Hailey Bieber so v prvih mesecih zakonske zveze mučili občutki krivde

Justin Bieber in Hailey Baldwin / Foto: SHUTTERSTOCK

Manekenka priznava, da je v prvih mesecih po zmenku s pevcem Justinom Bieberom, ki ga poznamo po njegovi zadnji uspešnici ‘Yummy’ resnično imela težave, ker se je počutila tako krivo, da ima razmerje brez skrivanja.

Rekla je: “Vsi si želimo, da ne bi bilo stvari, ki jih nikoli nismo storili, in vsi si želimo odločitve, ki jih nismo delali, in napak, ki jih nismo storili. Vse, za kar sem se počutila krivo, je dejansko privedlo do tega, da sem se poročila in bila ženska. V prvih šestih ali sedmih mesecih najinega zakona, sem se verjetno samo počutila krivo. Želela bi si, da ne bi bilo tako. Želim si, da bi se ravnokar spustila v to čisto, svobodno ljubezen. Vedno so me obsojali, s kom moram biti, zakaj ne smem biti z nekom,.. to je bilo zame kar težko, priznam”.

Hailey se je bala, da se sprva morda ne bo spoprijela z veliko “odgovornostjo” za Justinovo zdravje, vendar je vedela, da jo Bog “nikoli ne bo spravil v situacijo, s katero se ne bi mogla spoprijeti”.

V pogovoru z Natalie Manuel Lee za oddajo Hillsong na kanalu “Now with Natalie” je dodala: “V prvih šestih ali sedmih mesecih najine zakonske zveze sva že marsikaj preživela. Pravkar sem videla, kako se je razvijal v zadnjem letu, in gledala, kako se razvijata najin odnos, za katerega vem, da je uspešen le zato, ker zaupava Bogu”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com