Domov Zabava Znana igralka navdušuje s svojim videzom v svojem petem desetletju življenja

Znana igralka navdušuje s svojim videzom v svojem petem desetletju življenja

Heather Graham, igralka, ki ste jo zagotovo videli v filmih, kot sta ‘Hangover’ in ‘Austin Powers’, se v svojih 50. letih lahko pohvali z neverjetno mladostnim videzom. Ta hollywoodska dama ima telo, ki se ga ne bi sramovala niti 20-letnica, niti obraz ne zaostaja za videzom telesa.

 Čeprav jo mnogi ocenjujejo kot eno najbolj čednih igralk, ji noben moški ni uspel popolnoma osvojiti srca. Pred dvema mesecema se je razšla s svojim zadnjim fantom, filmskim producentom Tommyjem Alastrom, s katerim sta bila v razmerju približno eno leto. 

Mimogrede, Graham je v intervjuju pred nekaj leti dejala, da se je pri 43 letih le sprostila in začela uživati v seksu. “To je del moje osebnosti. Seks je del tega, kar sem, in trajalo je dolgo časa, da sem se počutila dobro,” je povedala takrat. Med drugim je razkrila, da ne more verjeti, ko je bila razglašena za seks simbol. “Vedno sem si želela biti lepo dekle, vendar sem mislila, da nisem dovolj lepa. Ko sem začela igrati in dobivati vloge lepih deklet, sem se počutila, kot da se samo pretvarjam,” je iskreno odgovorila.