Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znana slovenska vlogerja objavila čudovite fotografije

Objavljeno

V redu

Na družbenem omrežju je završalo, ko sta Teja in Jani Jugovic, znana tudi kot Coolmamacitaaa in Cool Fotr, objavila čudovite umetniške fotografije. Parček je na fotografijah v erotično intimni pozi, ki vsekakor vzburja domišljijo. Da so fotografije zares čudovite, se strinjajo številni oboževalci omenjenega para in z njimi se strinjamo tudi v uredništvu portala BumNovice.

Najina ljubezen je vse prej kot mirno polje in miren vetrič. So brzice in burja. Zaradi tebe sem živa. Vedno znova poskrbiš, da mi srce bije hitreje in močneje. S tabo razburljivo stopam v nov dan. Ti, moj mož. Vse na tem svetu bom dala za najino srečo. Ti si tisti, ki skrbi da sem vse kar hočem in še več. Moj mož, moje vse. LJUBIM TE,” je poleg fotografij ganljivo zapisala Teja.

Fotografije, od katerih zagotovo ne boste mogli takoj odvrniti pogleda, objavljamo spodaj. Čudovite, mar ne?

View this post on Instagram

The best love is the one that makes you a better person, without changing you into someone other than yourself. 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 Najina ljubezen je vse prej kot mirno polje in miren vetrič. So brzice in burja. Zaradi tebe sem živa. Vedno znova poskrbiš, da mi srce bije hitreje in močneje. S tabo razburljivo stopam v nov dan. Ti, moj mož. Vse na tem svetu bom dala za najino srečo. Ti si tisti, ki skrbi da sem vse kar hočem in še več. Moj mož, moje vse. LJUBIM TE @coolfotr … 📷: @janasnuderl … #love #loveofmylife #rollercoaster #emotions #field #us #husbandandwife #marriedlife #married #photoshoot #myprince

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tanja Žagar s takšno objavo vse pustila brez besed: Zahvalila se je za pomoč

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to fotografijo, boste tudi vi ostali brez sape.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar, je preko družbenega omrežja svoje številne zveste spletne prijatelje prosila za nasvet, katero obleko naj izbere za koncert v Zagrebu, kjer je bila gosta klape Šufit.

Pomerila je nekaj oblek, in posnetke delila v Instagram zgodbi vse so ji zares čudovito pristajale, s pomočjo svojih spletnih prijateljev pa je izbrala tisto, za katero so menili, da ji zares najlepše pristoji.

»Tole pa je obleka, ki ste mi jo danes pomagali izbrati vi. Hvala vam za pomoč, počutim se odlično in čez nekaj trenutkov bom stopila na oder v dvorani Lisinski v Zagrebu, kjer sem nocoj gostja na koncertu klape Šufit,« je zapisala kasneje poleg fotografije, s katero je pokazala, da je izbrala čudovito zeleno obleko. Zagotovo se strinjate, da je pevka v njej dih jemajoča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako čudovito je danes videti srčna izbranka Lada Bizovičarja

Objavljeno

V redu

Avtor

Partnerica priljubljenega slovenskega igralca sije od sreče. Poglejte, kako brezhiben je njen obraz …

Znani model in modna spletna vplivnica Anela Šabanagić, ki je tudi srčna izbranka igralca in voditelja Lada Bizovičarja, je svoje spletne prijatelje razveselila s fotografijo, s katero je pokazala, kako je videti.

Fotografijo je na družbeno omrežje delila z razlogom, mnogi so jo namreč spraševali, kako je lahko njena koža tako sijoča in brez napak.

»Mnogi ste me spraševali po skrivnostnem produktu, ki sem ga omenila v mojih zgodbah. Brez skrbi, kmalu boste izvedeli,« jim je namignila mamica dveh deklic, ki je s fotografijo od blizu pokazala, da je njen obraz še vedno maldosten in napet, brez ene same gubice.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Popolna preobrazba telesa: Ta slovenski pevec je močno shujšal in vse pustil odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, da je to res on. Bi ga sploh prepoznali?

Priljubljeni slovenski operni pevec Žiga Lakner, ki smo ga spoznali v šovu Slovenija ima talent, je pokazal, kako nora preobrazba mu je uspela. Shujšal je namreč za kar 40 kilogramov.

Kako je bil videti nekoč in kako je videti sedaj po popolni preobrazbi je pokazal z objavo, ki jo je dodal na družbeno omrežje Instagram. S prvo fotografijo je pokazal, kako je bil videti nekoč, z drugo pa, kako je videti sedaj.

»Velikokrat dobim vprašanje “Žiga, kako ti je to uspelo?”…
‼️Ja, enostavno ni bilo. Bi si pa želel takrat, ko sem začel, da bi si prebral še več nasvetov za hujšanje.
Sam sem mnenja, da mi je uspelo zato, ker sem si postavil več manjših ciljev, ker je do 100% cilja tako dolga pot, da resnično prej obupaš. Jaz sem si zadal več manjših ciljev, najprej, da izgubim 10kg, potem 15kg itd…
je pripisal poleg in razkril, da si je dal več manjših ciljev in tudi zato misli, da mu je uspelo. Ni si namreč takoj zastavil cilja, da mora izgubiti 40 kilogramov, ki jih na koncu uspešno je.

»Ja, tudi polno ljudi se mi je smejalo, ko sem začel, češ, da se samo nekaj pretvarjam. Pa kaj pol?
Veste, zdaj je fajn, ko se jim jaz lahko smejim. Saj veste kako pravijo? Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje
je še zapisal.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals