Connect with us

Zabava

Delovna akcija: Tako kruto otroštvo je imel Damir, ki živi v majhni sobi na podstrešju

Published

on

Ko boste slišali njegovo zgodbo in videli, kje živi, boste zajokali …

V novi oddaji Delovne akcije, ki bo na malih zaslonih danes zvečer, bomo spoznali mamo Cvetko in njenega sina Damirja, ki živita na Koroškem.

Danes 42-letni Damir ima zelo težke spomine na svoje otroštvo. Biološkega očeta ni nikoli spoznal, videl je le njegove fotografije. Ta je namreč odšel, še preden se je Damir rodil in se ni več vrnil.

Ko je bil star dve leti, so mu diagnosticirali lažjo motnjo v duševnem razvoju, s petimi leti je odšel v zavod, domov se je vračal konec tedna. V tem času je Cvetka spoznala novega partnerja, a se je kmalu izkazalo, da je s seboj prinesel tudi alkohol in nasilje. Nasilen je bil tako do nje kot tudi do Damirja.

»Na sredi stopnic ga je ujel, ga privlekel za majico do vrat, tam ga je tako udaril s pestjo v obraz, da je ubogega pobiča odneslo do peči,« bo v joku razkrila mama Cvetka, ki se je nasilnega partnerja bala zapustiti, saj ji je grozil, da jo bo ubil.

Agonije je bilo konec, ko je storil samomor.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

V njuno življenje je z novim partnerjem Francem končno posijalo sonce. »Zlat je bil,« se ga spominja Damir, a bolezen je terjala davek. Umrl je zaradi raka na črevesju in Cvetka je ponovno ostala sama.

Takrat je Damir sklenil, da se preseli nazaj k materi v majhno in revno sobico na podstrešju, kjer je neznosen mraz.

A zahvaljujoč svojim prijateljem in sodelavcem, bo ta sobica kmalu deležna prenove …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Se spomnite Mije Rovtar (Ljubezen po domače)? Poglejte, kakšno presenečenje ima

Published

on

Zagotovo še niste pozabili na simpatično Mijo. Fotografija, ki jo je objavila, vas bo zelo razveselila.

Mijo Rovtar smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, tam se je zaljubila v svojega soseda Lovra Gregorša, s katerim sta lep odnos nadaljevala tudi potem, ko so kamere ugasnile.

Njuna ljubezen pa je močna še dandanes, pogosto pokažeta kak lep skupni utrinek, ga objavita na družbena omrežja in seveda takoj požanjeta veliko lepih besed in všečkov.

Z eno zadnjih objav pa je Mija zelo razveselila vse ljubitelje šova Ljubezen po domače. Pokazala je namreč, da je dobila prav poseben obisk, obiskal jo je Ibrahim Nouhoum, ki je v šovu nastopal kot kandidat Nade Zajc, s katero sta spletla lepe prijatelje vezi.

Da se udeleženci šova še vedno dobro razumejo in tudi družijo, dokazuje fotografija Mije, na njej pa je poleg Ibrahima tudi Lovro.

»Evo ju, lepotca,« je zapisala Mija poleg fotografij.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kaj v resnici pomenijo skrivnostna vabila? (Poroka na prvi pogled)

Published

on

V zadnji oddaji so vsi pari prejeli skrivnostna vabila. Kaj v resnici pomenijo?

Kot smo lahko videli v zadnji predvajani oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled, so vsi pari prejeli skrivnostna vabila.

Na njih je pisalo le, da so vabljeni na praznovanje. »Vabimo vas na poseben dogodek. Skupaj boste ustvarili nove spomine, prežete z ljubeznijo in veseljem,« je pisalo.

Pari so bili nad vabilom presenečeni, mučila jih je radovednost, kaj bi to lahko pomenilo. Blaž in Tina sta ugibala, da je povsem možno, da se bosta para, ki sta se zamenjala, ponovno poročila. Vlasta pa je upala, da bo Rok že toliko pri močeh, da bosta na ta slavnostni dogodek odšla skupaj …

Kaj točno pomenijo skrivnostna vabila, bomo videli v naslednji oddaji ….

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

O, kako lepo, Meri in Matevž (Poroka na prvi pogled) že naredila tak velik korak naprej

Published

on

Matevž in Meri presenetila s tem dejanjem. Ali to pomeni, da sta pravi par?

Že takoj po vselitvi Matevža k Meri se je ozračje v stanovanju umirilo. Že njun prvi pogovor je bil sproščen, oba sta si vidno oddahnila.

Kot pa smo lahko videli v zadnji oddaji šova Poroka na prvi pogled, sta po prvi skupni noči sklenila, da naredita korak naprej. Pobudo je dal Matevž.

Zjutraj, ko sta postiljala vsak svojo posteljo, je predlagal: »Sedaj, ko ni več Žana, dava skupaj postelje?«

Meri in Žan sta namreč odmaknila vsak svojo posteljo, da nista bila skupaj.

»Ja, lahko,« je dodala Meri.

V kamero pa je pojasnila, da so že postelje prej nakazovale, kakšen prepad je med njo in Žanom. »Sedaj pa mislim, da bova na novo začela …«

Je upanje za Meri in Matevža? Zaenkrat je videti, da imata zelo lep odnos.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals