Domov Zanimivosti Znani slovenski pevec javno razkril, kaj se mu je zgodilo pred 10...

Znani slovenski pevec javno razkril, kaj se mu je zgodilo pred 10 leti

»Pravzaprav sploh ne vem, kje bi začel …,« je iskreno zapisal na družbeno omrežje.

Da je od tistega dne, ko se mu je življenje popolnoma obrnilo na glavo, minilo že deset let, danes zelo znani slovenski operni pevec Žiga Lakner kar ne more verjeti.

Kot je razkril v zapisu, ki ga je delil na Instagramu, je od dne, ko je stopil na oder priljubljenega šova Slovenija ima talent, minilo že deset let. s tem dogodkom pa se je njegovo življenje popolnoma spremenilo, postal je znan po vsej Sloveniji.

»Dragi prijatelji. Na današnji dan praznujem 10 let samostojne kariere… 10 let? Pravzaprav sploh ne vem kje bi začel. Začelo se je na prvi sliki, ki jo vidite – na SLOVENIJA IMA TALENT. Kdo bi si mislil? 10 let in toliko lepih spominov, tukaj je samo nekaj slik s protokolarnih dogodkov, koncertov, nastopov, medijskih dogodkov, druženj. Kdo bi si mislil, da bom enkrat stopil na rdečo preprogo znanih slovenskih “Viktorjev” (to so bile le sanje do takrat), do Žarometov in še in še… Hvala vsem, za podporo in spremljanje. Se veselim v naslednjih 10 let! je zapisal na družbenem omrežju in dodal tudi niz fotografij, s katerimi se je sprehodil skozi čas.

Foto: facebook

Exit mobile version