Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Petek, 18. 9. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 18. 9. 2020

Dobro jutro vsem najzgodnejšim, vsem pa prav lep dober dan! Poglejmo, kaj okvirno predvidevajo števila za danes.

“Upravljajte s svojim telesom, urnikom in razumom in ostanite osredotočeni na cilj.«

Današnji dan je ugoden za natančno in rutinsko delo, organiziranje, strukturiranje, temeljenje. Kar smo včeraj zastavili in ustvarili s čustvi, bomo danes lahko razvijali naprej tako, da bomo vztrajno delali. Vse, kar se nam še plete po glavi, je pametno danes prizemljiti.

Če nam je včeraj pomagala ženska oseba, nam bo danes moška, le prositi bo treba za pomoč, če jo bomo potrebovali.   

Veliko moči bomo imeli danes. Z upornostjo in neposlušnostjo bomo ustvarili vse, kar smo si zamislili. 

Današnji dan je idealen za vzpostavljanje stikov s tujci, za odhod v tujino.

Ugoden dan je tudi za razpad vsega, kar nam ne služi oz. ne ustreza več. Naj bodo to stvari ali preživeti odnosi. Najpomembneje je, da naše življenjske navade oz. način življenja čim bolj približamo naši pristni naravi in svojim potrebam. Od tega je odvisno tudi naše zdravje in dobro počutje. Harmonija s seboj in ljubezen do sebe naj bi bili naši najvišji oz. dve od najvišjih vrednot.

Naše okoliščine se lahko bistveno spremenijo, če naredimo korak, o katerem smo že dolgo razmišljali.

Pogumno in delavno danes.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya