Connect with us

Zanimivosti

Saša Lendero po ločitvi iskreno spregovorila še o hudi izgubi, ki jo je doživela

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Pevka je razkrila, da se je težko sprijaznila z boleznijo in nato še z izgubo. V zadnjih petih letih jo je življenje večkrat preizkušalo …

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero je javno spregovorila o tem, kako se je soočila z izgubo matere, ki jo je doživela pred nekaj leti.

»Težko sem se spopadala z njeno izgubo in boleznijo, ki je trajala dve leti in pol. Mami je bila vgrajena vame, v vsako mojo misel, v celo moje življenje, saj sta bila med nama neomajno zaupanje in bližina. Vse, kar je doživljala, sem doživela ne samo z njo, ampak v sebi. Strah in bolečina sta bila prisotna od diagnoze dalje, slovo od nje pa je bilo še mnogo težje. Žalovanje je dolg in težek proces, ki se najbrž nikoli čisto ne konča je povedala za siolnet in dodala, da se je po mamini smrti počutila življenjsko utrujeno in brez moči. Priznala je, da je v tem težkem obdobju izgubila za 70 odstotkov svoje kreativnosti, ustvarjalnosti in radosti.

»Za dolgo časa sem izgubila en del sebe. In mogoče sem se tudi zaradi tega težje spoprijemala še s to drugo izgubo (ločitvijo), saj se mi zdi, da se po izgubi mame še nisem dobro pozdravila in zacelila. Ampak včasih te življenje hoče postaviti pred več težkih izkušenj, eno za drugo. V zadnjih petih letih se je zgodilo še nekaj drugih stvari, ki so me zaznamovale. V nekem trenutku resnično misliš, da ne boš zmogel. Ampak ljudje zmoremo dosti več, kot si mislimo. Vem pa, da mnogi ljudje doživljajo dosti hujše stvari. In tega sem se zavedala ves čas, ko mi je bilo težko. Včasih sem se spraševala, kako se ljudje spoprijemajo s temi izgubami. Razvila sem dodatno spoštovanje do soljudi, ker dejansko ne vemo, kakšno je zakulisje zgodb ljudi, s katerimi se srečujemo, pa vseeno delujejo in najdejo moč ter veselje za naprej. Ker sem se tega začela bolj zavedati, ljudi še bolj spoštujem in jih imam še bolj rada je povedala za omenjeni portal.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zanimivosti

Rosvita Pesek navdušila s takšno objavo. Poglejte, kdo je avtor fotografije

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Priljubljena slovenska televizijska voditeljica Rosvita Pesek je s takšno fotografijo navdušila …

Znana in priljubljena slovenska televizijska voditeljica Rosvita Pesek je s svojimi spletnimi prijatelji delila fotografijo, ki je mnoge navdušila.

»Ljubezen, ki ne zarjavi,« je pripisala poleg, razkrila pa tudi, da je fotografijo posnel njen partner Mitja Ferenc.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: Znani slovenski televizijski voditelj se vrača

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Na televizijske zaslone se vrača še en zelo znani slovenski televizijski voditelj in novinar.

Pred kratkim je znani slovenski televizijski voditelj in novinar Luka Svetina sporočil, da je na RTV Slovenija dal odpoved. Takrat je dejal, da je dobil boljšo ponudbo.

“Direktorici sem pojasnil, da so prišli novi, zanimivejši izzivim in sem jih sprejel,« je dejal takrat Svetina. Povedal je tudi, da ostaja v novinarstvu, ni pa razkril, kam odhaja.

Sedaj pa je že znano, da bo po novem del ekipe na Planet TV. Ekipi @PlanetTV se je pridružil @LukaSvetina. Luka, dobrodošel in veliko lepih zgodb!,« so preko platforme X sporočili na Planet TV.

Foto: Facebook, Amanda Gril

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Žena Primoža Rogliča objavila fotografijo, ki je mnoge popolnoma raznežila

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Žena priljubljenega slovenskega športnika Primoža Rogliča je razveselila svoje številne oboževalce.

Žena vrhunskega kolesarja Primoža Rogliča, Lora Roglič Klinc, je na družbenem omrežju delila fotografijo, na kateri so Primož in njuna dva sinova.

»Trije mejhni jagri… je pripisala poleg in požela številne všečke.

Fotografijo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals