Connect with us

Zabava

Ljubezen po domače: Jure in Lea sta se vrnila na kmetijo – in ne, tega zares nista pričakovala

Published

on

Bila sta šokirana, ko sta ugotovila, kaj ju čaka.

Kot smo lahko že videli, sta se Jure Novak in Lea Bertoncelj vrnila iz Španije. Na kmetiji nista dobila dobrodošlice, dekleti sta bili jezni in užaljeni. Najprej je z Juretom govorila Sajra, nato pa še Teja in obe dekleti sta sklenili, da odideta, saj nista videli smisla. Sta pa pripravili tudi neljubo presenečenje.

Jure in Lea sta se iz Španije vrnila zelo utrujena in sta pred očmi videla le posteljo, a žal …

»Tako kot sva začela, bova morala še končati,« bo Jure povedal Lei in ji razložil, da bosta morala v hlev, saj dekleti za živali nista skrbeli, nista pobirali jajc. Tudi Lea je bila ogorčena, saj je bila tudi soba v hiši popolnoma razmetana.

»Ne vem, kaj sta delali, itak nočem vedeti, … vse delo sta nama pustili. Ko sta imeli izjave, da sta v bistvu samo oni dve delali in ne jaz, … No, tukaj se je potem pokazalo,« bo razkrila še Lea.

Ne bo jima preostalo drugega, kot da uredita vse potrebno. Na kmetiji je potrebno pač delati.

»Bom rekel, da malenkost sem pa še vseeno imel upanja, da bosta punci porihtali kmetijo tako kot je treba, da bosta odgovorni in odrasli, ampak žal, resnica je kruta, delo ni opravljeno,« bo še razkril Jure.

PO vrnitvi iz Španije sta morala zavihati rokave.

Foto: Voyo

Zabava

Žan sklenil, da ne bo več čakal, to je pred vsemi naredil Maši (Poroka na prvi pogled)

Published

on

Žan bo s svojo odločitvijo presenetil vse …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled smo bili priča menjavi parov. Zamenjali so se Meri, Maša, Matevž in Žan. Vsi so po menjavi videti veliko boljše volje, odnos med njimi poteka zelo sproščeno.

Zanje bo to po menjavi prva ceremonija, na kateri pa bo Žan presenetil vse.

Najprej bosta strokovnjakom zaupala, da se odlično razumeta. »Nisem dosti drugačen kot prej, samo sedaj imam zraven sebe osebo, ki to sprejema,« bo povedal Žan.

Tudi Maša bo dodala, da se imata lepo, da imata skupno jutranjo rutino. »Všeč mi je, da dan začneva z glasbo,« bo razkrila.

Na vprašanje strokovnjakov, kako je med njima z intimo, bo Maša povedala, da gresta počasi, Žan pa bo presenetil vse s svojim razkritjem …

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Blaž je ostal sam. Je Tina zapustila eksperiment Poroka na prvi pogled?

Published

on

Na naslednjo ceremonijo bo Blaž prišel brez Tine. Strokovnjakom bo povedal, kaj se je zgodilo in zakaj se je ni udeležila …

V novi oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo spremljali novo ceremonijo parov. A tokrat bo pred strokovnjake sedel le Blaž, Tine ne bo.

Na vprašanje, kje je Tina, bo pojasnil, da je zbolela. Priznal bo, da je nervozen, v rokah bo namreč držal odločitve od obeh. Blaž namreč ne bo vedel, kako se bo tokrat odločila Tina. Ali bo želela eksperiment nadaljevati, ali pa ga bo želela zapustiti.

Strokovnjakom bo zaupal, kaj se je dogajalo v preteklem tednu in da sta imela s Tino resne težave. Dejal bo, da je šel s svojimi šalami predaleč in da jo je užalil.

»Mislim, da moram biti malo bolj previden pri Tini. Saj verjetno ve, da ne mislim vse ga resno, ampak … besede bolijo,« bo dejal.

Bo Tina končno sprejela njegovo opravičilo in želela nadaljevati eksperiment ali pa bo želela oditi?

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Tina in Blaž (Poroka na prvi pogled) nepričakovano zapustila večerjo

Published

on

To se je med njima dogajalo, ko kamere niso snemale …

V nocojšnji oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo lahko videli, da se bo Blaž za neprimerno vedenje na poročnem slavju Anne in Aleša, Tini večkrat opravičil. Za skupno mizo bo beseda tekla tudi o tem, da je čas, da pozabita na to, kar je bilo in poskušata nadaljevati odnos.

Vlasta in Meri bosta menili, da je Tina preveč občutljiva, Blaž pa bo dejal, da izrečene besede pač ne more vzeti nazaj.

Videli bomo tudi, ko bosta nenadoma oba izginila. Za skupno mizo bodo ostali pari prijetno kramljali, njiju pa ne bo več.

Kam sta odšla in zakaj, bo znano že nocoj.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals