Connect with us

Zabava

Ali ustvarjalci šovov res ne upoštevajo ukrepov?

Published

on

Nekateri spletni uporabniki razglašajo, da snemanje resničnostnih šovov poteka brez upoštevanja ukrepov za zajezitev novega koronavirusa. Kaj je res in kaj ni?

Testiranja na tri dni, pogosto merjenje temperature, razkuževanje rok, nenehna uporaba mask in varnostna razdalja so ukrepi, ki so po besedah produkcije postali nova realnost ustvarjanja resničnostnih oddaj. A o poteku snemanj kot kaže vedo več gledalci, ki na družbenih omrežjih ‘razkrivajo’, kaj se dogaja v zakulisju.

»Snemanje Delovne akcije, vsi brez mask, ni razdalje, snemanje je bilo en mesec nazaj. Snemala se je pred kratkim oddaja Sanjski moški, vsi brez mask, brez razdalje. Z nami pa delajo kot da smo vsi kužni, nas zapirajo itd … o čem še sploh govorimo mi? Mislim, da zdaj pa vam je res lahko jasno, kakšen covid imamo … Covid lažnivcev!« se na družbenem omrežju Facebook jezi reiki mojstrica alternativnega zdravljenja, katere dvomov niso pomirili niti tisti, ki vedo, kako poteka delo v času epidemije.

Kaj pa na te izjave porečejo na medijski hiši POP TV?
»Snemanje oddaj v času težke epidemiološke situacije, je bil za našo produkcijo sprva velik izziv, ki smo se ga lotili z vso odgovornostjo in upoštevanjem vseh zdravstvenih priporočil. Snemanja potekajo v t.i. mehurčkih. Ekipa ima obvezna hitra testiranja vsake tri dni, vsi udeleženci, ki niso pred kamero, ves čas snemanja uporabljajo zaščitne maske, na vsakem koraku pa so na voljo razkužila,« pa pojasnjujejo na POP TV, kjer so imeli prvo izkušnjo z drugačnim potekom snemanja med ustvarjanjem nove sezone šova MasterChef Slovenija.


Foto: POP TV

Zabava

Kaj?! Bo Gregor Čeglaj vstopil v ta resničnostni šov?

Published

on

Tudi vi boste zelo presenečeni, ko boste prebrali, kaj se mu obeta …

Gregorja Čeglaja smo spremljali v prvi sezoni šova Sanjski moški, nato pa je kmalu sprejel odločitev, da za nekaj časa odide k svojemu bratu dvojčku Urošu v ZDA.

Gregor, ki je večkrat pokazal, kako uživa in kako živi svoje sanje, se je zadnje čase le poredkoma javil preko družbenih omrežij. Zato pa so se njegovi oboževalci in prijatelji toliko bolj razveselili, ko se je ponovno oglasil

Je pa imel tokrat prav posebno novico, pokazal je namreč, da ga vabijo v nov resničnostni šov. Pisala mu je producentka hrvaške televizije, zanimalo pa jo je, ali bi bil pripravljen sodelovati v hrvaškem ljubezenskem resničnostnem šovu.

»Trenutno delamo na enem ljubezenskem šovu, ampak vidim, da si v Ameriki, vseeno me zanima, če si zainteresiran za kaj takšnega? Ali imaš sploh čas za to,« mu je napisala.

Gregor pa je na to svojim spletnim prijateljem odgovoril le: »Lassie se vrača«

Ali to pomeni, da bo ponudbo sprejel?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Silvo (Super par) ima dovolj: Pobesnel bo zaradi tega, nekateri bodo jokali

Published

on

Nova oddaja bo šokirala tako nekatere tekmovalce kot tudi gledalce …

V naslednji oddaji šova Super par bomo lahko videli zelo nenavaden izziv, ki pa bo povzročil veliko negativnih čustev. Silvo bo zelo jezen, prav tako Melita. Eva bo popolnoma šokirana in ne bo želela sodelovati. Indira, Matic, Ajda in Luka bodo poskušali opravičiti svoja dejanja.

Mnogi tekmovalci bodo zaradi izziva jokali, nekateri bodo razočarani, spet drugi bodo želeli odnehati. Melita pa bo pred kamero jezno dejala: »Sedaj vidim, da je Silvo imel prav, ko je od začetka govoril, da glavna šefica tega krdela je Indira!«

Kaj se bo dogajalo? Kmalu bo znano vse …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Golob v avtu popolnoma šokiral to znano Slovenko. Kaj se je dogajalo?

Published

on

Pokazala je posnetek in popolnoma šokirana pojasnila, kar se je zgodilo.

Priljubljena spletna vplivnica, ki jo trenutno tudi spremljamo v resničnostnem šovu Super par, Eva Centrih, je doživela popoln šok. Ko je prišla na parkirišče priljubljene restavracije s hitro prehrano, je v avtu neznanca opazila goloba.

»Jaz gledam, kaj se tukaj nekaj premika, človek ima v avtu goloba,« je zaprepadeno dejala in se nato spraševala, ali je morda njegov ljubljenček, ali pa ga je v avto zaprl nehote.

»Bogi, meni se prav smili,« je še dodala.

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals