Domov Zabava Prihaja nova slovenska serija Srečno samski

Prihaja nova slovenska serija Srečno samski

31. avgusta na Planet prihaja nova slovenska serija Srečno samski, katere snemanje je prekinila epidemija. Prva dva dela sta zato spomladi ostala brez nadaljevanja, tokrat pa si bomo 12-delno serijo lahko ogledali v celoti.  

Srečno samski je romantična komedija, v kateri ne manjka drame. Ta ga pošteno zagode že v prvih delih, ko Peter, ki ga igra Matej Puc, svojo ženo Majo (Živa Selan) prevara z njeno sestro Jano (Aleksandra Balmazović). Maja, ki ne ve, s kom je Peter skočil med rjuhe, se znajde v pravi krizi in se odloči za skupinsko terapijo pri Bernardu (Primož Vrhovec), ki meni, da je z razmerjem konec, medtem ko je njegova partnerica Vida (Iva Krajnc Bagola), prav tako terapevtka, nasprotnega mnenja in je specializirana za reševanje zakonov. Pester nabor likov s takšnimi in drugačnimi srčnimi težavami dopolnjujejo še zasebni detektiv Denis (Andrej Murenc), spletna vplivnica Sonja (Sara Dirnbek), preprost Srečko (Luka Cimprič) in prizemljena natakarica Fani (Tijana Zinajić).

Gledalci si bodo lahko v ponedeljek, 31. avgusta, ob 21. uri ponovno ogledali prvi dve epizodi Srečno samskih, nato pa bodo sledile še naslednje.

Foto: Planet TV