Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 18. 11. 2020

  • Avtor: Asya
  • 18/11/2020

Dobro jutro, dober dan vsem skupaj! Poglejmo današnje številke, kaj pravijo.

Danes smo pod vplivom delovanja kombinacije števil 18 in 6, ki je seštevek cifer današnjega datuma.

Dan je izredno ugoden za delovanje v družinskem okolju, za domača opravila, za preživljanje časa s svojim partnerjem in z otroki. Danes se bo marsikomu zazdelo, da brez svoje družine ne more. Če nima svojih otrok, bo z veseljem popazil ali bil v družbi sosedovih otrok.

Število 18 lahko zaneti kakšen družinski prepir in zakonske ter pravne težave. Nemir lahko preprečite z asertivno komunikacijo. Namesto pričakovanj in zahtev se odločite in bodite do svojih dragih velikodušni in ljubeznivi. Stopite korak nazaj z zahtevami in korak naprej z ustrežljivostjo in ljubeznijo.

Morda pomagate partnerici pri gospodinjskih opravilih, otrokom pri učenju in domačih nalogah, se z njimi pogovarjate, igrate družabne igrice ali ustvarjate. Lahko pa celo družino angažirate za pomoč pri lažjih hišnih popravilih.

Materialna varnost vam bo verjetno veliko pomenila. Mnogi boste znali zaslužiti denar za preživetje, a se zna zgoditi, da ga boste tudi hitro zapravili. Najverjetneje za družino.

Radost in veselje poiščite v malih stvareh in ju delite.

Današnji ključi so: družina, tovarištvo, pravičnost, odgovornost, sodelovanje. 

Lep in miren dan vam želim danes.  

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com