Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lea Mederal končno nasmejana

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska voditeljica Lea Mederal se je pred nekaj dnevi oglasila na družbenih omrežjih in sporočila, da po porodu ni bilo vse tako kot mora biti. Njen sinček Julijan je namreč imel dihalno stisko in zato je bil odpeljan na intenzivni oddelek. Po dveh mesecih je končno prišel domov in družina je bila končno popolna in nasmejana.

Voditeljica Lea Mederal, ki smo jo lahko do njene pozne nosečnosti gledali v priljubljeni oddaji Potep z Leo, pa je dodala še eno fotografijo, na kateri pa se končno sprehaja z vozičkom, v katerem je njen sinček.

»Srečna, da sem lahko z njim v naravi Vitamin D in svež zrak, da bo mali princ okrepil pljučka. Drugače pa hvala vsem za lepa voščila in zasebna sporočila z vašimi močnimi in ganljivimi zgodbami. Če sem iskrena … Dokler nisem sama postala mama, nisem razumela mamic, ki so mi razlagale o tej brezpogojni ljubezni.,« je zapisala Lea.


Foto: Facebook

Zanimivosti

Luka Jezeršek (MasterChef) pokazal najmlajšega sina in o njem razkril to

Objavljeno

V redu

Avtor

Objava na Instagramu je naletela na velik odziv.

Priljubljeni kuharski chef in sodnik slovenskega MasterChefa, Luka Jezeršek svoje številne spletne prijatelje preko Instagrama pogosto razveseli z družinskimi utrinki. Tokrat je namenil objavo svojemu najmlajšemu sinu Japcu, ta je namreč dopolnil že tri leta.

»Preden zrasteš do neba, bodi še malo naš “tamau” je ob dveh fotografijah  zapisal Jezeršek, na drugi pokazal tudi starejšega sina Urha.

V zakonu z Aleksandro so se jima rodili trije otroci, par ima še hčerko Sofijo.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje: Ste vedeli, da pevka Nuška Drašček v resnici opravlja takšen poklic?

Objavljeno

V redu

Avtor

Tega ne bi nikoli uganili! Njena služba je …

Slovenska pevka zabavne in resne glasbe, Nuška Drašček ima zelo zanimiv poklic, za katerega mnogi niso vedeli. Že drugo leto namreč poučuje na akademiji za glasbo.

»Opravila sem potrebna izobraževanja, dobila naziv docentke in se posvetila pedagoškemu delu. Kako stroga sem, bi najbolj korektno povedali sicer študentje, a ko me mama pokliče, me vedno vpraša, ali so še vsi živi,«  je malce v šali razkrila za revijo Lady.

Zanimivo, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nika Zorjan šokirala z objavo: »To je moj zadnji vikend«

Objavljeno

V redu

Avtor

Priznala je, da jo stiska pri srcu. Tudi vas bo njena objava zelo presenetila …

Priljubljena slovenska pevka Nika Zorjan je svoje številne oboževalce presenetila z objavo, ki jo je dodala na družbeno omrežje. Razkrila je namreč, da se poslavlja od številke dve.

»To je moj zadnji vikend v življenju, ko mam številko 2 na prvem mestu. Priznam, da me malo stisne, ko se zavem, kako hitro mineva čas in tečejo leta, po drugi strani pa me stisne od sreče in hvaležnosti, ko pomislim na vse ljudi, ki so (ste) z mano, ki me imajo radi in mi polnijo dušo in srce. je zapisala.

Mnogi so njeno objavo všečkali, mnogi oboževalci so ji kar vnaprej čestitali za rojstni dan, eden izmed komentarjev, s katerim se zelo strinjamo, pa se je glasil: »Leta so le številka, važno je kakšna si v srcu in duši.«

Ste tudi vi presenečeni, da bo priljubljena pevka dopolnila že 30 let?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals