Špela Grošelj in Gregor Kirsch spet skupaj

Bila sta par, za mnoge sanjski par, pevka Špela Grošelj in uspešen podjetnik Gregor Kirsch. Nato sta se nenadoma razšla, nič veliko nista o tem želela razglabljati v javnosti, sedaj pa sta se spet našla. A ne tako, kot bi morda mnogi želeli – le prijatelja sta in si pomagata.

»Najbolj pa sem ponosna na to, da imam z vsemi bivšimi tako dober odnos, da se lahko kadarkoli dobim z njimi na kavi,« je pojasnila Špela, ki jo je njen nekdanji partner Gregor najel za set Instagram storyjev. »Če kdo, potem lahko apartma predstavim tako kot je treba jaz,« je veselo povedala Grošljeva in se odpeljala na Bled.

V posnetku, ki smo si ga z zanimanjem pogledali, smo poleg luksuzno opremljenega apartmaja lahko opazili še eno stvar – Gregor in Špela sta resnično v dobrem prijateljskem odnosu.

Špela in Gregor sta apartma fantastično predstavila vsem tistim, ki jih zanima prijeten, sproščen in udoben oddih. Res lepo stanovanje, v njemu sta preživela kar tri srečna leta njune zveze. Kdo ve, se jima kaj kolca po zvezi? Glede na to, kako lepo se še vedno gledata, je možno vse. Pustimo se presenetiti.

Posnetek si pa le poglejte.

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com