Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Peter Prevc pravi, da je pripravljen

Objavljeno

V redu

Naš smučarski skakalec Peter Prevc se že pripravlja na novo sezono.

Že prav kmalu bomo lahko spet spremljali smučarske skoke in polete, naši skakalci pa pridno trenirajo skozi vse leto, sedaj pa so pripravljeni na nove dosežke. Da se bliža čas, ko bomo pred malimi zasloni spet lahko spremljali smučarske skoke, je spomnil tudi naš Peter Prevc, ki pa pravi, da je pripravljen. Na Instagram računu je delil posnetek skoka iz Wisle. Poleg pa zapisal, da je pripravljen na vzlet.

Vsekakor držimo pesti in si zanj ter za vse ostale naše skakalce želimo čim boljših uvrstitev!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

George Clooney si je v času pandemije omislil nov hobi, ki ob živce spravlja njegovo ženo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ker se sam striže že 25 let, je slavni igralec hotel pokazati svoje spretnosti otrokom, a je to precej razburilo njegovo ženo. Clooney še priznava, da je postal mojster gospodinjskih opravil. 

George Clooney, ameriški igralec in “večni samec” kot so ga klicali, dokler se ni dokončno ustalil je razkril nekaj podrobnosti iz zasebnega življenja z ženo Amal Clooney in njunima dvema otrokoma. Med pandemijo in zaprtjem je Clooney, tako kot mnogi drugi starši, odkril spretnosti, za katere sploh ni vedel, da jih ima.

Povedal vam bom nekaj o mojih novih hobijih. Vsak dan operem dva, tri pralne stroje in večkrat pomijem posodo, ker sta najina otroka prava packa” je razkril šaljivi oče triletnih dvojčkov, Elle in Alexandra.

“In otroke je treba občasno kopati … sinu sem celo ostrigel lase, vendar se je to izkazalo za zelo slabo. Sam se lažje postrižem, moji lasje so kot slama. Vendar pa bodo njegovi lasje hitro zrasli. Hčerke si nisem upal striči., ker bi bi zašel v hude težave. Žena mi je namreč rekla, da me bo ubila, če se dotaknem hčerkinih lepih dolgih las «je dodal igralec, ki sebe postriže s posebno napravo.

Amal z dvojčkoma

Naj spomnimo, 59-letni igralec ni želel pred oltar potem, ko se je leta 1993 ločil od Talie Balsam. Popustil je, ko spoznal Amal odvetnico za človekove pravice, ki je bil po rodu iz Libanona. Prejšnji mesec je Clooney povsem iskreno razkril, kako ohranja strast v zakonu tudi po sedmih letih.  “Tudi v času “lockdowna” sem napisal pismo in ga položil na njeno mizo ali pa ga je napisala ona in mi ga pustila pod mojo blazino. Še vedno namreč močno verjamem v pisma,” je George še razkril in dodal “imam pisma, ki so jih napisali Paul Newman, Walter Cronkite, Gregory Peck. Uokviril sem jih in jih obesil po hiši. Če bi dobil le sporočila z mobilnega telefona, bi se počutil drugače. Mogoče gre za generacijsko stvar, morda ne bo več tako čez 20 let, a res zelo cenim, da je nekdo sedel in napisal z roko«. 

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prihaja dokumentarec, ki bo razkril Tino Turner

Objavljeno

V redu

Avtor

Dokumentarni film TINA bo na sporedu HBO 27. marca in bo prikazal Tinino življenje, kariero, dobre in slabe trenutke, skozi katere je postala, kar je danes – legenda rokenrola. 

Po objavi napovednika o dokumentarcu TINA o legendarni glasbenici Tini Turner, ki ga bodo predvajali marca, je jasno, da bo prikazan njen vzpon do slave, osebni in poklicni boj do statusa ikone v 80. letih in legende kasneje. Čeprav je svetovno znana glasbenica, Tinina pot skozi življenje in kariero ni bila lahka. Soočala se je z različnimi izzivi, tudi najhujšimi, zlorabami moškega, ki bi jo moral imeti najraje. Prikazana bo tudi njena resnična, pretresljiva zgodba o nasilnem zakonu, iz katerega se je komaj rešila in o tem kako je dneve in noči čakala mamo.

Moja mama je sedela pri kuhinjskem oknu, ko je ob nedeljah pripravljala večerjo. Jaz sem jo samo opazovala. Bila je tako lepa ,” pove 81-letna Tina. “Nekega dne je ni bilo pri tem oknu. Nikoli več je ni bilo. Želela sem, da pride pome. Čakala sem jo, a nikoli ni prišla. Ampak to je ok. Veste zakaj? Sem deklica iz bombaževega polja, ki se je dvignila nad napake in uničenje in tukaj sem za vas, “je še dejala Tina.

V dokumentarni film, ki so ga režirali Dan Lindsay, T.J. Martin in Lightbox, bodo med drugim vključeni intervjuji z umetnico, posneti v njenem domu v Švici, njeni nastopi in redki arhivski posnetki iz obdobja iz 60-ih let. O Tini bodo govorili Oprah Winfrey, Angela Bassett, Tinin soavtor Kurt Loder, njen mož Erwin Bach in drugi.

Poleg govora o glasbeni karieri, bo Tina v dokumentarcu govorila o sebi tudi kot o žrtvi zlorabe s strani bivšega moža Ikea Turnerja. O tem, kako je čakala mamo, ki jo je zapustila, ko je imela le 11 let. 

Poleg tega je Tina leta 2013 doživela možgansko kap, le nekaj dni po medenih tednih z drugim možem Erwinom Bachom, leta 2018 pa je njen sin Craig storil samomor. Čeprav bi se lahko vdala alkoholu in drogam, ji je življenje rešila vera, kot sama pravi: “Budizem mi je rešil življenje”.

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, s kom se stiska Špela Grošelj

Objavljeno

V redu

Avtor

Tole pa je prava ljubezen!

Priljubljena slovenska pevka in voditeljica Špela Grošelj je na svoj Instagram račun dodala simpatično fotografijo, na njej pa se stiska s svojim pasjim prijateljem.

Grošljeva je očitno sobotni dan preživela v gozdu Martuljek, družbo pa ji je delal tudi simpatični psiček, ki ga je stisnila kar v objem in nastali sta dve lepi fotografiji.

»Brezveze ga sprehajat, če se je ful boljš stiskat.,« je zapisala Špela poleg fotografij.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Nina Pušlar s svojo skladbo Ni ona retro

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO