Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Sanja Grohar poskrbela za neverjetno preobrazbo

Objavljeno

V redu

Vau, poglejte, kakšno preobrazbo je pripravila Sanja Grohar. Navdušeni boste!

Nekdanja televizijska voditeljica, model in pevka, danes pa zelo uspešna modna blogerka in vplivnica Sanja Grohar, ima več kot očitno zelo dober okus za opremljanje.

Na družbeno omrežje Instagram je delila dve fotografiji, s katerima je navdušila in verjamemo, da tudi marsikomu dala dovolj motivacije, da se tudi sam loti preobrazbe doma. Na prvi fotografiji je lepo urejena, modna dnevna soba, ki jo je Groharjeva uredila z nekaj dodatki. Če pa podrsate na naslednjo fotografijo, boste videli, kako je bila videti soba pred preobrazbo.

Zelo očitna razlika, kajne?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Saša Lendero iskreno o ljubezni in o tem, kaj jo je prizadelo

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena slovenska pevka je spregovorila o svoji ljubezenski izkušnji. Povedala je tudi, kaj jo je najbolj prizadelo.

»Tam nekje okoli tridesetega leta sem se dokopala do spoznanja, da je ponavadi v zvezi bolj ranljiv, odvisen in nekako bolj podrejen tisti, ki ljubi malo bolj močno. Spomnim se, kako zelo me je to spoznanje prizadelo. Spraševala sem se ali ljubezen v odnosu res lahko pomeni šibkost? Je treba ljubezen skrivati? Je treba ljubiti malo manj, ali pa moč svoje ljubezni navidez zmanjševati? Zelo me je žalostilo razmišljanje o tem, ali bom morala ravno v ljubezenskem odnosu, ki naj bi bil najbolj intimen in najbolj pristen, igrati nekakšno nedostopnost in nikoli pokazati svoje popolne predanosti – samo zato, da bi ohranila draž tega, da me mora moj moški osvojiti in nikoli vedeti, kako zelo sem v resnici njegova. Tega res nisem želela. To zame ni bilo to … zato sem se o tem z Miho veliko pogovarjala. Strinjal se je z mano. ..Zelo se je strinjal 😉 … pa vendar sem včasih začutila ponoven zbodljaj in opomnik svojega spoznanja, ko sva se znašla v kakšni življenjski situaciji, ki naju je preizkušala.,” je svoj zapis na družbenem omrežju pričela Saša Lendero. Priljubljeno slovensko pevko smo pred kratkim lahko spremljali v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko, kjer je njen partner Miha Hercog poskrbel za pravo presenečenje – svojo drago je zaprosil za roko in privolila je.

Morda so tudi priprave na poroko povod za njeno razmišljanje o ljubezni, ki ga je pevka nadaljevala z besedami: »Danes vem: Za ljubezen (tisto pravo, iskreno, predano, zavezano, ranljivo, resnično, neodvisno, sprejemajočo in brez idealiziranja) je treba biti zrel! Treba je prerasti pravljične ideale slepe zaljubljenosti in izbrati resničnost. Treba je biti pogumen. Treba je znati odpuščati – sebi in njemu! Treba je spoznavati – sebe in njega! Treba je skupaj rasti! Se pogovarjati! Se ne predati! Treba je videti! Verjemite, slepa zaljubljenost je vznemirljiva, bleščeča in eksplozivna. A nikoli se ne more primerjati z radostjo in lepoto prave ljubezni, ko se obe srci udobno namestita drugo v drugem, vedoč za vse grehe, slabosti, ponižanja, laži, strahove drugega.
In potem skupaj bijeta… in se prebijeta čez vse!
Nihče ne ve, kaj prinaša prihodnost. Niti ljubezen … zato si vedno rečem samo: ŽELIM SI, DA BI TRAJALO! Za vse, ki si upamo ljubiti!!!!«

Mnogi so se strinjali z njenim zapisom, namenili so mu več kot tisoč všečkov. Je tudi vam ta iskren zapis znane Slovenke všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Je Bizovičarjeva Anela nehote razkrila spol otroka?

Objavljeno

V redu

Avtor

Visoko noseča partnerica Lada Bizovičarja je objavila fotografijo. Mnogi pa so prepričani, da je razkrila tudi spol svojega drugega otroka.

Ni več veliko do srečnega trenutka, ko bosta modna vplivnica Anela Šabanagić in njen srčni izbranec, zelo znani igralec in voditelj Lado Bizovičar ponovno postala starša. Pred nekaj dnevi je po družbenih omrežjih zakrožil posnetek, na katerem Anela ponosno kaže tudi svoj nosečniški trebušček, fotografijo pa je objavila tudi na svoj Instagram račun.

Ker pa je v omenjenem posnetku izbirala in gledala oblačila za novorojenčke v roza barvi, so mnogi njeni spletni prijatelji prepričani, da bo ponovno rodila deklico. Par namreč že ima eno hčerko.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Po Nataliji Kolšek se je poškodoval še njen sin

Objavljeno

V redu

Avtor

Nesreča zares ne počiva. To v teh dneh dobro ve Natalija Kolšek.

Najprej se je poškodovala ona, zlomila je prst na nogi, dan kasneje pa je imel nesrečo tudi njen sin Anej. Med športom je zlomil dlančnico na desni roki.

Saj ni res pa je! Sin Anej desna roka zlom dlančnice, jaz leva noga zlom palca, on poškodba na športanju, jaz na stopnicah, on v petek, jaz v soboto Se bere, kot scenarij za napeto dramo Čuvajte se in nama pošljite lepe želje Vaš lajk je paracetamol,« je zapisala priljubljena pevka na družbeno omrežje Facebook in kot dokaz dodala še fotografijo, na kateri je skupaj s sinom, oba pa imata mavec.

Obema želimo hitro okrevanje!

Saj ni res 👀 pa je! Sin Anej desna roka zlom dlančnice, jaz leva noga zlom palca, on poškodba na športanju, jaz na…

Objavil/a Natalija Kolšek dne Četrtek, 06. maj 2021

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO