Connect with us

Zabava

Damijan (Kmetija) končno priznal resnico: to se je dogajalo med njim, Moniko, Manjo in Karin

Objavljeno

on

Potem ko je prišel domov, je razkril vso resnico. Presenečeni boste, to se je v resnici dogajalo …

Drugi izpadli tekmovalec šova Kmetija je bil Damijan, ki je izgubil zadnji dvoboj z Aljažem. Posloviti se je moral od sotekmovalcev, kot smo lahko videli, je Moniko objel in nato zapustil posestvo.

Kasneje je priznal, da mu je bilo zelo težko, da kar ni mogel verjeti, da je izpadel, njegov cilj je bil namreč vsaj finale.

Za 24ur.com pa je priznal tudi, kakšno je bilo v resnici razmerje med njim, Moniko, Manjo in celo Karin.

»Po resnici povedano, ni bila nobena moj tip punce. Na Moniko sem se malce navezal le zato, ker mi je stala ob strani. Hotel sem jo imeti za svojo zaveznico. V gozdu sem imel čas premisliti o taktiki. In moja taktika je bila, da punce dobim na svojo stran kot prijateljice, da bi lahko to izkoristil pri podelitvi kamenčkov, zato da bi me ohranjale čim dlje notri,« je pojasnil za omenjeni portal, dodal tudi: »Vedel sem, da se punce hočejo znebiti fantov. Ampak sem imel načrt, da bi me punce ohranjale notri, ker bi se jim smilil itd. Nikakor pa se nisem zagledal v nobeno. Hotel sem igrati svojo igro. Saj to je igra. Ni bil moj načrt, da se zaljubim, ampak koga lahko izkoristim, da pridem čim dlje.«

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Kmetija: Tekmovalec Kristijan utrpel hudo nesrečo. Kaj se dogaja z njim?

Objavljeno

on

Avtor:

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija je bil udeležen v hudi nesreči.

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija, Kristijan Kozole, je po poročanju portala njena.si, pred leti utrpel hudo delovno nesrečo.

»Da ima za seboj delovno nesrečo, ki bi lahko bila zanj usodna, je nedavno na družbenem omrežju razkril njegov prijatelj. »Kristjan lani skoraj izgubil življenje v delovnem stroju, letos je slavil dva rojstna dneva,« je zapisal piše omenjeni portal.

»Za rokometaša so kot kaže ti spomini preveč boleči, saj o tem ne želi govoriti,« pojasnjuje omenjeni portal.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Prepoznate malčka s fotografije? Zaradi tega, kar počne, ga danes obožuje cela Slovenija

Objavljeno

on

Avtor:

Ste prepoznali malčka, ki se smeji s fotografije? Verjemite, zelo dobro ga poznate in radi gledate.

Če ste ugibali, da je na fotografiji, ki je nastala pred mnogimi leti, danes zelo priljubljeni voditelj komik in žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, se niste zmotili.

Fotografijo so na družbeno omrežje že pred časom objavili ustvarjalci šova Slovenija ima talent, poleg pa so pripisali: »Kdo ugane, kdo je otrok na fotki?«

Mnogi gledalci so hitro ugotovili, da gre za priljubljenega Lada Bizovičarja.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Izpadli v slovenskih Talentih, sedaj pa prejeli takšno veliko nagrado

Objavljeno

on

Avtor:

Izpadli so v letošnjem šovu Slovenija ima talent, sedaj pa prejeli še boljše priznanje …

Primorski skupini Pantaloons je uvrstitev v finale šova Slovenija ima talent ušlo za las. Pristali so na nehvaležnem tretjem mestu in niso šli naprej.

A kljub temu so dejali, da niso razočarani. “Glede na razplet, nam vse skupaj sploh ni pustilo grenkega priokusa,« so dejal za 24ur.com in dodali: »Dobili smo tudi podlago, da gremo s polno paro naprej.”

Sedaj pa se jim je nasmehnila sreča. Žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar jih je namreč povabil, da se mu pridružijo v Stožicah konec januarja.

»Pantaloonsi bodo nastopali po odrih, večjih od Stožic. Počaščen sem, da jih lahko povabim na “koštanje” velikanskosti!  je zapisal Bizovičar na Instagramu in dodal posnetek, s katerim je pokazal, kako je skupino Pantaloons povabil v Stožice in kako so se odzvali.

Posnetek si poglejte spodaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals