Domov Glasba “Sedim v avtu in jokam”: Noseča Katy Perry o svojem trenutnem stanju

“Sedim v avtu in jokam”: Noseča Katy Perry o svojem trenutnem stanju

35-letna pevka, ki trenutno pričakuje svojega prvega otroka z zaročencem Orlandom Bloomom priznava, da je postala zelo čustvena zaradi svoje nosečnosti in svetovne zdravstvene krize.

Katy je v oddaji BBC Radio 2, govorila z Zoe Ball in rekla: “Moj načrt pred COVID-om je bil, da grem s polno paro naprej, kar se tiče dela, dokler mi voda ne poči. Nato pa sem si želela biti le boljša mamica. Sprašujem se, ali obstaja kakšen način, ki to dvoje združiš. Vsa ta kriza, ki se sedaj dogaja po svetu, veste tudi to name vpliva, zelo močno. Zato se usedem v avto in kričim, jokam,”.

Katy, ki je pravkar izdala svoj novi singel “Daisies”, je trenutno v karanteni s svojimi nečakinjami in Orlandovim devetletnim sinom Flynnom (iz prvega zakona z Mirando Kerr). Skupaj z tem se tudi težko sooča še z materinstvom, ki jo čaka.

Rekla je: “Divje je bilo. V karanteni sem s svojo triletno in šestletno nečakinjo, nato pa še s sinom Orlanda, ki je star devet let. Hitro je prišlo v navado, da imamo otroke v hiši. Koliko jih še bo?”. Dodala je, da zaradi pandemije Covid -19 vse bolj ceni običajne stvari in, da nikoli več ne bo ničesar sprejela za samoumevno.

Katy je dejala: “Zame je biti v karanteni povsem nov vpogled, ker mislim, da smo imeli veliko časa za razmislek o tem, kaj smo si v življenju vzeli za samoumevno in kaj imamo.” 

Foto: SHUTTERSTOCK