Connect with us

Življenjski Stil

Imamo super moč, s katero lahko uresničimo svoje sanje

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

V novi, zdaj že tretji knjigi Gabrielle Bernstein, Super privlačevalec, ki jo je med slovenske bralce pripeljala Založba Gnostica, avtorica predstavi načine in praktična orodja, kako se uglasiti s svojo super privlačno močjo, ki nam bo omogočila uresničitev najbolj divjih sanj. Naj bo ta povezava s prisotnostjo Ljubezni naš vodnik, zaščita in življenjski partner pri soustvarjanju Življenja, da bomo tudi sami super privlačevalci. Super privlačevalec je nadgradnja tehnik, ki jih je avtorica predstavila v knjigi Vesolje vas podpira.

Super privlačevalec je oseba, ki dobi tisto, kar verjame. Ko se povežemo s svojo super privlačevalno močjo, dostopamo do neomejenega vira ustvarjalne energije, ki nas navdihuje z zamislimi, modrostmi in pogumom. S tem pa lahko v svoje življenje pritegnemo obilje in svobodo, da uresničujemo lastne sanje in, kar je najlepše, da prispevamo svojo moč v dobro Zemlje in sveta. Avtorica ne zanika, da se je v življenju velikokrat srečala z različnimi izzivi. Prav nasprotno. Vsakič, ko so se stvari začele odvijati po svoje, je dogajanje sprejela kot del večjega načrta, ki se je odvijal njej v prid. Nikoli ni prenehala zaupati življenju, da zna bolje kot ona. Tako je lažje sprejela težke življenjske preizkušnje kot duhovno nalogo za rast in zdravljenje različnih vzorcev, ki so blokirali njeno super privlačevalno moč.

Nič se ne zgodi naključno.
Super privlačevalec je sposoben sprejeti težke življenjske preizkušnje kot priložnosti,
da natančno uglasi svojo notranjo moč in pride bližje k zavedanju.
Biti super privlačevalec ne pomeni, da je vse popolno,
a pomeni, da ne glede na vse v življenje zaupamo.

Manično uresničevanje super privlačnosti

Za uresničevanje super privlačne moči ni dovolj, da uporabljamo orodja za krepitev zaupanja v Vesolje, temveč da smo tudi energetsko povezani s to močjo. Vesolja ne moremo pretentati, zato se raje uskladimo s svojo resnično močjo. Ne pomaga nam, če samo meditiramo, ponavljamo afirmacije in prosimo vsak dan, če naša energija z vsem tem ni usklajena. Super privlačevalec je knjiga, ki nam bo pomagala uresničiti najpomembnejši element uresničevanja, ki je poosebljanje energije Ljubezni. V knjigi Super privlačevalec je predstavljenih veliko novih načinov za ustvarjanje.

Uresničevanje na silo

Svojih ciljev niti varnosti ne moremo uresničiti z nadzorom ali na silo. Z več dela ne bomo več dosegli. Če se trudimo, da bi se stvari zgodile, ne dopuščamo, da bi te iste stvari preprosto pritegnili, da bi se zgodile po naravni poti. Onstran naših dejanj je na voljo neomejena vesoljna podpora. Če delamo na silo, pomeni, da naša prepričanja temeljijo na strahu. Mislimo, da ne bo nič dobrega, če ne bomo super produktivni. Pri tem pa pozabljamo, da prav naša nasilna energija blokira našo prirojeno sposobnost privlačevanja. Vesolje vibrira na pozitivni frekvenci, in da z njim soustvarjamo, se mora naša energija s to frekvenco uskladiti. Vaje v tej knjigi nam bodo pomagale, da se upočasnimo, da smo v miru. Naučili se bomo umetnosti dopuščanja, da nehamo siliti, se počutimo varne in začnemo prejemati po naravni poti.

Katera sila nas vodi: Ljubezen ali strah?

Za vsakim dejanjem je sila, ki usmerja to dejanje, zato vedno znova preverimo, kaj nas poganja – ljubezen ali strah. Prisotnost strahu je znak, da smo odrezani od ljubeče podpore Vesolja. Avtorica v knjigi Super privlačevalec ponudi praktična orodja in duhovna načela, s pomočjo katerih bomo odpravili strah in se povezali z namero Ljubezni.

Razstrupljanje obsojanja

Čeprav se morda čutimo upravičene v svoji obsodbi ali jo skušamo racionalizirati, je popolnoma jasno, da negativno vpliva na to, kako se počutimo. Biti super privlačevalec pomeni, da se počutimo dobro. V knjigi Super privlačevalec se bomo seznanili z orodji in vajami, ki nam bodo pomagali negovati radost. Ko se bomo osvobodili obsojanja in izbrali sočutje in mir, se bomo ponovno povezali s svojo močjo.

Vsaka naša misel je sporočilo, ki ga pošiljamo Vesolju. Vesolje našim mislim, energiji in občutkom vedno reče DA. Zato se bo tisto, kar oddajamo, vrnilo k nam, če to želimo ali ne.

Beautiful Girl jumping with balloons on the beach

Knjiga Super privlačevalec ponuja praktična orodja in duhovne vaje za uglasitev s svojo notranjo močjo super privlačevalca in jasno odgovarja na naslednja vprašanja:

 • Kako svoje zavedanje prenesti k tistemu, za kar prosimo?
 • Kako Vesolju zavestno razjasniti svoje zahteve?
 • Kako se vpeljati v svojo super privlačevalno moč, namesto da sledimo glasu strahu?
 • Kako ustvariti navado, pri kateri ni težko vztrajati?
 • Kako spremeniti misli o svojih strahovih in sprejeti dobro počutje za najpomembnejše?
 • Kako sprejeti, da smo vredni in si zaslužimo srečo?
 •  Kako s pozitivnim namenom preseči pomanjkanje in primerjanje?
 • Kako se hitro premakniti iz negativnih, nizkih ravni misli in energij v bolj pozitivno stanje?
 • Kje tiči naša resnična moč in kako priti do nje?
 • Kaj pomeni videti v svetlobi in jo nositi s seboj, kamor koli gremo?
 • Kateri duhovni vodniki nam pomagajo pri uglaševanju s svojo notranjo močjo na poti do super privlačevalca?
 • Kako predati svoje želje, da zanje poskrbi Vesolje?
 • Kako usmeriti svojo močno energijo k svojim željam?
 • Kako z močjo namena zbistriti svoje želje?
 • Kako ustvariti navado cenjenja, tako da lahko brez napora dosežemo močne in pozitivne točke privlačevanja?
 • Kako se sprostiti in uživati v postopku uresničevanja?
 • Kako dopustiti, da teče polna ljubezen Vesolja?
 • Kako videti strah kot pot nazaj k ljubezni?
 • Kako ostati v toku dobrega počutja in kako zaščititi dobre občutke?
 • Kako življenje s pozitivnimi pričakovanji omogoči pot za rešitve v vseh situacijah, tudi v težkih?

Zaupanje ni upanje, da nam bo Bog pomagal, zaupanje je vedenje, da pomoč prihaja.

Več o knjigi Super privlačevalec na povezavi: https://www.gnostica.si/zbirke/super-privlacevalec.

Drugi knjigi Gabrielle Berstein, ki sta na voljo v slovenskem jeziku:

Gabrielle Bernstein
Super privlačevalec
Metode za uresničevanje življenja onstran najbolj divjih sanj
Založba Gnostica Pripravila: Mirela Smajić, PRavljična Agencija – Srčna komunikacija in odnosi  z javnostmi

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

<div id="midasWidget__r92"></div>

Življenjski Stil

Vesela novica: Na tisoče Slovencev bo prejelo 500 evrov!

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Preverite, najbrž ste med njimi tudi vi.

Če spadate med tiste srečneže, ki so ali pa še bodo med 1. januarjem 2020 in 15. 6. 2022, postali starši, se boste razveselili enkratnega solidarnostnega dodatka za novorojence v višini 500 evrov.

Enkratni solidarnostni dodatek za novorojence v višini 500 evrov prejme starš oziroma posvojitelj za otroka, ki ima stalno prebivališče v Sloveniji in je rojen od 1. januarja 2020 do 15. 6. 2022. Izplačila centri za socialno delo izvajajo po uradni dolžnosti v treh mesecih po rojstvu, kar pomeni, da posebne vloge ni potrebno vlagati.

Enkratni solidarnostni dodatek za novorojence se ne šteje v dohodek pri uveljavljanju pravic po predpisih, ki urejajo pravice iz javnih sredstev, razen pri izredni denarni socialni pomoči.

Zakon o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije COVID-19 (PKP7), ki je začel veljati 31. 12. 2020, prinaša nabor enkratnih solidarnostih dodatkov, ki sodijo v pristojnost ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti (MDDSZ). Med njimi tudi enkratni solidarnostni dodatek za novorojence, obvešča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Foto: Shutterstock

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Življenjski Stil

To se nabira na naših brisačah, če jih ne menjamo redno

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Razumljivo je, da domnevate, da je vaša brisača čista, ker jo po tuširanju uporabite in posušite. Saj ste jo uporabili sveže umiti. Toda dermatologi se s tem ne bi strinjali.

Brisače uporabljamo večkrat na dan in gotovo ste se spraševali, kako pogosto jih morate zamenjati, pa tudi, ali je higienično, če jih uporabljate iz dneva v dan. Razumljivo je domnevati, da je brisača čista, ker jo po tuširanju uporabite.

Toda naša koža nikoli ni popolnoma brez mikroorganizmov in tako lahko končajo na brisačah. Mikrobiologi in dermatologi so odkrili, kako pogosto moramo menjati brisače.

Vsakdo ima na površini kože bakterije, viruse in glive, kar se morda sliši nekoliko zaskrbljujoče, vendar je povsem normalno. Pravzaprav ti mikroorganizmi tvorijo mikrobiom vaše kože, ki vas ščiti pred patogeni, zato se morate dejansko počutiti varne, ker jih imate.

Vsakič, ko se posušite z brisačo, prenesete te mikrobe v material skupaj z vlago in odmrlimi kožnimi celicami. Vaše kožne celice in vlaga so v bistvu hrana za mikrobe in jim omogočajo razmnoževanje. Medtem, ko vaša koža proizvaja kisline, ki preprečujejo rast mikrobov več, kot jih potrebujete, vaše brisače nimajo te sreče. Torej, če vaše brisače ostanejo vlažne in vsebujejo kožne celice, se lahko ti mikrobi naselijo.

Redno menjajte brisače. (foto: Shutterstock)

Obsežnih raziskav, ki bi natančno odgovorile na vprašanje kako pogosto moramo menjati brisače ni, vendar strokovnjaki priporočajo menjavo brisač približno enkrat na teden, da bi se izognili kopičenju in razmnoževanju mikroorganizmov. Če uporabljate brisačo, ki začne smrditi, je vonj verjetno posledica razmnoževanja organizmov in jo takoj zamenjajte. Prav tako je pred ponovno uporabo najbolje, da se brisača popolnoma posuši, sicer bo vlaga omogočila rast mikroorganizmov. Skratka, verjetno ne boste čutili večjih škodljivih učinkov ponovne uporabe brisače po nekaj dneh, je pa pametno, da jo dovolj pogosto zamenjate.

Foto: Shutterstock

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Življenjski Stil

KOLUMNA: Sem deklica za vse, na koncu tudi koš za smeti!

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Naveličana in razočarana sem. Vsi bi radi nekaj od mene, to tudi dobijo. Vsi se s težavami obračajo name, iščejo nasvet, pomoč, tudi, če gre zgolj za uslugo pri kakšni praktični stvari in vedno se odzovem. Včasih se počutim, da sem deklica za vse in na koncu tudi koš za smeti.
Poslušam, pomagam, naredim, kar le lahko. Vedno sem pri roki in se odzovem, skočim in pomagam, brišem solze, urejam papirje, predlagam diete, kupujem kozmetiko in vračam nasmeh. Vendar vse bolj ugotavljam, da ob vsem tem, mene ni.
Nihče od teh ljudi, ki jim stojim ob strani, nobena od teh prijateljic, znank, me nikoli ne vpraša kako sem? Ne pokliče razen kadar je drama ali panika. Ne pokliče, da bi vprašala kako si? Ne pokliče, da bi rekla, ej a kaj potrebuješ, greva na en čvek.
Izkoristi, odvrzi do naslednje panike, ko te bom spet potrebovala, samo to je. Vse bolj to premlevam zadnje čase, počutim se slabo, dobesedno zavrženo in sploh ne vem kaj naj storim? Vem pa, da bom verjetno spet skočila na prvi klic.

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija


Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja za odnose z javnostmi, glasbena producentka, radijska in TV voditeljica ter izkušena ženska z zdravim smislom za humor

Glede na to, da ste to zapisali, vam dobro gre. Gre v pravo smer, saj ste spregledali. Ne dovolite več. V bistvu vas to, kljub temu, da iskreno radi pomagate, na koncu obremenjuje. Verjamem, da ne preračunavate v smislu, aha, 2 x sem ji pomagala, naj še ona 2 x meni, a vidite, da v resnici ne obstajate razen, ko vas potrebujejo in izkoristijo. To pa ni dobro, ker vas več kot očitno to boli. Ne dovolite si več. Vsakič se najprej vprašajte, moram ali želim? Odzovite se le na želim. Počasi bo šlo v pravo smer in počasi se bo tudi skristaliziralo s kom boste ostali v prijateljski navezi, kdo si bo pa našel drugo žrtev.

Foto: Shutterstock

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals