Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Denis Avdić sedaj povedal svojo resnico in razkril, zakaj ne bo sodeloval s POP TV

Objavljeno

V redu

To vas bo zelo presenetilo.

Kot smo tudi mi poročali, da priljubljeni radijski in televizijski voditelj Denis Avdić ne bo več vodil priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas, ki ga bomo lahko že kmalu spremljali na POP TV, pa sedaj portal žurnal razkriva, zakaj je temu tako.

“Vodil sem pet sezon oddaje Znan obraz ima svoj glas, ob tem pa se vseskozi delal najbolj poslušan jutranji show na Radiu 1. Ker pa Radio 1 pripravlja svojo televizijo, ki bo v prihodnosti zaživela, je prišlo do prekinitve sodelovanja. Za zdaj česa več ne morem povedati kot to, da bo Radio 1 postal tudi televizija. Kar pomeni, da boš na TV lahko gledal radijsko oddajo in ko bomo predvajali pesmi, bo na TV videospot. Vsekakor pa to ne bo iz našega radijskega studia, ampak se pripravlja nov studio. Glede na oglede vseh videov in livestreamov na Facebooku, se je vodstvo odločilo, da naredi TV. Ideja je padla med 28-urnim dobrodelnim maratonom, ki je tudi zelo dobro gledan,« je dejal Avdić za omenjeni portal, kjer boste našli tudi celoten članek o tem.

Vodenje nove sezone šova Znan obraz ima svoj glas pa bosta letos prevzela Peter Poles in Sašo Stare.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Vroče: Priljubljena slovenska pevka se je slekla in zažgala splet

Objavljeno

V redu

Avtor

Vroče tako in drugače – to je fotografija, ki si jo boste pogledali večkrat.

Priljubljena slovenska pevka nikakor ni sramežljiva. Svoje številne spletne oboževalce pogosto razveseli tudi s fotografijami, na katerih je v kopalkah. Gaja Prestor je tokrat pokazala, kako čudovito ji pristojijo črne bikini kopalke in navdušila.

»Zelo huda si,« je največkrat zapisan komentar pod fotografijami, ki jih je objavila na svoj Instagram račun.

Pevka je razkrila še, da uživa v Puli.

Fotografiji boste našli tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals