Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina razkrila svojo resnico o spolnih odnosih

Objavljeno

V redu

Brez težav je spregovorila tudi o spolnosti in razkrila vse to …

V šovu Poroka na prvi pogled mnogi akterji povsem sproščeno govorijo tudi o spolnosti. Med njimi je zagotovo Nina, ki je že na začetku priznala, da se ob Domnu ne bo mogla dolgo zadrževati.

“Spolnost je nekaj lepega in bodimo iskreni, vsi jo imamo radi in vsi to počnemo, zato niti ne razumem zakaj se je tako sramujemo in obsojamo ljudi, ki o njej glasno spregovorijo. Seveda, da mi je včasih tudi nerodno, ampak se to zgodi redko je sedaj razkrila za naš portal in dodala tudi, da je vesela, ker je bila deležna vzgoje z odprtim pogledom na spolnost: “Ne spomnim se, da se bi o teh tematikah veliko pogovarjali, ko sem odraščala, niti sedaj. Sta me pa starša na srečo vzgajala tako, da imam odprt pogled na svet in da sprejemam vse vrste ljudi, ne glede na njihovo usmerjenost ali pa na njihove spolne preference ter prakse.”

Dodala je še, da ji spolnost zelo veliko pomeni, ne pa vse, na prvem mestu je zanjo intima.

“V naši družbi me izjemo moti, da se še vedno obsoja in napada ljudi, ki jih zanima kaj več kot klasičen t.i. »vanilla seks«, nikoli ne bo vsem vse všeč, a to ni razlog, da se lahko drugačno misleče ali bolj radovedne obsoja,” pa je še dodala.

Foto: Planet TV

Zabava

Znan slovenski obraz resničnostnih šovov v težavah zaradi droge

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je vso resnico …

Spoznali smo ga v zadnji sezoni šova MasterChef, sedaj pa je za Joonglo razkril, s kakšnimi hudimi težavami se je soočal v preteklosti. Bernard Bečan je iskreno spregovoril o svoji zasvojenosti s trdimi drogami. Kot je pojasnil, se je pričel drogirati zaradi nenehnega kreganja s starši, razšel pa se je tudi z dekletom.

»Zame osebno je bila to napaka v življenju. To je trajalo kar šest let. S kolegom sva tudi spala na klopcah. Ampak počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več. Najslabša je bila paranoja. Nisi spal, nisi pil. Vedno občutek, da ti nekdo sledi,« je med drugim razkril in povedal tudi, da mu je iz objema drog pomagala njegova partnerka, s katero sta bila skupaj pet let.

Več si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Slovenski zvezdnici razočarani. To se jima je zgodilo na Hrvaškem

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedali sta, da ju tam ne vidijo več.

Nerazdružljivi prijateljici, Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik sta se tokrat odpravili na morje, mahnili sta jo v sosednjo Hrvaško, v Reko. V svoji Instagram zgodbi sta pokazali, kako lep hotel sta rezervirali, resnično sta bili navdušeni nad njim, nato pa se je malce zalomilo. Ko sta odšli na večerjo, sta bili zelo razočarani. V restavraciji sta čakali skoraj eno uro.

»Že tričetrt ure čakava, … tu me več ne vidijo. Prvič, zadnjič in nikoli več,« je svojim sledilcem zaupala Osovnikarjeva. A to še ni bilo vse. Ko sta končno dobili krožnik, sta bili zelo razočarani.

»Zdaj pa me še vprašajte, če je bilo dobro, neeee. To pa me še toliko bolj razkuri. Čakaš tako dolgo in na koncu pa še ni dobro. Pa kaj je lahko še slabše, prosim,« je ob fotografiji zapisala Osovnikarjeva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Slovenska resničnostna zvezdnica se sooča s takšnim nadlegovanjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je jezna kot ris. Kaj se dogaja?

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Ana Pusovnik, se je tokrat svojim oboževalcem oglasila preko Instagram zgodbe zato, da jim je razkrila, kaj se ji dogaja. Svojo pripoved je začela s stavkom: »Jezna sem ko ris!«

Kot je razkrila, se je začelo dogajati, da si še posebej moki želijo, da bi jo lahko kontaktirali in si zamišljajo, da je prisotna na raznih spletnih straneh. »Na nekih oglasih, na nekih avanturah, ne vem, kaj vse. Vam jaz zgledam, da se rabim s kom dobivat?!«

V zgodbi je zapisala še, da se nikoli ni in nikoli ne bo dobivala v živo, da ne potrebuje moških, da bi ji plačevali, saj si je sposobna za svoje življenje plačati vse sama. »Če piše Slovenj Gradec, to še ne pomeni, da sem to jaz. Ker tam mene ni,« je še jezno dodala.

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals