Numerološka usmeritev dneva – Torek, 19. 1. 2021

<div id="midasWidget__r92"></div>

»Kjerkoli si, ti je nekaj dano. Hodi po svetu in opazuj, kaj ti je dano.«

Tjaša Dorelay

Današnja postavitev števil (število dneva, seštevek cifer dneva, bioritemsko število in število generacije) bo izzivala problemčke, spotike in zaplete. Danes se lahko zgodi, da bomo kar naprej vztrajali v nemogočih okoliščinah, najsi bo v zasebnem ali na službenem področju. Na dan lahko privrejo informacije o nezakonitih poslih. Lahko, da bo prišlo do nestrpnosti in agresije, do protestov in javnega zoperstavljanja obstoječemu stanju. Nakazujejo se problemi v komunikaciji zaradi lažnivosti, dvoličnosti in hinavščine.

Bolj občutljivi bodo drseli v depresivna stanja. Povečana bo nagnjenost k odvisnostim in psihosomatskim obolenjem. Notranji mir bo dosežen z usklajevanjem materialnega pojmovanja  sveta z duhovnim razumevanjem. Pametno se je umiriti in vzpostaviti umirjen odnos do stvari in ljudi. Prav tako se podučiti o vsem, kar vas zanima in ne skočiti v napad na prvo žogo. Razmišljajte o svojih vrednotah in prepričanjih, o svojih navadah in razvadah. Če je potrebno se s kom v vaši bližini pogovorite ali si poiščite strokovno pomoč terapevta.

Število 19 zagotavlja vztrajnost in potrpežljivost. Preden se za karkoli odločite, pretehtajte svoje odločitve iz vseh zornih kotov nato pa jim odločno sledite.

Slabo in napeto počutje umirja izražanje talentov. Pišite, slikajte, plešite, pojte, ukvarjajte se z ročnimi deli, kuhajte,…..Če to ne pomaga, pa pojdite v naravo in se predihajte.

Miren dan vam želim.

Numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice