Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 18.6.2020

“Še noben pesimist ni odkril skrivnosti zvezd, odplul na otok, ki ni vrisan na zemljevidu ali odprl novih razsežnosti človeškemu duhu.” Helen Keller

Dobro jutro, dober dan vsem skupaj! Poglejmo današnje številke, kaj pravijo.

Karkoli boste danes počeli, v svoje aktivnosti in odnose vnesite svežino, nove ideje in pristope.  

Radost in veselje boste danes iskali v malih stvareh. Če vas bodo obhajali občutki, da vas drugi ne razumejo, najdite način da ustvarite dober stik in jim pojasnite o čem razmišljate. Danes boste slišani, le izraziti se morate. 

Sposobni boste pokazati svojo duhovno moč, borbenost in iznajdljivost ter našli rešitve. Karkoli vam že dalj časa leži na duši, da bi morali razrešiti, danes je odličen dan, da to storite. Le ustvarjalni bodite pri tem. Lotite se stvari na drugačen način. 

Danes boste s trudom prišli do denarja, pazite, da ga ne izgubite. 

Družinski prepiri in pravne težave se bodo danes lažje in bolj pravično razrešili. 

Današnji ključi so odgovornost, sodelovanje, nove ideje in pristopi.  

Miren dan vam želim danes. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com