Jessica Alba nova zvezda na Netflix-u

<div id="midasWidget__r92"></div>

Jessica Alba se je pridružila akcijski sekciji na Netflix-u. Igralka se bo pojavila v filmu Trigger Warning. Režiser filma je Mouly Sury, ki je v štirih dejanjih režiral dobro sprejeti prispevek Marline, Ubijalec v štirih dejanjih, kateri je postal Indonezijski oskarjevski film za tuje filme.

Trigger Warning se osredotoča na travmatiziranega veterana, ki podeduje bar svojega dedka in se sooči z moralno dilemo, potem ko je izvedel resnico o svoji nepravočasni smrti. Film vključuje scenarij Josha Olsona, ki je bil nominiran za oskarja za adaptacijo grafičnega romana, A History of Violence 2005, in Johna Brancatoja, katerega zasluge vključujejo Terminator Salvation in znanstveni fantastični film Surrogates iz leta 2009 Brucea Willisa.

Basil Iwanyk in Erica Lee iz Thunder Roada sta producenta, izvršni producent pa je bila tudi Jessica Alba. Igra vodilno vlogo in producira kot izvršni direktor Spectrum Originals LA’s Finest.

Netflix je pred kratkim imel velik uspeh z akcijskim filmom Chrisa Hemswortha, ki je bil razglašen za njegov najboljši film doslej.

Foto: FHH JORNAL

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice