Domov Zanimivosti Preračunljiva Kate Middleton je po pogrebu storila nekaj, o čemer govori ves...

Preračunljiva Kate Middleton je po pogrebu storila nekaj, o čemer govori ves svet

Kako je Kate uredila, da sta se brata, princa William in Harry spustila v pogovor. Vojvodinja se je preračunljivo umaknila, da sta brata lahko poklepetala na pogrebu princa Philipa, fotografije pa so obkrožile svet. 

Mnogi verjamejo, da je to trenutek, ki bi pokojnega princa Philipa najbolj osrečil, odtujena brata Harry in William spet spregovorila, zahvaljujoč preračunljivi mirovnici Kate Middleton. Princa namreč nista stala drug ob drugem za krsto svojega dedka, ampak sta bila ob njej, vsak na svoji strani. Sta pa William in Harry skupaj odšla s pogreba in nekaj časa so hodili skupaj z Williamovo ženo Kate Middleton, a ta je v nekem trenutku le upočasnila tempo, da bi brata ostala sama in spregovorila.

Ganljiva vez med odtujenima bratoma je postala ena najmočnejših slik dneva. Zdi se, da sta si princa knezi vsaj začasno podala roki sprave. Mineva namreč že več kot leto dni, odkar sta bila nazadnje videna v javnosti, vse pa se je še bolj zakompliciralo zdaj že legendarnem intervjuju pri Oprah Winfrey, kjer sta princ Harry in njegova žena Meghan Markle razgalila kraljevo družino.

foto: TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK