Domov Zabava Konec skrivnosti: Sentya in Matej sta si ustvarila družino

Konec skrivnosti: Sentya in Matej sta si ustvarila družino

Ljubezen med Sentyo in Matejem je bila ena izmed največjih skrivnosti letošnjega šova Ljubezen po domače. Da bi lahko gledalci uživali ob razpletu zgodb na malih ekranih, je bilo potrebno na razkritje vesele novice počakati do konca sezone, ki je z današnjim dnem že na ogled na Voyo.

Kot poroča portal njena.si, sta se na snemanju 5. sezone šova Ljubezen po domače zaljubila Matej Rokavec in Sentya Tia Awbell, ki sta se sicer v šov prijavila za povsem druga izbranca. Ker pa je na skupnih druženjih preskočila iskrica, sta si kasneje, ko so s snemanjem končali, dala priložnost, da se bolje spoznata. In tako se je zgodila ljubezen, kakršne še sama nista pričakovala, danes namreč nista le srečno zaljubljena, ampak tudi zaročena.  Njuno pravljico je 22. oktobra obogatilo rojstvo dojenčice, ki sta jo poimenovala Aurora.

Pa sta družinico načrtovala?»Nosečnost je bila za naju presenečenje, ki pa sva se je neopisljivo razveselila. Tudi vest, da nosim punčko, naju je zelo osrečila. Med nosečnostjo sem se dobro počutila, pa tudi Matej se je izkazal kot izjemno pozoren partner. Sem pa bila zelo krepostna, delala sem vse do zadnjega, pri čemer so mi bili sodelavci v veliko oporo. Tudi sicer sem imela ob sebi ljudi, ki so mi stali ob strani, zlasti starši, ki jih je nadvse osrečilo, da bova ljubezen okronala z družino,”  je Sentya pojasnila za portal njena.si  in dodala, da sta iskreno veselje občutila tudi s strani prijateljev in sosedov, tako da so bili občutki sprejetosti in podore nadvse prijetni, kljub temu, da se je vse skupaj odvilo tako hitro.

Srečno zaljubljena (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO