Kontaktirajte nas

Zabava

Ali ustvarjalci šovov res ne upoštevajo ukrepov?

Objavljeno

V redu

Nekateri spletni uporabniki razglašajo, da snemanje resničnostnih šovov poteka brez upoštevanja ukrepov za zajezitev novega koronavirusa. Kaj je res in kaj ni?

Testiranja na tri dni, pogosto merjenje temperature, razkuževanje rok, nenehna uporaba mask in varnostna razdalja so ukrepi, ki so po besedah produkcije postali nova realnost ustvarjanja resničnostnih oddaj. A o poteku snemanj kot kaže vedo več gledalci, ki na družbenih omrežjih ‘razkrivajo’, kaj se dogaja v zakulisju.

»Snemanje Delovne akcije, vsi brez mask, ni razdalje, snemanje je bilo en mesec nazaj. Snemala se je pred kratkim oddaja Sanjski moški, vsi brez mask, brez razdalje. Z nami pa delajo kot da smo vsi kužni, nas zapirajo itd … o čem še sploh govorimo mi? Mislim, da zdaj pa vam je res lahko jasno, kakšen covid imamo … Covid lažnivcev!« se na družbenem omrežju Facebook jezi reiki mojstrica alternativnega zdravljenja, katere dvomov niso pomirili niti tisti, ki vedo, kako poteka delo v času epidemije.

Kaj pa na te izjave porečejo na medijski hiši POP TV?
»Snemanje oddaj v času težke epidemiološke situacije, je bil za našo produkcijo sprva velik izziv, ki smo se ga lotili z vso odgovornostjo in upoštevanjem vseh zdravstvenih priporočil. Snemanja potekajo v t.i. mehurčkih. Ekipa ima obvezna hitra testiranja vsake tri dni, vsi udeleženci, ki niso pred kamero, ves čas snemanja uporabljajo zaščitne maske, na vsakem koraku pa so na voljo razkužila,« pa pojasnjujejo na POP TV, kjer so imeli prvo izkušnjo z drugačnim potekom snemanja med ustvarjanjem nove sezone šova MasterChef Slovenija.


Foto: POP TV

Zabava

Ljubezen na vasi: Tragična zgodba Darinke vas bo pretresla

Objavljeno

V redu

Avtor

Spremljali jo bomo v šovu Ljubezen na vasi, vsem pa je razkrila, kakšna je njena zgodba. Zelo žalostno …

Na POP TV se je včeraj pričela 5. sezona hrvaškega šova Ljubezen na vasi. Med iskalci partnerja pa je tudi simpatična 52-letna Darinka Goravica, ki živi v Čilu, njene korenine pa segajo do Dubrovnika.

Njena življenjska zgodba pa je zelo žalostna. Doživela je vojno, mnogo prezgodaj pa je izgubila tudi moža Miša. Kot je dejala, je pomagal pri obnovi prijateljičine hiše, ko ga je stresla elektrika. »V tistem trenutku sem mislila samo na to, da otroka vidita, da sem v redu. Če vidita, da nisem v redu, ne bo dobro,« je pripovedovala v solzah, iskreno je povedala tudi, da ni lahko živeti brez ljubljene osebe. »Mišo je bil poseben moški. Bil je najboljši,« je dodala in razkrila, da je že 22 let vdova.

Kakšnega moškega si želi? Kot pravi, je finančno dobro preskrbljena. »Ne rabim materialnih stvari, rabim ljubezen. Družbo,« je iskreno povedala.

Bo našla ljubezen v šovu? Bomo videli …

Darinka in njen pokojni mož Mišo (foto: Voyo)

Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Genij Luka si je želel le slave – se mu je želja uresničila?

Objavljeno

V redu

Avtor

Čeprav si je Luka Deranja zelo prizadeval za zmago v šovu Lepotice in geniji, je na koncu dejal, da mu več kot denarna nagrada pomeni slava.

Luka Deranja obožuje raznolika televizijska tekmovanja in ne skriva, kako zelo si želi slave. Kot je za medije pojasnil po koncu šova Lepotice in geniji, mu je bilo zelo všeč, ker so ga ljudje na ulici nenehno ustavljali.

»Pred finalom so me spraševali ‘Kdo je zmagal?’, danes pa mi rečejo: ‘Morala bi vidva zmagati!’ Sicer se vse od začetka predvajanja oddaje samo smejem in šaljivo klepetam z ljudmi, ki jih niti ne poznam, pa tudi kar naprej sem v novicah. Življenje je lepo. Bilo bi še lepše, če bi prejel kakšno poslovno ponudbo, a to je druga stvar,« je za 24sata povedal Luka.

Foto: NOVA TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Nina Radi sedaj povedala takšno resnico o zvezi z Ambrožem. Vau, to pa je lepo presenečenje!

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponovno sta skupaj, Nina pa je za javnost razkrila nekaj podrobnosti …

Zagotovo najbolj gledana Instagram zgodba je bila včeraj zgodba Nine Radi in Ambroža Vahna Kralja. Razkrila sta, da sta skupaj jedla večerjo, iz tega smo lahko sklepali, da sta se uspela pogovoriti in da sta dala ljubezni še eno možnost.

Kot poročajo danes Slovenske novice, pa je Nina zanje pojasnila: »Kot sem že omenila, sva si vzela čas, da sva vsak pri sebi razčistila neke stvari in razmislila o skupni prihodnosti, ki sva jo že prej začrtala. Ljubezni je težko nasprotovati in, ja, lahko potrdim, da sva ponovno skupaj.«

To nas je zares zelo razveselilo. Naj živi ljubezen!

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals