Domov Zabava Demi Lovato priznava, da je vsak dan bolj zaljubljena

Demi Lovato priznava, da je vsak dan bolj zaljubljena

Ameriški pevki in igralki Demi Lovato se je končno nasmehnila sreča. Po zelo težkem obdobju, ki ga je doživljala zadnja leta, bila je odvisna od drog, s katerimi se je celo predozirala in je njeno življenje viselo na nitki, je sedaj končno srečna.

Pred dobrimi štirimi meseci se je spustila v zvezo z igralcem Maxom Ehrichom, ki ga poznamo iz ameriške telenovele Mladi in nemirni. Par je skupaj preživel tudi karanteno in od takrat dalje sta iz dneva v dan bolj zaljubljena.

Zelo hitro pa sta svojo ljubezen potrdila tudi z zaroko, Max je Demi zaročil na romantičnem zmenku ob obali in ji nadel prstan z velikim diamantnim kamnom.

View this post on Instagram

When I was a little girl, my birth dad always called me his “little partner” – something that might’ve sounded strange without his southern cowboy like accent. To me it made perfect sense. And today that word makes perfect sense again but today I’m officially going to be someone else’s partner. @maxehrich – I knew I loved you the moment I met you. It was something I can’t describe to anyone who hasn’t experienced it firsthand but luckily you did too.. I’ve never felt so unconditionally loved by someone in my life (other than my parents) flaws and all. You never pressure me to be anything other than myself. And you make me want to be the best version of myself. I’m honored to accept your hand in marriage. I love you more than a caption could express but I’m ecstatic to start a family and life with you. I love you forever my baby. My partner. Here’s to our future!!!! ??❤️?? Ps. THANK YOU @angelokritikos FOR HIDING BEHIND ROCKS AND CAPTURING THE ENTIRE THING!!! I love you boo!!!

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Od zaroke dalje pa je parček ves čas skupaj. Več kot očitno je, da se zares ljubita in oboćujeta. Demi je pred kratkim zapisala, da je iz dneva v dan bolj zaljubljena in da je končno postala nekomu partnerica. Številni oboževalci in prijatelji znane pevke, pa se z njo tudi iskreno veselijo. Naj traja!

Foto: Facebook