Madonnina hči šokirala javnost

23-letna Lourdes Maria Ciccone Leon je hči pop kraljice Madonne in Carlosa Leona. Lourdes sledi njenim stopinjam kot slavna mati in že nekaj časa kaže, da je od nje podedovala tudi del svojega uporniškega značaja.

Lourdesa je namreč mogoče pogosto videti na nočnih izhodih, svoje telo je že okrasila s tetovažami, od cigaret se ne loči in zdaj je pokazala, da ne sledi trendu pri britju pazduhe. Čeprav pa to ni prvič, da je svetu pokazala svoje dlačice pod pazduho.

Prvi takšni fotografiji smo bili priča leta 2018, ko je na predvečer silvestrovanja pozirala s svojo slavno mamo. Zaradi njenega ‘naravnega’ videza pazduh jo je del oboževalcev podprl, drugi del pa je bil zgrožen. Decembra 2019 je sledil nov šok, ko je Lourdes sodelovala na modni reviji v Miamiju z naslovom “Love Different 2020”. V videoposnetku, ki je bil posnet za marketinške namene modne znamke Desigual, se je 23-letna manekenka popolnoma razgalila na odru in poljubila drugo žensko.

Glede na to, da je tudi Madonna znana po številnih provokacijah in erotičnih nastopih v javnosti, tako na rdečih preprogah kot na odru in v glasbenih videospotih, je očitno, da tudi tokrat jabolko ni padlo daleč od drevesa.

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com