil in dodal, da dokler je bil lahko športno aktiven, je šlo brez težav, ko pa so nastopile težave zaradi hrbtenice, ni več zmogel vseh teh stopnic.

»Tako sem okoli leta 2000, ali kakšno leto prej, videl oglas v časopisu, da se prodaja ta hiša v bližini Nove Gorice. Iskal sem tudi hišo prav na Krasu, vendar je v tistem času nisem našel, zato sem se odločil za to, ki je na kraškem robu in od koder imam res lep pogled na naše hribovje čez celotne zahodne Julijce, Krna, pa vse do Nanosa. Iz oljčnika pa ob lepem vremenu seže pogled tudi vrha Triglava. Ko sem se odločal o nakupu, sem si želel, da bi bil nekje na Primorskem, kje točno ni bilo pomembno. Slovenija je lepa, kamor koli se postaviš, vendar so bile v ospredju emocije, saj sem na primorsko najbolj navezan, čeprav sem dosti zahajal tudi po vsej Sloveniji, še posebej po Savinjskih krajih, saj je bil oče iz Ljubnega ob Savinji,« je pojasnil Drago.

Z nakupom hiše pa ga je čakal nov izziv, saj je bila potrebna obnove in zavihal je rokave, da se je lahko čim prej vselil. Kot je pojasnil, je veliko postoril tudi sam in ker je bil tudi gospodar svojega časa, se je prenove lotil preudarno in z razmislekom.

Drago počasi in premišljeno obnavlja svojo hiško.

»Zanjo tudi nisem najemal nikakršnih kreditov. Tako kot je prihajal denar, tako sem ga vlagal v hišo, tako, da me še vedno čaka zunanja ureditev, okolica hiše. Rad bi imel okoli nje veliko cvetlic in raznih grmovnic. Upam, da bo ta del prišel na vrsto letos. Pri sami obnovi oz. mojem vložku vanj, je bila velika ovira moj hrbet. Delal sem kolikor sem lahko in kolikor mi je dopuščal čas, ker sem imel tudi druge opravke. Ker pa je hiša “postala” kar naenkrat prevelika in je zgornje nadstropje samevalo, sem se odločil, da ga malo preuredim in naredim še en apartma, ki ga bom ponudil kolesarjem in pohodnikom, ki bi si želeli malo bolje spoznati okolico Nove Gorice, predvsem pa bližnjega Krasa,« nam je še razkril svoje načrte. Sliši se zelo obetavno, se strinjate?

Foto: Voyo

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals