Kontaktirajte nas

Zabava

Monika Košenina pojasnila, zakaj je še vedno samska

Objavljeno

V redu

Monika Košenina je lepa ženska, a kljub temu še vedno samska. Pojasnila je, zakaj je tako.

Monika Košenina se je v resničnostnemu šovu Ljubezen po domače potegovala za naklonjenost Damjana Šalamuna. A na zmenku ji je leta povedal, da se zanjo ne zanima on, temveč njegov prijatelj. A Monika je bila takrat jasna in je dala vedeti, da je izbrala njega in ne njegove prijatelje. A zgodil se je preobrat.

Ko je izstopila iz bitke za Damjanovo srce, je doživela presenečenje. Ta prijatelj je bil Janez Rebernik. “V bistvu nisem vedela, da me bo Tanja peljala tja k Reberniku. To sem izvedela tik pred odhodom z Damjanove kmetije, in ker je to šov in ker sem vajena hitrih sprememb, sem si mislila, da ne morem ničesar izgubiti,” je pojasnila za portal 24ur.com.

A na kmetiji Janeza Rebernika je hitro ugotovila, da je tudi on že odločen za Darjo. Tako je Monika zapustila tekmo in se odpravila domov.

Kako pa je na njenem ljubezenskem področju leto kasneje?

Povedala je, da sta z Janezom ostala nekaj časa v stikih preko telefona, sedaj pa ne več. Še vedno pa je v stikih z izbranko Damjana Šalamuna, Barbaro Pastirk.

Na ljubezenskem področju pa očitno ni velikih sprememb, saj je za portal 24ur.com pojasnila:  “Od konca snemanja je res minilo že eno leto. Kako hitro čas beži! Glede na to, da dnevno dobivam prošnje za prijateljstvo, bi se bilo dobro na katero resno odzvati, ampak je problem. Saj veste, ti časi niso ravno na kožo pisani spoznavanju ljudi.” 

Foto: POP TV

Zabava

Kmetija: Tak šok čaka tekmovalce! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega najbrž ni pričakoval nihče.

Letošnja Kmetija bo šok tako za gledalce, kot tudi za tekmovalce, ki si zagotovo niso predstavljali, da se bodo za glavno nagrado borili v takšnih razmerah.

“Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« so razkrili na POP TV in dodali še: »Kmetija tokrat ne bo moderna, gledalci in tekmovalci se bodo vrnili k bolj tradicionalni verziji kmečkega življenja. Prekmursko ravnino je zamenjala zahtevna in hribovita dolenjska pokrajina, ki je ekipi močno otežila delo, saj so vse elemente postavili povsem na novo.”

Kaj pa pravi producentka resničnostnega šova Kmetija Marija Kuljanin?

»»Največja razlika je, da bomo letos posestvo še bolj izkoristili, gledalci pa bodo videli številne nove objekte, ki se nahajajo na različnih delih posestva. Vsak od objektov krije nov kreativni zaplet, ki bo kmetijo naredil najzanimivejšo do sedaj.«

Dragi gledalci, napeto bo!

Letošnja Kmetija (foto: POP TV)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sta se Lina in Aljaž (Kmetija) res razšla? Lina je sklenila povedati resnico …

Objavljeno

V redu

Avtor

Mnogi se sprašujejo ali se je parček res razšel …

Že dolgo nismo zasledili nobene skupne objave, v šovu Kmetija pa sta Lina in Aljaž gledalcem kazala, kako silna je njuna ljubezen. Kaj pa danes? Sta še skupaj?

Preko družbenih omrežij se je namreč šušljalo, da najbrž nista več, saj že dolgo ni bilo nobene skupne fotografije. Morda je tudi zato simpatična Lina sklenila, da pomiri vse radovedneže in v svojo Istagram zgodbo objavi dokaz, ki bo pomiril mnoge.

»Tega moškega zelo ljubim,« je zapisala poleg fotografije, na kateri sta srečna skupaj.

Instagram zgodba

Privoščimo! Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znani Slovenki odšteli skoraj tri tisočake za dopust, doživeli pa šok

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so bile daleč od resničnega. To vas bo zelo šokiralo.

Zelo priljubljeni Slovenki, spletni vplivnici Mateja Hojnik in Vita Starman, ki sta na Instagramu znani pod imeni Mama kuha in Ljubki dom, sta svojim številnim sledilcem pokazali realnost dopusta. Rezervirali sta dopust v kampu Miran, vnaprej plačali vsaka po 1400 evrov za mobilno hišico, obljubljali so sanjski dopust, z družinama pa sta prispeli … v dotrajan kamp, ki je bolj podoben gradbišču, kot čemurkoli drugemu. A zabavni Štajerki nista izgubili smisla za humor, kljub vsemu sta se odločili, da bo dopust poln smeha in zabave.

Njun humoren odziv so hitro opazili tudi številni drugi spletni vplivneži, ki jima čestitajo, da sta tako dobro sprejeli situacijo in iz nje potegnili najboljše.

»Cena ene te studio hiške je 200 evrov na dan, za ta lux smo torej plačali cca 1400 evrov po familiji,« je zapisala Vita. Celotno njuno dogodivščino boste našli tukaj.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals