Kontaktirajte nas

Zabava

Ali ustvarjalci šovov res ne upoštevajo ukrepov?

Objavljeno

V redu

Nekateri spletni uporabniki razglašajo, da snemanje resničnostnih šovov poteka brez upoštevanja ukrepov za zajezitev novega koronavirusa. Kaj je res in kaj ni?

Testiranja na tri dni, pogosto merjenje temperature, razkuževanje rok, nenehna uporaba mask in varnostna razdalja so ukrepi, ki so po besedah produkcije postali nova realnost ustvarjanja resničnostnih oddaj. A o poteku snemanj kot kaže vedo več gledalci, ki na družbenih omrežjih ‘razkrivajo’, kaj se dogaja v zakulisju.

»Snemanje Delovne akcije, vsi brez mask, ni razdalje, snemanje je bilo en mesec nazaj. Snemala se je pred kratkim oddaja Sanjski moški, vsi brez mask, brez razdalje. Z nami pa delajo kot da smo vsi kužni, nas zapirajo itd … o čem še sploh govorimo mi? Mislim, da zdaj pa vam je res lahko jasno, kakšen covid imamo … Covid lažnivcev!« se na družbenem omrežju Facebook jezi reiki mojstrica alternativnega zdravljenja, katere dvomov niso pomirili niti tisti, ki vedo, kako poteka delo v času epidemije.

Kaj pa na te izjave porečejo na medijski hiši POP TV?
»Snemanje oddaj v času težke epidemiološke situacije, je bil za našo produkcijo sprva velik izziv, ki smo se ga lotili z vso odgovornostjo in upoštevanjem vseh zdravstvenih priporočil. Snemanja potekajo v t.i. mehurčkih. Ekipa ima obvezna hitra testiranja vsake tri dni, vsi udeleženci, ki niso pred kamero, ves čas snemanja uporabljajo zaščitne maske, na vsakem koraku pa so na voljo razkužila,« pa pojasnjujejo na POP TV, kjer so imeli prvo izkušnjo z drugačnim potekom snemanja med ustvarjanjem nove sezone šova MasterChef Slovenija.


Foto: POP TV

Zabava

Kmetija: Vas zanima, komu pripada glas pripovedovalca? Saj ne boste verjeli, da je to on!

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegov glas slišite v vsaki oddaji. Presenečeni boste, ko boste videli, kdo je …

V šovu v vsaki oddaji glas moškega povezuje dogodke, ki si sledijo. Ste se kdaj vprašali, kdo je to? Novinarka portala njena se je in razkrila sledeče: »Kot so nam razkrili na POP TV, gre za Saša Prešerna, njihovega sodelavca iz tonskega sektorja. Sašo je vsestranski glasbenik, producent, avdio inženir, poleg že omenjene storitve, ki jo je denimo nudil tudi v kuharski oddaji MasterChef, pa se ukvarja še s sinhronizacijo risank. Pravzaprav je ravno ustvaril nekaj aktualnega, slišite ga namreč lahko v novi animirani uspešnici DC LIGA SUPER-LJUBLJENČKOV, kjer je glas posodil psičku Asu

Kot še piše omenjeni portal, gre za profesionalnega govorca, ki s storitvijo ‘Voice Over’ poskrbi za tekoče odvijanje zgodbe.

View this post on Instagram

A post shared by saso preseren (@saso_preseren)

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: je Tom povzročil, da bo morala rumena skupina zapustiti hišo? Aljaž je popolnoma znorel

Objavljeno

V redu

Avtor

Kaj se dogaja s člani rumene skupine? Vsi so bili v šoku.

Gospodarica Nada je z novo tedensko nalogo kmetom naložila, da dobro zmeljejo vreče žita. Na prvi pogled enostavna naloga pa se je za člane rumene družine, ki biva v hiši, kmalu sprevrgla v skoraj nemogočo.

Ko sta v deževnem dnevu Tom in Aljaž odšla po vreči žita, sta bili ti vlažni, kar pa je povzročilo, da se je Tomu vreča strgala, žito pa usulo na tla.

Nesrečo sta videli tudi Manja in Maja, ki sta v tistem na trgu točili vodo in sklenili, da opozorita svojo družino, naj pazijo pri nošnji vlažnih vreč. Povedali sta Ivanu.

»Aljaž je čist ven padel,« je dejala Maja. Manja pa se je spraševala, kako bodo sedaj sploh lahko naredili nalogo, ker jim manjka velika količina žita. Upali so, da imajo sedaj več možnosti za zmago.

»Tako dobro nam je kazalo, da smo v prednosti. Zdaj nas bo pa to zrno tukaj …, da naloge ne bomo opravili,« je Aljaž razočarano priznal v kamero, a dodal, da se ne bodo vdali in da bodo našli način, kako si zagotoviti zmago.

Jim bo uspelo?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Zaradi slabih razmer eden od tekmovalcev dobil kronično bolezen. Kaj se dogaja z njim?

Objavljeno

V redu

Avtor

Kot je razkril, je njegovo zdravstveno stanje iz dneva v dan slabše. Bo moral zapustiti šov?

Zaradi slabših življenjskih pogojev kot so jih pričakovali tekmovalci letošnje Kmetije, je bilo izrečenih že kar nekaj negativnih besed. Jan, ki prebiva z vijolično družino v hlevu, je večkrat izpostavil, da je zelo lačen. Peter, ki je navajen mestnega življenja, je povedal, da kaj takšnega sploh ni pričakoval.

Na posestvo je prišla Natalija, v deževnem dnevu je tekmovalce našla, kako ležijo na senu. Začudeno je dejala: »Spite pod odejo!«

Peter se je hitro oglasil: »Jaz, kot si videla, nisem spal pod odejo. Glede na to, da sem alergik in sem alergičen na seno.«

Natalija je bila začudena, vprašala ga je po počutju. Odgovoril je, da se počuti vsak dan slabše. »Astmo sem dobil nazaj!«

Nataliji seveda ni bilo vseeno in jo je zanimalo, če potrebuje zdravnika. Peter je dejal, da ga ne potrebuje, a da na senu ne more več spati.

Natalija je predlagala, da se za eno noč preseli v šotor k Izzivalcem. Ga bodo sprejeli?

Peter se zaradi sena ne počuti več dobro.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals