Kontaktirajte nas

Zabava

Monika Košenina pojasnila, zakaj je še vedno samska

Objavljeno

V redu

Monika Košenina je lepa ženska, a kljub temu še vedno samska. Pojasnila je, zakaj je tako.

Monika Košenina se je v resničnostnemu šovu Ljubezen po domače potegovala za naklonjenost Damjana Šalamuna. A na zmenku ji je leta povedal, da se zanjo ne zanima on, temveč njegov prijatelj. A Monika je bila takrat jasna in je dala vedeti, da je izbrala njega in ne njegove prijatelje. A zgodil se je preobrat.

Ko je izstopila iz bitke za Damjanovo srce, je doživela presenečenje. Ta prijatelj je bil Janez Rebernik. “V bistvu nisem vedela, da me bo Tanja peljala tja k Reberniku. To sem izvedela tik pred odhodom z Damjanove kmetije, in ker je to šov in ker sem vajena hitrih sprememb, sem si mislila, da ne morem ničesar izgubiti,” je pojasnila za portal 24ur.com.

A na kmetiji Janeza Rebernika je hitro ugotovila, da je tudi on že odločen za Darjo. Tako je Monika zapustila tekmo in se odpravila domov.

Kako pa je na njenem ljubezenskem področju leto kasneje?

Povedala je, da sta z Janezom ostala nekaj časa v stikih preko telefona, sedaj pa ne več. Še vedno pa je v stikih z izbranko Damjana Šalamuna, Barbaro Pastirk.

Na ljubezenskem področju pa očitno ni velikih sprememb, saj je za portal 24ur.com pojasnila:  “Od konca snemanja je res minilo že eno leto. Kako hitro čas beži! Glede na to, da dnevno dobivam prošnje za prijateljstvo, bi se bilo dobro na katero resno odzvati, ampak je problem. Saj veste, ti časi niso ravno na kožo pisani spoznavanju ljudi.” 

Foto: POP TV

Zabava

Kmetija: Tako simpatično ženo ima Ivan Šmergut

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalec je dobil obisk, prišla sta tudi njegova sinova in žena.

V nocojšnji oddaji boste videli veliko veselje tekmovalca Ivana. Dobil bo obisk svojih domačih, ko bo v objem stisnil sinova, bo zajokal. Prišla pa sta tudi njegova starša in njegova srčna izbranka Rebeka, ki je povedala, da je težko brez njega.

»Ja, zajokali smo vsi, nismo se dolgo videli. Nismo bili še nikoli tako dolgo narazen,« je razkrila njegova partnerica Rebeka in dodala, da so bili vsi ob snidenju zelo veseli.

Ivanove domače so lepo sprejeli tudi ostali tekmovalci, Danijela pa je ob pogledu na njuna sinova zajokala. Tudi sama je zelo pogrešala svojega sina in hčerko.

Ivanova partnerica Rebeka
Veselje je bilo nepopisno

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija. Danijela je v otroštvu zelo trpela, to so delali z njo in sestrami

Objavljeno

V redu

Avtor

S solzami v očeh je razkrila, kaj se je dogajalo z njo v otroštvu.

Za tekmovalce šova Kmetija, je teden pričakovanj. Pričeli so se obiski domačih. Najprej jih je dobil Aljaž, nato se jih je razveselil Ivan, za njim pa je prišla na vrsto še Danijela. Čeprav si je močno želela, da bi prišla tudi njena otroka se to ni zgodilo. Se je pa razveselila obeh sester, matere, očima in tete.

Veselje je bilo veliko, časa za vse besede premalo. Danijela je presenetila, ko so odhajali in je v kamero priznala, da so bili tokrat objemi med njimi pristni. Nato pa je presenetila s svojo izpovedjo.

»V sebi imam skrito željo, da spoznam svojega pravega očeta, to namreč je bil moj očim, ki skrbi za mene od prvega leta naprej,« je pojasnila in dodala, da o svojem očetu ne ve ničesar, saj ji mati ni nič povedala.

»On sicer zame ve, da obstajam. Se je tudi trudil zame, da bi me imel v skrbništvu,« je pojasnila in dodala, da njena mati ni imela pravega odnosa o tem, zato do danes ne ve prave resnice.

Razkrila je, da je od doma odšla pri 18ih, ker sta imeli z mamo zares pester odnos. »Veliko se je delalo razlike med mano in sestrama, ker sem bila jaz iz prejšnjega razmerja. Marsikdo, ki me pozna ve, da sem zaradi tega dala marsikaj v življenju čez. Bilo mi je marsikaj odvzeto, bila sem kot samorastnik,« je s solzami v očeh povedala.

Danijela z družino

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Aneta Manji namenila besede, ki so šokirale

Objavljeno

V redu

Avtor

S svojimi besedami je presenetila tekmovalce.

Aneta je po troboju zapustila posestvo. Še zadnjič pa se je svojim članom družine javila preko video klica. Čeprav so od nje pričakovali bolj ostre besede, se to ni zgodilo. Je pa presenetila z izjavo, ki jo je namenila Manji.

»Manja, ti si me zelo presenetila. Tako v dvoboju, kot v samem razmišljanju, ampak ne vem, ali je bila to tvoja taktika, da se pač nimaš rada oziroma se ne ceniš, ali si res taka,« je dejala Aneta in dodala: »Primi se v roke!«

A zdi se, da Manji njena izjava ni prišla do živega.

»Briga mene za vaše mnenje. Pa finale je tako blizu, da mi dejansko že kar diši!,« je razkrila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals