Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Lovro za seboj pustil mračno obdobje, se odselil in srečno zaživel

Objavljeno

V redu

Življenje mu ni prizanašalo, spregovoril je o težkih časih.

Ko danes spremljamo Lovra Gregorša v šovu Ljubezen po domače, vidimo močnega, vitalnega in srčnega človeka, ki ima na obrazu nasmešek. Zdi se, da je Lovro pomirjen z vsem in da sedaj lahko resnično uživa svoje življenje. Da je prišel do te točke, pa je moral prehoditi množico grenkih korakov. O manj lepih časih je spregovoril za naš portal.

»Za mano je težko obdobje, prebolel sem raka na grlu, izvedel, da me bivša partnerica vara, z ločitvijo sem izgubil skoraj vse svoje premoženje,« nam prizna in doda, da je bilo na trenutke tako zelo hudo, da ježe skoraj mislil obupati. »Želel sem že dvigniti roko nad sabo, tako potrt sem bil,« iskreno pove, a k sreči je z obema rokama poprijel še po eni možnosti za lepše življenje. Ob tem priznava, da mu samemu ne bi uspelo, pomagali so mu strokovnjaki, na katere se je obrnil.

»Zavedam pa se, da je bil levji delež na meni,« dodaja in s tem le potrjuje to, kar vidimo po televiziji. Da je močan in da upa usodi gledati v oči.

Lovro piše novo knjigo življenja

Lovro na Mijinem domu.

»Avgusta lani sem se po vseh padcih pobral in preselil v Kočevje. Odločno sem obrnil novo poglavje, pričel pisati novo knjigo o svojem življenju,« pojasni. In to je bila prava odločitev. Pričel je delati na sebi, zdravo živi, teče, kolesari, rola, ima čut do živali in jim pomaga.

Prijavil se je v šov Ljubezen po domače in ugotovil, da ga imajo sokrajani radi. »Včasih mi neznanci mahajo na cesti, stečejo k meni in me ogovorijo,« nam v smehu pove in to ga zelo veseli. Pravi tudi, da jih zanima, kako se bo v šovu vse skupaj razpletlo, a se jim le nasmehne in ostaja skrivnosten. »Naj gledajo, pa bodo videli,« nam za konec še pove.

Članek o Lovrovem boju z rakom boste našli tukaj.

Foto: Voyo

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals