Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znana slovenska vlogerja objavila čudovite fotografije

Objavljeno

V redu

Na družbenem omrežju je završalo, ko sta Teja in Jani Jugovic, znana tudi kot Coolmamacitaaa in Cool Fotr, objavila čudovite umetniške fotografije. Parček je na fotografijah v erotično intimni pozi, ki vsekakor vzburja domišljijo. Da so fotografije zares čudovite, se strinjajo številni oboževalci omenjenega para in z njimi se strinjamo tudi v uredništvu portala BumNovice.

Najina ljubezen je vse prej kot mirno polje in miren vetrič. So brzice in burja. Zaradi tebe sem živa. Vedno znova poskrbiš, da mi srce bije hitreje in močneje. S tabo razburljivo stopam v nov dan. Ti, moj mož. Vse na tem svetu bom dala za najino srečo. Ti si tisti, ki skrbi da sem vse kar hočem in še več. Moj mož, moje vse. LJUBIM TE,” je poleg fotografij ganljivo zapisala Teja.

Fotografije, od katerih zagotovo ne boste mogli takoj odvrniti pogleda, objavljamo spodaj. Čudovite, mar ne?

View this post on Instagram

The best love is the one that makes you a better person, without changing you into someone other than yourself. 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 Najina ljubezen je vse prej kot mirno polje in miren vetrič. So brzice in burja. Zaradi tebe sem živa. Vedno znova poskrbiš, da mi srce bije hitreje in močneje. S tabo razburljivo stopam v nov dan. Ti, moj mož. Vse na tem svetu bom dala za najino srečo. Ti si tisti, ki skrbi da sem vse kar hočem in še več. Moj mož, moje vse. LJUBIM TE @coolfotr … 📷: @janasnuderl … #love #loveofmylife #rollercoaster #emotions #field #us #husbandandwife #marriedlife #married #photoshoot #myprince

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals