Domov Glasba Lady Gaga obožuje pico in svojega fanta

Lady Gaga obožuje pico in svojega fanta

Pevka Lady Gaga je še vedno v cvetju in uživa s svojim fantom Michaelom Polanskim, s katerim je februarja letos pričela razmerje. Nato so ju paparaci fotografirali, kako se poljubljata na terasi v Miamiju in vsem je bilo jasno, ne da bi pevka kaj izjavila.

 Zdaj so ju paparaci ujeli, da jesta hrano zunaj italijanske restavracije, pevka pa je v rokah nosila dve škatli pice. Moramo priznati, da tudi kombinacija oblačil ni bila najuspešnejša. Nosila je namreč tesne rumene pajkice, belo majico brez rokavov, ki jo je zavihala tako, da se je trebuh še bolj videl, na noge pa si je nadela škornje, ki nikakor ne ustrezajo ostali kombinaciji. 

Toda razen škornjev je bil v ospredju njen trebušček, za katerega se mnogi sprašujejo, ali namiguje, da na svet prihaja novorojenček in ali so te pice, ki jih drži, samo razlog zanj. 

Zagotovo se zdi, da se pevka sploh ni pustila motiti, saj je svoj trebuh še bolj izpostavila pred kamerami. Menda je svojega novega ljubčka spoznala na rojstnodnevni zabavi v Los Angelesu. “Michael je res zelo pameten in zelo resen fant. Ljudje pravijo, da jih je spoznal Sean Parker in sta bila skupaj na kosilih in drugih prireditvah. Sean je decembra organiziral rojstnodnevno zabavo v njegovem domu v Los Angelesu, in Gaga in Michael sta bila tam, “je februarja za Page Six povedal neimenovani vir.

Foto: RMBI/Backgrid