Connect with us

Zanimivosti

Gledalci jezni na POP TV, ustvarjalci šova so sedaj pojasnili vso resnico

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Po zadnji oddaji šova Slovenija ima talent, so se oglasili jezni in ogorčeni gledalci. POP TV jim odgovarja …

V zadnji oddaji šova Slovenija ima talent je nastopil tudi Boštjan Melanšek, ki ga mnogi gledalci poznajo iz šova Ljubezen po domače, kjer je bil kar dvakrat. Boštjan je pred nastopom na Talentih ponosno povedal tudi, da je bil statist v mnogih slovenskih serijah. »Jaz sem kljub prepoznavnosti še vedno isti in bom isti ostal. Skromen, preprost, pozitiven, tak kot sem bil,« je povedal.

Žirantom je povedal, da se zadnji dve leti ukvarja s petjem. Spoznal sem eno žensko, ki se ukvarja s petjem narodno zabavne glasbe.« 

Dodal je tudi, da mu je mentorica rekla, da ga ne bi poučevala, če v njemu ne bi prepoznala potenciala in če ne bi imel posluha.

A žiranti so menili drugače, ni se uvrstil v naslednji krog.

Po njegovem nastopu so se preko družbenih omrežij oglasili številni ogorčeni gledalci, ki so menili, da so se ustvarjalci šova iz Melanška norčevali, da so mu dovolili nastop le zato, da bi dvignil gledanost šova.

Na kritike gledalcev pa je POP TV odgovoril za žurnal24 in pojasnil svoje stališče: »Na predizborih sicer izbiramo raznolike kandidate, ki so nas prepričali s svojo osebnostjo, talentom, željo, da nastopijo pred žirijo, sposobnostjo, da zabavajo publiko ter seveda s svojim pogumom. Pri vsakem od izbranih talentov upamo, da jim bo njihov avdicijski nastop pred žirijo uspel vsaj takšni meri, kot smo ga doživeli na predizboru. Žal pa vsi nastopi ne uspejo, kar je velikokrat posledica treme. Za nikogar ne želimo, da postane tarča posmeha, a žal na to, kako ljudje sprejmejo določeno točko, nimamo vpliva. Mnenja so deljena pri vseh točkah.«Foto: Voyo/posnetek zaslona

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zanimivosti

Znana Slovenka vse pustila odprtih ust: Poglejte, kam je odpotovala s svojo družino

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Njihova potovanja so res nekaj posebnega …

Znana in priljubljena slovenska podjetnica, spletna vplivnica in navdušena popotnica Hajdi Korošec Jazbinšek, je s svojimi spletnimi prijatelji in sledilci delila nekaj posnetkov, ki so nastali na njihovem potovanju.

Kot je razkrila, so se tokrat odpravili raziskovat Bali. »Potovati, spoznavati ljudi, njihovo življenje, njihove zgodbe in kulinariko. Vse to je naša strast. Tokrat smo raziskovali Bali v osrčju mesteca Ubud, ki ga obkroža deževni gozd, riževa polja, posejana s hindujskimi templji in svetišči je zapisala poleg posnetka, ki je navdušil številne.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka zgrožena: To, kar se ji je zgodilo, bo tudi vas zelo šokiralo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znana in priljubljena Slovenka je razkrila, kaj se ji je zgodilo …

Znana slovenska podjetnica in spletna vplivnica Petra Parovel je sklenila, da s svojimi spletnimi prijatelji deli, kakšno smolo je imela. Dobila je namreč dve kazni, ker ji je pretekla vinjeta.

»Meni je potekla vinjeta,« je pojasnila in dodala, da so jo ujeli dvakrat v enem tednu. »In kličem na DARS, če lahko kaj naredim. Itak ne moreš nič narediti! Šesto evrov, bum, prvič, šesto evrov, bum, drugič. Če plačaš v roku 15 dni, je tristo ena in tristo druga,« je jezno dejala.

V nadaljevanju je dodala še, da upa, da je ni kamera ujela še kje, saj je večkrat odšla na avtocesto brez vinjete.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Jerca Legan ponovno navdušila s fotografijo in vse pustila odprtih ust

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Publicistka in igralka Jerca Legan je s takšno fotografijo vse pustila odprtih ust.

Da je neverjetno mladostna, dokazuje z zadnjimi objavami Jerca Legan, ki jih objavlja na družbenem omrežju Instagram.

»Divja v srcu, od zore do mraka! Pustolovščina z vso potrebno divjostjo je globoko duhovno hrepenenje, zapisano v dušo je zapisala poleg zadnje objave, poleg katere je dodala tudi fotografije, ki so vse pustile odprtih ust. z njimi je pokazala, kako dobro je videti.

S tem se strinjajo tudi njeni številni spletni sledilci, ki so ji zapisali, da je zelo lepa in popolna.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals