Kontaktirajte nas

Zabava

Konec skrivnosti: Sentya in Matej sta si ustvarila družino

Objavljeno

V redu

Ljubezen med Sentyo in Matejem je bila ena izmed največjih skrivnosti letošnjega šova Ljubezen po domače. Da bi lahko gledalci uživali ob razpletu zgodb na malih ekranih, je bilo potrebno na razkritje vesele novice počakati do konca sezone, ki je z današnjim dnem že na ogled na Voyo.

Kot poroča portal njena.si, sta se na snemanju 5. sezone šova Ljubezen po domače zaljubila Matej Rokavec in Sentya Tia Awbell, ki sta se sicer v šov prijavila za povsem druga izbranca. Ker pa je na skupnih druženjih preskočila iskrica, sta si kasneje, ko so s snemanjem končali, dala priložnost, da se bolje spoznata. In tako se je zgodila ljubezen, kakršne še sama nista pričakovala, danes namreč nista le srečno zaljubljena, ampak tudi zaročena.  Njuno pravljico je 22. oktobra obogatilo rojstvo dojenčice, ki sta jo poimenovala Aurora.

Pa sta družinico načrtovala?»Nosečnost je bila za naju presenečenje, ki pa sva se je neopisljivo razveselila. Tudi vest, da nosim punčko, naju je zelo osrečila. Med nosečnostjo sem se dobro počutila, pa tudi Matej se je izkazal kot izjemno pozoren partner. Sem pa bila zelo krepostna, delala sem vse do zadnjega, pri čemer so mi bili sodelavci v veliko oporo. Tudi sicer sem imela ob sebi ljudi, ki so mi stali ob strani, zlasti starši, ki jih je nadvse osrečilo, da bova ljubezen okronala z družino,”  je Sentya pojasnila za portal njena.si  in dodala, da sta iskreno veselje občutila tudi s strani prijateljev in sosedov, tako da so bili občutki sprejetosti in podore nadvse prijetni, kljub temu, da se je vse skupaj odvilo tako hitro.

Srečno zaljubljena (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals