Connect with us

Zabava

Monika Košenina pojasnila, zakaj je še vedno samska

Published

on

Monika Košenina je lepa ženska, a kljub temu še vedno samska. Pojasnila je, zakaj je tako.

Monika Košenina se je v resničnostnemu šovu Ljubezen po domače potegovala za naklonjenost Damjana Šalamuna. A na zmenku ji je leta povedal, da se zanjo ne zanima on, temveč njegov prijatelj. A Monika je bila takrat jasna in je dala vedeti, da je izbrala njega in ne njegove prijatelje. A zgodil se je preobrat.

Ko je izstopila iz bitke za Damjanovo srce, je doživela presenečenje. Ta prijatelj je bil Janez Rebernik. “V bistvu nisem vedela, da me bo Tanja peljala tja k Reberniku. To sem izvedela tik pred odhodom z Damjanove kmetije, in ker je to šov in ker sem vajena hitrih sprememb, sem si mislila, da ne morem ničesar izgubiti,” je pojasnila za portal 24ur.com.

A na kmetiji Janeza Rebernika je hitro ugotovila, da je tudi on že odločen za Darjo. Tako je Monika zapustila tekmo in se odpravila domov.

Kako pa je na njenem ljubezenskem področju leto kasneje?

Povedala je, da sta z Janezom ostala nekaj časa v stikih preko telefona, sedaj pa ne več. Še vedno pa je v stikih z izbranko Damjana Šalamuna, Barbaro Pastirk.

Na ljubezenskem področju pa očitno ni velikih sprememb, saj je za portal 24ur.com pojasnila:  “Od konca snemanja je res minilo že eno leto. Kako hitro čas beži! Glede na to, da dnevno dobivam prošnje za prijateljstvo, bi se bilo dobro na katero resno odzvati, ampak je problem. Saj veste, ti časi niso ravno na kožo pisani spoznavanju ljudi.” 

Foto: POP TV

Zabava

Lado Bizovičar objavil takšen posnetek: številni šokirani in brez besed (VIDEO)

Published

on

Igralec Lado Bizovičar je s posnetkom mnoge pustil popolnoma brez besed ..

Priljubljeni slovenski igralec, voditelj ter žirant šova Slovenija ima talent Lado Bizovičar, je ponovno poskrbel za glasen smeh. Objavil je namreč posnetek, v katerem pa ima čez obraz filter, ki ga popolnoma spremeni.

V posnetku je oboževalce nagovoril, naj si ogledajo prvo oddajo nove sezone šova Slovenija ima talent. »Z novimi obrazi, pa ne mislim ksihtov od Andreja Škufce,« je dodal v šaljivem tonu.

Mnogi so se njegovemu posnetku nasmejali, nekateri pa očitno niso vedeli, da gre zgolj za filter, saj so mu zapisali, da je njegov obraz grozen in da je očitno podlegel lepotnim popravkom.

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Kmetija: Gregor po odhodu domov popolnoma šokiral tekmovalce. To je povedal

Published

on

Gregor je zapustil šov Kmetija, a se je svoji družini oglasil še enkrat …

V zadnji areni je izgubil Gregor, zato je moral domov. Kljub temu pa so ga ostali člani družine videli še enkrat preko video prenosa. Določiti je moral namreč novo glavo družine.

Preden je to storil, je vsakemu izmed njih namenil še par besed, nikogar ni žalil, ostal je pozitiven in jim sporočil nekaj spodbudnih besed. Na koncu pa je moral določiti še novo glavo. In čeprav so bili mnogi mnenja, da bo to postala Mateja, tega ni storil. S svojim izborom je nekatere zelo šokiral, spet drugi pa so to pričakovali.

»Oooo, kaj?,« so se oglasili nekateri, nato pa zaploskali novi glavi družine.

»Ta teden nisem tako močno pričakoval tega,« bo iskreno povedala nova glava družine in dodal: »Tudi bo mogoče kanček težje voditi družino iz hleva, ker je le neka morala oziroma volja nam je malo padla.«

Ste ugotovili, kdo je postal nova glava?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kmetija: Tamara kričala od navdušenja! To so ji pripravili na posestvu

Published

on

Tamara, ki je bila prejšnji teden glava družine, je doživela takšno veliko presenečenje.

Tamara je klobuk predala Marcelu, pod njenim vodstvom pa so kmetje uspešno opravili tedensko nalogo in se preselili v hišo. Z dobro opravljeno nalogo pa je prišla tudi nagrada, te se je Tamara zelo razveselila.

»Aja, pivo je,« je vzkliknila, ko je videla nagrado in dodala med tekom do nje: »Danes se bomo kopali v pivu!«

A kmalu je sledilo razočaranje: »A samo tako malo ga je, ali kaj?« je rekla, hrane sprva niti pogledala ni.

»Tamara in pivo, to je neka najbolj romantična vez po mojem,« je v kamero dejal Žan in razložil, da o pivu sanja že od prvega dne šova.

Tudi sama je priznala, da ga ima zelo rada in da pri njej velja rek: »Eno pivo na dan, odžene zdravnika stran!«

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals