Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Preračunljiva Kate Middleton je po pogrebu storila nekaj, o čemer govori ves svet

Objavljeno

V redu

Kako je Kate uredila, da sta se brata, princa William in Harry spustila v pogovor. Vojvodinja se je preračunljivo umaknila, da sta brata lahko poklepetala na pogrebu princa Philipa, fotografije pa so obkrožile svet. 

Mnogi verjamejo, da je to trenutek, ki bi pokojnega princa Philipa najbolj osrečil, odtujena brata Harry in William spet spregovorila, zahvaljujoč preračunljivi mirovnici Kate Middleton. Princa namreč nista stala drug ob drugem za krsto svojega dedka, ampak sta bila ob njej, vsak na svoji strani. Sta pa William in Harry skupaj odšla s pogreba in nekaj časa so hodili skupaj z Williamovo ženo Kate Middleton, a ta je v nekem trenutku le upočasnila tempo, da bi brata ostala sama in spregovorila.

Ganljiva vez med odtujenima bratoma je postala ena najmočnejših slik dneva. Zdi se, da sta si princa knezi vsaj začasno podala roki sprave. Mineva namreč že več kot leto dni, odkar sta bila nazadnje videna v javnosti, vse pa se je še bolj zakompliciralo zdaj že legendarnem intervjuju pri Oprah Winfrey, kjer sta princ Harry in njegova žena Meghan Markle razgalila kraljevo družino.

foto: TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals