Kontaktirajte nas

Zabava

Poglejte, kako velika je že hči znane Slovenske vplivnice

Objavljeno

V redu

Teja Jugovic, znana tudi kot Coolmamacitaa, je na družbeno omrežje Instagram dodala zares lepo fotografijo in pokazala, kako velika punca je že njena hči Sia.

Družina Janija in Teje Jugovic je znana po tem, da svoje družinske utrinke redno delijo preko družbenih omrežij. Tako Sia, kot tudi njen bratec Inaj pa sta tako rekoč odrasla skupaj s fotografijami in posnetki njihove družine, ki razveseljujejo mnoge sledilce in oboževalce.

Na fotografiji, ki jo je Teja objavila, sta ona in Sia, obe modno oblečeni in s pravo ‘insta pozo’. Mar nista zares prav noro dobri? Mi, v uredništvu Bumnovice.si njuno fotografijo občudujemo in seveda navijamo za zmago 

View this post on Instagram

There are no speed limits on the road to success. 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 Kok mam jst hudo bejbiko. Ona mene uči poziranja. S @coolfotr-om sva se odločla mal tekmovt, ker sva tko pač najbolj učinkovita in tale gospodična je zbrala team mami in team #NissanJuke. In prov se je odločila. V moji ekipi si že takoj zmagovalec 🏆 Ni variante, da s temle lepotcem za nama, ne premagava team-a @coolfotr in #NissanQashqai. Jutr se odpravljava na izlet in prpravla sem ji en kup presenečenj, pri čemer mi bo tale zapeljivi terenec pomagal:) K ma by the way: 🔥 čist hud dizajn 🤩 ga je res zabavno vozt. Z 💬 udobno in moderno notranjostjo 😱 360 AVM monitor (4 kamere okrog) … Pa tole, k je obema najbl všeč 🔊Bose ozvočenje – kok ga bova pokale … Za koga pa vi navijate? … Označte spodi v komentar;) … se gledamo … … #Nissan #NissanJuke #driving #posinglikeapro #momlife #mommydaughter #surprise #competition #car #winners #teamwork #letsdothis

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

Foto: Facebook

Zabava

Se še spomnite Jacqueline iz šova Ljubezen po domače? To vas bo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

V šovu je iskala ljubezen, našla jo je drugje. Kaj pa je z njo danes?

Zagotovo se tudi vi še vedno spomnite Jacqueline, ki je sodelovala v šovu Ljubezen po domače. Kasneje so jo hrvaški gledalci lahko gledali v šovu Ljubezen na vasi. Ne v eni in ne v drugi seriji prave ljubezni ni našla, poročila se je kasneje.

In v kakšnem spominu jo imajo hrvaški gledalci?

»52-letnice, ki je pri nas pritegnila veliko pozornosti, se še vedno dobro spomnijo na Hrvaškem. Kot razkriva odziv na RTL-ovo objavo, so gledalci Jacqueline ohranili v lepem spominu,« poroča portal njena, objavili pa so tudi nekaj prijetnih komentarjev:

»Zelo prijetna in simpatična.«

»Zelo korektna in dobra oseba.«

»Od vseh žensk, ki so takrat sodelovale, mi je bila najbolj všeč.«

Kako pa se ima simpatična svetlolaska danes?

»Kako se ima več kot leto po poroki, ni znano, saj se je umaknila v zasebnost. še navaja omenjeni portal.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: POP TV pokazal, kje se bo odvijala letošnja Kmetija in obljublja tudi to

Objavljeno

V redu

Avtor

Ljubitelji šova Kmetija bodo zaradi tega še bolj navdušeni! To je razkrito …

Končno je razkrit del kmetije, kjer se bo odvijal letošnji šov Kmetija, za katerega pa voditeljica Natalija Bratkovič pravi, da bo pustil odprtih ust vse, še najbolj pa tekmovalce, ki si takšnih pogojev najbrž niso predstavljali. Kot je razkrila za POP IN, bo tudi letos z njimi gospodarica Nada, in: » Lahko razkrijem, da sva z gospodarico Nado letos sklenili prav poseben pakt, o katerem boste izvedeli že v prvi oddaji …«

Voditeljica razkriva še, da bomo gledalci po koncu vsake oddaje komaj čakali naslednjo.

»Letos predlagam, da pozabite na vse, kar ste na naših kmetijah videli in doživeli, pričakujte ogromno novosti, veliko sprememb, še več bojev, nove nevarnosti, ki prežijo na tekmovalce,« je med drugim razkrila voditeljica Natalija.

Nas že pošteno muči radovednost. Pa vas?

Kmetija

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ta znani slovenski parček se ni razšel, ampak se je zgodilo to …

Objavljeno

V redu

Avtor

Zelo boste presenečeni!

Parček, ki ga menda vsi dobro poznamo in smo ju gledali v enemu izmed resničnostnih šovov, je v tem času zavit v tančico skrivnosti. Vsaj tako poroča portal njena, ki pa imen ne izdaja. Le skrivnostno so zapisali, da prihaja veliko presenečenje, ki ga pripravlja znani slovenski par, za katerega so mnogi ugibali, ali sta sploh še skupaj.

» … parček se še vedno ljubi, le da tega ne obešata na velik zvon, v medsebojni naklonjenosti namreč raje uživata v zasebnosti. Je pa res, da ju to poletje čaka velik preizkus, saj se zaradi določenih okoliščin in projektov zelo dolgo ne bosta videla.

Za koga natanko gre, bo jasno kmalu, čaka pa vas kar dvojno presenečenje,« med drugim piše omenjeni portal.

Ste kaj radovedni, za koga gre? Mi priznamo, da smo zelo!

Fotografija je simbolična! Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals