Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Petek, 18. 12. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 18. 12. 2020

“Ko naletiš na ovire, se poslužuj starodavnih modrosti.«

Osemnajstega smo danes. To število je število poguma, moči, energije, boja, jekla, nesreč, medicine, literature. Daje zelo velik ego in s tem ponos. Vlada družinskim prepirom, ločitvam, pravnim in zakonskim težavam, zato je dobro, da se pravi čas zaveste svoje moči in ukrotite svoj ponos, svoj ogenj, svoj Mars. Do izraza bodo prišli prirojen čut za resnico in pravičnost, voditeljske sposobnosti, pogum in avtoritativnost. Vse to, kar potrebuje odličen vodja ali podjetnik.

Prebujena naravna modrost bo omogočala velike vizije in ustvarjalnost. Z lahkoto boste prišli do idej, tudi do takih, ki vam bodo pokazale poti do denarja. Uporabite svoj ogenj za to, da uresničite svoje ideje. Ne zapravljajte moči  v napornem partnerstvu ali težkih poslovnih odnosih zato, da bi dokazali svoj prav. Bodite modri in težite k ohranjanju miru v sebi.

Danes boste bolj kot kdajkoli iskali veselje v vsakdanjih, malih stvareh. Nagnjeni boste k upoštevanju duhovnih vrednot v vsakdanjem življenju. Do izraza bosta prišli vaši dobrosrčnost in intuitivna narava.

Sproščajte se, pojdite v naravo.

Morda vas doleti usodno srečanje s tujcem/tujko.

Miren dan vam želim.  

Vaša numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya