Ljubezen po domače: Milan spregovoril o nesreči, ki mu je vzela tisto, kar ga je osrečevalo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Razkril je svojo žalostno izkušnjo.

Milan Stojnić, ki ga spremljamo v šovu Ljubezen po domače in je eden izmed kandidatov Mije Rovtar, je razkril, da ne beži pred delom, ampak ga enostavno ne more opravljati, saj je invalid 2. kategorije.

Kot je pojasnil za portal njena, je pred 11 leti doživel hudo nesrečo: »Dne 12.9.2011 sem doživel in preživel delovno nesrečo, katere posledice čutim še danes. Utrpel sem poškodbe hrbtenice in okončin. Na tej osnovi mi je bila priznana tudi invalidnost 2. kategorije. A sama fizična bolečina ni bila nič v primerjavi s tem, ko so mi sporočili, da ne bom mogel opravljati dela, ki sem ga oboževal. Vedno sem hodil z veseljem v službo in opravljal delo, ki me je osrečevalo in izpolnjevalo, sedaj pa ne morem tega več početi.«

Žal pa ugotavlja, da je v Sloveniji še vedno mnogo ljudi, ki so diskriminatorni do invalidov. »Poleg posameznikov pred televizijskimi ekrani, ki jih beseda invalid očitno zabava in nasmeji, ko jo nekdo izgovori in se definira z uradno priznanim nazivom, se namreč tudi podjetja izogibajo zaposlovanju le teh,« je med drugim še razkril za omenjeni portal.

Milan se delu ne izogiba.

Foto: Voyo, POP TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice