Connect with us

Zanimivosti

Saša Lendero po ločitvi iskreno spregovorila še o hudi izgubi, ki jo je doživela

Published

on

Pevka je razkrila, da se je težko sprijaznila z boleznijo in nato še z izgubo. V zadnjih petih letih jo je življenje večkrat preizkušalo …

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero je javno spregovorila o tem, kako se je soočila z izgubo matere, ki jo je doživela pred nekaj leti.

»Težko sem se spopadala z njeno izgubo in boleznijo, ki je trajala dve leti in pol. Mami je bila vgrajena vame, v vsako mojo misel, v celo moje življenje, saj sta bila med nama neomajno zaupanje in bližina. Vse, kar je doživljala, sem doživela ne samo z njo, ampak v sebi. Strah in bolečina sta bila prisotna od diagnoze dalje, slovo od nje pa je bilo še mnogo težje. Žalovanje je dolg in težek proces, ki se najbrž nikoli čisto ne konča je povedala za siolnet in dodala, da se je po mamini smrti počutila življenjsko utrujeno in brez moči. Priznala je, da je v tem težkem obdobju izgubila za 70 odstotkov svoje kreativnosti, ustvarjalnosti in radosti.

»Za dolgo časa sem izgubila en del sebe. In mogoče sem se tudi zaradi tega težje spoprijemala še s to drugo izgubo (ločitvijo), saj se mi zdi, da se po izgubi mame še nisem dobro pozdravila in zacelila. Ampak včasih te življenje hoče postaviti pred več težkih izkušenj, eno za drugo. V zadnjih petih letih se je zgodilo še nekaj drugih stvari, ki so me zaznamovale. V nekem trenutku resnično misliš, da ne boš zmogel. Ampak ljudje zmoremo dosti več, kot si mislimo. Vem pa, da mnogi ljudje doživljajo dosti hujše stvari. In tega sem se zavedala ves čas, ko mi je bilo težko. Včasih sem se spraševala, kako se ljudje spoprijemajo s temi izgubami. Razvila sem dodatno spoštovanje do soljudi, ker dejansko ne vemo, kakšno je zakulisje zgodb ljudi, s katerimi se srečujemo, pa vseeno delujejo in najdejo moč ter veselje za naprej. Ker sem se tega začela bolj zavedati, ljudi še bolj spoštujem in jih imam še bolj rada je povedala za omenjeni portal.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znana Slovenka v mračnem obdobju: Izgubila je vse, tudi stanovanje in avto

Published

on

Javno je spregovorila o vsem. Ko boste prebrali njene besede, se vam bo naježila koža …

Priljubljena slovenska mojstrica joge in skrbnica žensk, Savina Atai, je že pred časom preko družbenega omrežja razkrila, kako krute stvari je morala doživljati v otroštvu.

»Skoraj dva tedna sem se psihično pripravljala, da sem pogledala oddajo Preverjeno, ki govori o kriminalni sekti ‘Hepi, Hepi’.

Kot deklica sem bila primorana sedeti v prvi vrsti, pri Aiping Wang v kinu Šiška … ki je vse to skupaj začela.

Moja mama je kasneje v goljufivi Nigerijski sklad poslala še zadnji denar, ki ji jih toksična duhovnost ni vzela. Tega zadnjega denarja je bilo kar nekaj. V enem dnevu smo kot družina izgubil vse.

Tudi stanovanje v katerem smo živeli, je odšlo v Nigerijo.

Prav tako garsonjera, ki naj bi postala moja, ko bi šla študirat.

Naš avto …,« je iskreno zapisala in dodala, da je njena mati po hudih mukah dobila kredit.

Zaradi vsega, kar se jim je dogajalo, je bila Ataijeva primorana najti službo, da jim ne bi odklopili elektrike.

»Jaz sem si ob šolanju in skrbi za dva bratca (en je malo pred tem umrl) našla še dodatno službo, ter plačevala marsikatero položnico, da nam ne bi odklopili elektrike. Zaradi bratcev. Mami še zdaj po toliko letih ni prišla na zeleno vejo je dodala k zapisu, ki je srce parajoč.

Njen celotni zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečka na fotografiji? Verjemite, tega znanega Slovenca zelo dobro ga poznate

Published

on

Ste prepoznali dečka na fotografiji? Danes ga zelo dobro poznamo vsi, znan pa je tudi onkraj Slovenije …

Če ste ugibali, da je deček na fotografiji nihče drug, kot nekdanji predsednik Slovenije Borut Pahor, se niste zmotili.

Fotografijo je dodal na družbeno omrežje Instagram že pred časom, pojasnil je, da je nepričakovano naletel nanjo, dobil jo je med materinim arhivom in tudi sam videl prvič.

»Zelo redko naletim na stare fotke, ki jih vidim prvič. Ta je iz arhiva pokojne mame. Posneta je v kuhinji, verjetno pred okoli 50 leti. Po arhivu brskam, ker bi sicer mami jutri obhajala rojstni dan. En šopek ji bom jutri nesel v Šempeter,« je pripisal poleg fotografije. Ni pa zapisal, koliko točno je bil star, ko je bila le ta posneta.

View this post on Instagram

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Mirjam Poterbin razveselila mnoge: Poglejte, s kom se stiska

Published

on

Nekdanji model, uspešna podjetnica in mati vrhunskega košarkarja Luke Dončiča, Mirjam Poterbin je s takšno objavo razveselila mnoge …

Nekdanji model, lepotica Mirjam Poterbin, ki je mati enega najbolj uspešnih košarkarjev na svetu, je s svojo objavo, ki jo je dodala na družbeno omrežje Instagram ponovno razveselila mnoge.

Na fotografiji se smehlja, v naročju pa ima pasjega kosmatinca.

»Najboljša prijatelja,« je zapisala, med ključnike pa dodala tudi, da je ljubiteljica psov.

S svojo objavo je povzročila številne všečke, mnogi pa menijo, da sta oba na fotografiji zelo lepa. Dejstvo je, da je Poterbinova vedno videti popolno, njen obraz je zares zelo mladosten.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals