Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 18. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 18/10/2020

Dobro jutro vsem, ki uživate ob jutranji kavici ali čajčku, vsem pa želim umirjeno  nedeljo.  Poglejmo, kaj števila nakazujejo za danes.

“Tudi, ko naletiš na ovire, izberi sebe. Ne sklepaj kompromisov v svojo škodo in pogumno izrazi sebe!”

Kako bomo delovali? Energija današnjega dne bo precej stabilna. Kljub dinamiki in nemiru se bomo znali organizirati, kot si želimo.  Prevladal  bo smisel za delo in disciplino. Danes lahko dosežemo velike uspehe, če v formulo povežemo še našo domišljijo,  vse svoje sposobnosti in tudi intuicijo. Število 1 v bioritmu dneva nam namreč daje moč, da prebrodimo vse težave.  Povečana intuicija pa nam zagotavlja odkritje mnogih odgovorov  in rešitev na mnoga  vprašanja, ki smo si jih že dolgo postavljali.

Današnja energija nas bo potiskala v aktivnost in gibanje, v nas bo prebujala željo po drugačnosti, svobodi in spremembah,  bolj vedoželjni bomo, odprti in pripravljeni na spremembe.

Osemnajstega smo danes. To število je število poguma, moči, energije, boja, jekla, nesreč, medicine, literature.  Vlada družinskim prepirom, ločitvam, pravnim in zakonskim težavam, zato je dobro, da se pravi čas zavemo svoje moči in ukrotimo svoj ponos, svoj ogenj, svoj Mars. Do izraza bodo prišli prirojen čut za resnico in pravičnost, voditeljske sposobnosti, pogum in avtoritativnost. Vse to, kar potrebuje odličen vodja ali podjetnik. V današnjem času pa tudi posameznik, ki se bori za svoje pravice v obstoječih državotvornih sistemi in pravzaprav za svoj obstoj.

Danes se nam izplača združiti med seboj in usmeriti vse svoje sposobnosti, intuicijo, modrost in ogenj v dobro skupnosti za to,  da uveljavimo svojo voljo, da  prodremo s svojimi željami in zahtevami za osnovne pravice človeka: za pravico do čistega in svežega zraka, vode, do dihanja brez mask vsaj izven gruče ljudi, do lastnega zdravja.

Svojih moči ne zapravljajte v napornem partnerstvu ali težkih poslovnih odnosih zato, da bi dokazali svoj prav. Rajši jih usmerite in vložite v skupno dobro.  

Pazite na srce in vranico. Sproščajte se. Pojdite v naravo.

Glavni ključ danes je v komunikaciji.

Dodajam še, da je to splošen opis dneva, ki na vsakega deluje malce drugače in sicer glede na numerološko karto posameznika.

Želim nam, da uspemo izboljšati nastalo situacijo v svetu!

Vaša numerologinja Asya

foto: pexels.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com