Connect with us

Zabava

Poglejte, kako velika je že hči znane Slovenske vplivnice

Published

on

Teja Jugovic, znana tudi kot Coolmamacitaa, je na družbeno omrežje Instagram dodala zares lepo fotografijo in pokazala, kako velika punca je že njena hči Sia.

Družina Janija in Teje Jugovic je znana po tem, da svoje družinske utrinke redno delijo preko družbenih omrežij. Tako Sia, kot tudi njen bratec Inaj pa sta tako rekoč odrasla skupaj s fotografijami in posnetki njihove družine, ki razveseljujejo mnoge sledilce in oboževalce.

Na fotografiji, ki jo je Teja objavila, sta ona in Sia, obe modno oblečeni in s pravo ‘insta pozo’. Mar nista zares prav noro dobri? Mi, v uredništvu Bumnovice.si njuno fotografijo občudujemo in seveda navijamo za zmago 

View this post on Instagram

There are no speed limits on the road to success. 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 Kok mam jst hudo bejbiko. Ona mene uči poziranja. S @coolfotr-om sva se odločla mal tekmovt, ker sva tko pač najbolj učinkovita in tale gospodična je zbrala team mami in team #NissanJuke. In prov se je odločila. V moji ekipi si že takoj zmagovalec 🏆 Ni variante, da s temle lepotcem za nama, ne premagava team-a @coolfotr in #NissanQashqai. Jutr se odpravljava na izlet in prpravla sem ji en kup presenečenj, pri čemer mi bo tale zapeljivi terenec pomagal:) K ma by the way: 🔥 čist hud dizajn 🤩 ga je res zabavno vozt. Z 💬 udobno in moderno notranjostjo 😱 360 AVM monitor (4 kamere okrog) … Pa tole, k je obema najbl všeč 🔊Bose ozvočenje – kok ga bova pokale … Za koga pa vi navijate? … Označte spodi v komentar;) … se gledamo … … #Nissan #NissanJuke #driving #posinglikeapro #momlife #mommydaughter #surprise #competition #car #winners #teamwork #letsdothis

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

Foto: Facebook

Zabava

Ojoj, to se je zgodilo na snemanju letošnje sezone šova Kmetija. Tudi vi boste šokirani

Published

on

Voditeljica Natalija je iskreno spregovorila o tem …

Tudi leto šov Kmetija vodi Natalija Bratkovič, ki pa v času snemanja pogosto spi tudi v hotelu. Spletnim sledilcem in ljubiteljem šova Kmetija, pa je preko družbenega omrežja sporočila, kaj se ji je zgodilo, da vso noč ni spala.

»Današnje jutro ni ravno moje. Nisem nič spala. V hotelu so imeli eno zabavo. Glasna glasba, ampak nisem bila logično, samo nisem spala in se malo pozna. Moram se nekako zbuditi. Danes je dolg snemalni dan, pa še zunaj je vse megleno …« je pojasnila in s tem razkrila, da vedno ni vse tako, kot si zamislimo …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Šok: Tamara v joku priznala, da ji je Kristijan grozil. Kaj se dogaja v šovu Kmetija?

Published

on

Tamara se je zlomila in v joku priznala, kaj se dogaja na posestvu.

V novi oddaji šova Kmetija je ponovno čas za tržnico, ki pa se ne bo odvila po načrtih. Po nakupih sta se tokrat odpravila David iz hiše in Tamara iz hleva.

Obe družini pričakujeta tobak, tega je uspel tokrat dobiti David, Tamara pa se je ob tem popolnoma zlomila, saj jo skrbi, da bodo nanjo jezni, ker ga ji ni uspelo dobiti.

»Ne zdi se mi fer, kar delajo. To je pohlepno. Daj, bodimo fer. Pač, ni fer igra,« je Tamara v joku dejala v kamero in dodala: »Lahko bi imeli vsi pol, pol, pa bi bili srečni. To je pa pač grdo.«

V nadaljevanju pa je Tamara razkrila, kaj ji je Kristijan zabičal, bila je zelo prestrašena. »Kristijan mi je dejal, da niti ne smem vzeti tobaka, drugače ne bomo od njih dobivali stvari,« je v joku zaupala v kamero.

Kako se bo vse skupaj razpletlo?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Šok: S takšnim izrednim stanjem se sedaj soočajo tekmovalci Kmetije. Tega ni pričakoval nihče

Published

on

Da se bodo razmere za vse tekmovalce tako spremenile, ni pričakoval nihče …

Na posestvu, kjer se odvija šov Kmetija, so nastopile izredne razmere, ki jih ni pričakoval nihče šov so namreč snemali tudi v času, ko so Slovenijo zajele katastrofalne poplave. Tekmovalci so se na posestvu soočili z obilnim deževjem, oteženo jim je bilo izvajanje tedenske naloge, še posebej v nemogočih razmerah pa so se znašli izzivalci v šotoru. Ti so se prebudili v mokro jutro.

»Poglej, kovtre, kakšni so,« je dejal Tim ostalim trem izzivalcem in dodal, da je vse mokro ter da se je prebudil zelo slabe volje. Tudi ostalim trem je počasi zmanjkovalo optimizma. Klavdija je dejala, da že tri dni neuspešno suši oblačila, ki so še kar mokra.

»To je samo še borba za hrano in nič drugega,« je dejal Domen, Klavdija mu je potrdila: »Ja, borba za hrano, nehigienično …«

Tudi v kamero je Domen dejal: »Stanje v šotoru je katastrofalno, razpoloženje pa še bolj!«

Izzivalci so opazovali svoj šotor, ki je pričel na vseh koncih puščati vodo. Razmere so bile resnično zelo slabe.

Jim bodo pomagali?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals