Kontaktirajte nas

Zabava

Poglejte, kako velika je že hči znane Slovenske vplivnice

Objavljeno

V redu

Teja Jugovic, znana tudi kot Coolmamacitaa, je na družbeno omrežje Instagram dodala zares lepo fotografijo in pokazala, kako velika punca je že njena hči Sia.

Družina Janija in Teje Jugovic je znana po tem, da svoje družinske utrinke redno delijo preko družbenih omrežij. Tako Sia, kot tudi njen bratec Inaj pa sta tako rekoč odrasla skupaj s fotografijami in posnetki njihove družine, ki razveseljujejo mnoge sledilce in oboževalce.

Na fotografiji, ki jo je Teja objavila, sta ona in Sia, obe modno oblečeni in s pravo ‘insta pozo’. Mar nista zares prav noro dobri? Mi, v uredništvu Bumnovice.si njuno fotografijo občudujemo in seveda navijamo za zmago 

View this post on Instagram

There are no speed limits on the road to success. 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 Kok mam jst hudo bejbiko. Ona mene uči poziranja. S @coolfotr-om sva se odločla mal tekmovt, ker sva tko pač najbolj učinkovita in tale gospodična je zbrala team mami in team #NissanJuke. In prov se je odločila. V moji ekipi si že takoj zmagovalec 🏆 Ni variante, da s temle lepotcem za nama, ne premagava team-a @coolfotr in #NissanQashqai. Jutr se odpravljava na izlet in prpravla sem ji en kup presenečenj, pri čemer mi bo tale zapeljivi terenec pomagal:) K ma by the way: 🔥 čist hud dizajn 🤩 ga je res zabavno vozt. Z 💬 udobno in moderno notranjostjo 😱 360 AVM monitor (4 kamere okrog) … Pa tole, k je obema najbl všeč 🔊Bose ozvočenje – kok ga bova pokale … Za koga pa vi navijate? … Označte spodi v komentar;) … se gledamo … … #Nissan #NissanJuke #driving #posinglikeapro #momlife #mommydaughter #surprise #competition #car #winners #teamwork #letsdothis

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

Foto: Facebook

Zabava

Kmetija: Manja ima zaradi tega težave s svojim fantom! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Je v resni zvezi, a ima zaradi tega hude težave. Se vam zdi to prav?

Tekmovalka letošnjega šova Kmetija, Manja Šernek, je s svojimi spletnimi sledilci preko Instagram zgodbe odkrito spregovorila o svojem fantu. Priznala je, da je v resni zvezi, a da ima težave. »Moje življenje je en tak vlak smrti,« je zavzdihnila in pojasnila: »Moj fant noče biti na socialnih medijih, noče biti v medijih nasploh.«

To je za Manjo zagotovo kar velika težava, saj se sama preživlja prav s tem, je namreč ustvarjalka vsebin na družbenih omrežjih.

»Vi vsi ste moje življenje in ogromno delam na družbenih omrežjih, to je moja služba in se mi zdi, da to je kar razlog za ogromno prepirov. Hoče, da skrivava eden drugega,« je še pojasnila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tako je bila nekoč videti Aneta (Kmetija) Saj ne boste verjeli svojim očem …

Objavljeno

V redu

Avtor

Verjamete, da je bila Aneta Andollini, ki jo spremljamo v šovu Kmetija, nekoč videti takole?

Ena izmed tekmovalk letošnjega šova Kmetija je tudi Aneta Andollini, ki je vstopila kot izzivalka in si je morala svoje mesto med tekmovalci pošteno priboriti. Mnogi gledalci pa so bili veseli, ko so videli, da bo tekmovala tudi letos, saj menijo, da zna popestriti dogajanje.

Odkar pa je tekmovalka postala resničnostna zvezdnica, pa se je povečalo tudi število sledilcev, ki jih ima na Instagramu. In prav tam smo našli fotografijo, ki je nastala leta 2016 in ki razkriva, kako je bila takrat videti Aneta.

Mi smo zares očarani nad njeno lepoto! Se vam zdi, da ji je njena hči zelo podobna?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Manja Šernek razkriva takšno resnico o šovu Ljubezen po domače

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega enostavno ne boste mogli verjeti …

Ena izmed najbolj priljubljenih tekmovalk letošnjega šova kmetija, Manja Šernek, je s svojimi številnimi spletnimi oboževalci delila nekaj podrobnosti o šovu Kmetija ter o šovu Ljubezen po domače, saj se je udeležila obeh.

Na vprašanje, kateri šov ji je bil boljši, je odgovorila, da je bila to zagotovo Kmetija, pa četudi so bili pogoji veliko težji. »Je več drame, več stvari se dogaja,« je pojasnila.

»Pri Kmetiji je bolj naporno. Ješ samo tisto, kar si pridelaš oziroma, kar dobiš na tržnici. Pri Ljubezni po domače ješ pice, naročiš hrano na dom, ker imaš telefon,« je razkrila Manja.

Je pa razkrila zanimivost šova Ljubezen po domače. »Pri šovu Ljubezen po domače je recimo plus, da se zelo kratek čas snema. Mislim, da smo bili en teden tam.«

Lahko verjamete, da je vse posneto v tako kratkem času? Mi smo presenečeni.

Manja v šovu Ljubezen po domače.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals