Kontaktirajte nas

Življenjski Stil

Imamo super moč, s katero lahko uresničimo svoje sanje

Objavljeno

V redu

V novi, zdaj že tretji knjigi Gabrielle Bernstein, Super privlačevalec, ki jo je med slovenske bralce pripeljala Založba Gnostica, avtorica predstavi načine in praktična orodja, kako se uglasiti s svojo super privlačno močjo, ki nam bo omogočila uresničitev najbolj divjih sanj. Naj bo ta povezava s prisotnostjo Ljubezni naš vodnik, zaščita in življenjski partner pri soustvarjanju Življenja, da bomo tudi sami super privlačevalci. Super privlačevalec je nadgradnja tehnik, ki jih je avtorica predstavila v knjigi Vesolje vas podpira.

Super privlačevalec je oseba, ki dobi tisto, kar verjame. Ko se povežemo s svojo super privlačevalno močjo, dostopamo do neomejenega vira ustvarjalne energije, ki nas navdihuje z zamislimi, modrostmi in pogumom. S tem pa lahko v svoje življenje pritegnemo obilje in svobodo, da uresničujemo lastne sanje in, kar je najlepše, da prispevamo svojo moč v dobro Zemlje in sveta. Avtorica ne zanika, da se je v življenju velikokrat srečala z različnimi izzivi. Prav nasprotno. Vsakič, ko so se stvari začele odvijati po svoje, je dogajanje sprejela kot del večjega načrta, ki se je odvijal njej v prid. Nikoli ni prenehala zaupati življenju, da zna bolje kot ona. Tako je lažje sprejela težke življenjske preizkušnje kot duhovno nalogo za rast in zdravljenje različnih vzorcev, ki so blokirali njeno super privlačevalno moč.

Nič se ne zgodi naključno.
Super privlačevalec je sposoben sprejeti težke življenjske preizkušnje kot priložnosti,
da natančno uglasi svojo notranjo moč in pride bližje k zavedanju.
Biti super privlačevalec ne pomeni, da je vse popolno,
a pomeni, da ne glede na vse v življenje zaupamo.

Manično uresničevanje super privlačnosti

Za uresničevanje super privlačne moči ni dovolj, da uporabljamo orodja za krepitev zaupanja v Vesolje, temveč da smo tudi energetsko povezani s to močjo. Vesolja ne moremo pretentati, zato se raje uskladimo s svojo resnično močjo. Ne pomaga nam, če samo meditiramo, ponavljamo afirmacije in prosimo vsak dan, če naša energija z vsem tem ni usklajena. Super privlačevalec je knjiga, ki nam bo pomagala uresničiti najpomembnejši element uresničevanja, ki je poosebljanje energije Ljubezni. V knjigi Super privlačevalec je predstavljenih veliko novih načinov za ustvarjanje.

Uresničevanje na silo

Svojih ciljev niti varnosti ne moremo uresničiti z nadzorom ali na silo. Z več dela ne bomo več dosegli. Če se trudimo, da bi se stvari zgodile, ne dopuščamo, da bi te iste stvari preprosto pritegnili, da bi se zgodile po naravni poti. Onstran naših dejanj je na voljo neomejena vesoljna podpora. Če delamo na silo, pomeni, da naša prepričanja temeljijo na strahu. Mislimo, da ne bo nič dobrega, če ne bomo super produktivni. Pri tem pa pozabljamo, da prav naša nasilna energija blokira našo prirojeno sposobnost privlačevanja. Vesolje vibrira na pozitivni frekvenci, in da z njim soustvarjamo, se mora naša energija s to frekvenco uskladiti. Vaje v tej knjigi nam bodo pomagale, da se upočasnimo, da smo v miru. Naučili se bomo umetnosti dopuščanja, da nehamo siliti, se počutimo varne in začnemo prejemati po naravni poti.

Katera sila nas vodi: Ljubezen ali strah?

Za vsakim dejanjem je sila, ki usmerja to dejanje, zato vedno znova preverimo, kaj nas poganja – ljubezen ali strah. Prisotnost strahu je znak, da smo odrezani od ljubeče podpore Vesolja. Avtorica v knjigi Super privlačevalec ponudi praktična orodja in duhovna načela, s pomočjo katerih bomo odpravili strah in se povezali z namero Ljubezni.

Razstrupljanje obsojanja

Čeprav se morda čutimo upravičene v svoji obsodbi ali jo skušamo racionalizirati, je popolnoma jasno, da negativno vpliva na to, kako se počutimo. Biti super privlačevalec pomeni, da se počutimo dobro. V knjigi Super privlačevalec se bomo seznanili z orodji in vajami, ki nam bodo pomagali negovati radost. Ko se bomo osvobodili obsojanja in izbrali sočutje in mir, se bomo ponovno povezali s svojo močjo.

Vsaka naša misel je sporočilo, ki ga pošiljamo Vesolju. Vesolje našim mislim, energiji in občutkom vedno reče DA. Zato se bo tisto, kar oddajamo, vrnilo k nam, če to želimo ali ne.

Beautiful Girl jumping with balloons on the beach

Knjiga Super privlačevalec ponuja praktična orodja in duhovne vaje za uglasitev s svojo notranjo močjo super privlačevalca in jasno odgovarja na naslednja vprašanja:

 • Kako svoje zavedanje prenesti k tistemu, za kar prosimo?
 • Kako Vesolju zavestno razjasniti svoje zahteve?
 • Kako se vpeljati v svojo super privlačevalno moč, namesto da sledimo glasu strahu?
 • Kako ustvariti navado, pri kateri ni težko vztrajati?
 • Kako spremeniti misli o svojih strahovih in sprejeti dobro počutje za najpomembnejše?
 • Kako sprejeti, da smo vredni in si zaslužimo srečo?
 •  Kako s pozitivnim namenom preseči pomanjkanje in primerjanje?
 • Kako se hitro premakniti iz negativnih, nizkih ravni misli in energij v bolj pozitivno stanje?
 • Kje tiči naša resnična moč in kako priti do nje?
 • Kaj pomeni videti v svetlobi in jo nositi s seboj, kamor koli gremo?
 • Kateri duhovni vodniki nam pomagajo pri uglaševanju s svojo notranjo močjo na poti do super privlačevalca?
 • Kako predati svoje želje, da zanje poskrbi Vesolje?
 • Kako usmeriti svojo močno energijo k svojim željam?
 • Kako z močjo namena zbistriti svoje želje?
 • Kako ustvariti navado cenjenja, tako da lahko brez napora dosežemo močne in pozitivne točke privlačevanja?
 • Kako se sprostiti in uživati v postopku uresničevanja?
 • Kako dopustiti, da teče polna ljubezen Vesolja?
 • Kako videti strah kot pot nazaj k ljubezni?
 • Kako ostati v toku dobrega počutja in kako zaščititi dobre občutke?
 • Kako življenje s pozitivnimi pričakovanji omogoči pot za rešitve v vseh situacijah, tudi v težkih?

Zaupanje ni upanje, da nam bo Bog pomagal, zaupanje je vedenje, da pomoč prihaja.

Več o knjigi Super privlačevalec na povezavi: https://www.gnostica.si/zbirke/super-privlacevalec.

Drugi knjigi Gabrielle Berstein, ki sta na voljo v slovenskem jeziku:

Gabrielle Bernstein
Super privlačevalec
Metode za uresničevanje življenja onstran najbolj divjih sanj
Založba Gnostica Pripravila: Mirela Smajić, PRavljična Agencija – Srčna komunikacija in odnosi  z javnostmi

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Življenjski Stil

Je to tudi v vaši denarnici? Takoj odstranite

Objavljeno

V redu

Avtor

Če tudi vi v denarnici hranite to, potem takoj odstranite, saj je to razlog, da v vaše življenje ne priteka dovolj denarja.

Feng šui strokovnjaki opozarjajo, da je zelo pomembno, kaj vse nosimo v denarnici, od tega je odvisno, ali bomo v svoje življenje privabljali denar ali ne.

Če imate tudi vi v denarnici razne papirčke, vizitke, račune, to takoj odstranite. Vse to ne spada v denarnico in preprečuje, da bi bilo v njej dovolj denarja. Prav tako vam nered v denarnici preprečuje, da bi denar pritekal.

Nasveti, s katerimi boste privabili še več denarja

Denarnica naj bo lepo urejena.

Feng šui strokovnjaki razkrivajo močne nasvete, s katerimi bo denar pričel pritekati v vaše denarnice. Najpomembnejše je, da v denarnici hranite le denar, plačilne in ostale kartice, ki jih potrebujete pri nakupovanju.

Pomembno je tudi, da denarnica nikoli ni povsem prazna. Vedno imejte v njej nekaj denarja, pa četudi je to le nekaj centov.

Prav tako je pomembno, da je v denarnici red, bankovce zložite, nikakor denar ne sme biti zmečkan.

V stanovanju mora imeti denarnica posebno mesto. To mesto mora biti čisto in lepo urejeno. Hranite jo lahko tudi v lepi in bogato okrašeni škatli.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Ne boste verjeli, čemu služi zaščitni čep na steklenici olja

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi vedno odstranili zaščitni čep na steklenici ali plastenki olja in ga odvrgli v smeti? Ko boste videli, čemu je v resnici namenjen, boste zagotovo šokirani.

Tiktokerka Sara Vurušić je delila posnetek, v katerem razkriva, kako se lahko zelo praktično uporabi zaščitni čep na steklenici olja, ki ga mnogi zavržemo.

Tega naj bi praviloma odstranili, nato pa obrnili in pričvrstili nazaj na odprtino steklenice ali plastenke. Na tak način naj bi lažje kontrolirali količino olja, ko ga nalivamo.

»25 let nisem vedela tega. Kdaj ste pa vi ugotovili, čemu služi ta čep,« je še vprašala Tiktokerka svoje sledilce in dodala posnetek, na katerem nazorno prikazuje, kako ga uporabiti.

Pogledate si ga lahko spodaj.

@saravlahvurusic

Pa hvala ko gojd da je podjelio moj video i zavrsio u novinama. 💖 Ljubim vas. #fyp

♬ original sound – Sara Vlah Vurušić

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

KOLUMNA: Hov hov, kdo ima lepšo oblekico: kuža ali lastnica

Objavljeno

V redu

Avtor

Zadnje čase se veliko, več sprehajam. Sem velika ljubiteljica psov ampak zadnje čase se mi nič več ne zdi normalno, da ne rečem naravno. V razmočen hrib lezeta našobljena, po zadnji modi spedenana gospa in kužek, ki se komaj premika zaradi utesnjenosti oblačila, ki mu ga je namenila lastnica.

Ona ima ogromen plašč iz umetnega krzna in trendi,  po moje precej drage, superge. Srednje velik kuža pa teliran plašček z ogromnim ovratnikom iz umetnega krzna, ki je seveda usklajen z njenim plaščem in zapet z ogromnim svetlikajočim gumbom, da ubogi psiček res komaj premika vrat. In verjetno je fantek, pardon samec, saj je oblečen v temno modro. Meni se zdi, da mu, tako na prvi pogled, prav nič ne paše ta outfit po zadnji modi, saj se komaj premika. Ona je vsa hepi, vleče ga za seboj, ljubkovalno ogovarja in se s pomanjševalnicami pogovarja z njim, ubogi pes pa precej preplašeno gleda in ji sledi. Ta sigurno ne more laufat za palico, če mene vprašate, gre v tej oblekci še lulat in kakat težko. Prav vprašala sem se kakšne vrečke ima lastnica za pobiranje kakcev, morda kakšne z logom priznane modne znamke ali čipkastim robom. Na hitro sem pogledala, če ima slučajno tudi kakšne supergice na tacah.

Ne vem no, vse, kar je prav. Srednje velik kuža potrebuje mal svobode, da se premika, zlaufa, če se le lahko. Tudi, da se normalno sprehodi, v tem oblačilu, se res ne more.  Se mi zdi, da je šlo to čez vsako mejo in da mora biti tudi pri tem zdrava mera.

Zadnje čase res videvam kužke načičkane kot za na naslovnico pa z nekimi okraski na glavah pa led lučmi okrog vratu ponoči. Meni se to res zdi nepotrebno pretiravanje? A se vam zdi to v redu.  A ni šlo malo predaleč?

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Tudi jaz se čudim zadnje čase temu in si mislim, da je pri nekaterih šlo malo čez mejo dobrega okusa, predvsem pa čez mejo dobrega počutja hišnega ljubljenca. Včasih se mi zdi, da so štirinožni prijatelji postali za nekatere nekakšen modni dodatek. Naravno je, da se kuža svobodno giblje, seveda mora biti poskrbljeno za varnost in tudi za njegovo bivanje primerno pasmi ali vremenskim razmeram. Pes potrebuje sprehod, mora opraviti potrebo, potrebuje tudi igro. Kakorkoli že, njegovo gibanje in počutje ne bi smelo biti okrnjeno zaradi trendov in želja lastnikov. Pomisliti moramo predvsem na to, kako se naš štirinožni prijatelj počuti, ker gre za živo bitje in ne igračko. 

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Nina Pušlar s svojo skladbo Ni ona retro

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO