Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Jure in Lea sta se vrnila na kmetijo – in ne, tega zares nista pričakovala

Objavljeno

V redu

Bila sta šokirana, ko sta ugotovila, kaj ju čaka.

Kot smo lahko že videli, sta se Jure Novak in Lea Bertoncelj vrnila iz Španije. Na kmetiji nista dobila dobrodošlice, dekleti sta bili jezni in užaljeni. Najprej je z Juretom govorila Sajra, nato pa še Teja in obe dekleti sta sklenili, da odideta, saj nista videli smisla. Sta pa pripravili tudi neljubo presenečenje.

Jure in Lea sta se iz Španije vrnila zelo utrujena in sta pred očmi videla le posteljo, a žal …

»Tako kot sva začela, bova morala še končati,« bo Jure povedal Lei in ji razložil, da bosta morala v hlev, saj dekleti za živali nista skrbeli, nista pobirali jajc. Tudi Lea je bila ogorčena, saj je bila tudi soba v hiši popolnoma razmetana.

»Ne vem, kaj sta delali, itak nočem vedeti, … vse delo sta nama pustili. Ko sta imeli izjave, da sta v bistvu samo oni dve delali in ne jaz, … No, tukaj se je potem pokazalo,« bo razkrila še Lea.

Ne bo jima preostalo drugega, kot da uredita vse potrebno. Na kmetiji je potrebno pač delati.

»Bom rekel, da malenkost sem pa še vseeno imel upanja, da bosta punci porihtali kmetijo tako kot je treba, da bosta odgovorni in odrasli, ampak žal, resnica je kruta, delo ni opravljeno,« bo še razkril Jure.

PO vrnitvi iz Španije sta morala zavihati rokave.

Foto: Voyo

Zabava

Znan slovenski obraz resničnostnih šovov v težavah zaradi droge

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je vso resnico …

Spoznali smo ga v zadnji sezoni šova MasterChef, sedaj pa je za Joonglo razkril, s kakšnimi hudimi težavami se je soočal v preteklosti. Bernard Bečan je iskreno spregovoril o svoji zasvojenosti s trdimi drogami. Kot je pojasnil, se je pričel drogirati zaradi nenehnega kreganja s starši, razšel pa se je tudi z dekletom.

»Zame osebno je bila to napaka v življenju. To je trajalo kar šest let. S kolegom sva tudi spala na klopcah. Ampak počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več. Najslabša je bila paranoja. Nisi spal, nisi pil. Vedno občutek, da ti nekdo sledi,« je med drugim razkril in povedal tudi, da mu je iz objema drog pomagala njegova partnerka, s katero sta bila skupaj pet let.

Več si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Slovenski zvezdnici razočarani. To se jima je zgodilo na Hrvaškem

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedali sta, da ju tam ne vidijo več.

Nerazdružljivi prijateljici, Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik sta se tokrat odpravili na morje, mahnili sta jo v sosednjo Hrvaško, v Reko. V svoji Instagram zgodbi sta pokazali, kako lep hotel sta rezervirali, resnično sta bili navdušeni nad njim, nato pa se je malce zalomilo. Ko sta odšli na večerjo, sta bili zelo razočarani. V restavraciji sta čakali skoraj eno uro.

»Že tričetrt ure čakava, … tu me več ne vidijo. Prvič, zadnjič in nikoli več,« je svojim sledilcem zaupala Osovnikarjeva. A to še ni bilo vse. Ko sta končno dobili krožnik, sta bili zelo razočarani.

»Zdaj pa me še vprašajte, če je bilo dobro, neeee. To pa me še toliko bolj razkuri. Čakaš tako dolgo in na koncu pa še ni dobro. Pa kaj je lahko še slabše, prosim,« je ob fotografiji zapisala Osovnikarjeva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Slovenska resničnostna zvezdnica se sooča s takšnim nadlegovanjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je jezna kot ris. Kaj se dogaja?

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Ana Pusovnik, se je tokrat svojim oboževalcem oglasila preko Instagram zgodbe zato, da jim je razkrila, kaj se ji dogaja. Svojo pripoved je začela s stavkom: »Jezna sem ko ris!«

Kot je razkrila, se je začelo dogajati, da si še posebej moki želijo, da bi jo lahko kontaktirali in si zamišljajo, da je prisotna na raznih spletnih straneh. »Na nekih oglasih, na nekih avanturah, ne vem, kaj vse. Vam jaz zgledam, da se rabim s kom dobivat?!«

V zgodbi je zapisala še, da se nikoli ni in nikoli ne bo dobivala v živo, da ne potrebuje moških, da bi ji plačevali, saj si je sposobna za svoje življenje plačati vse sama. »Če piše Slovenj Gradec, to še ne pomeni, da sem to jaz. Ker tam mene ni,« je še jezno dodala.

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals