Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Priljubljena slovenska voditeljica priznala, kaj resnično obžaluje

Objavljeno

V redu

Tako kot zna le ona, je opisala, zakaj ji je žal, da se ni prijavila za kandidatko resničnostnega šova Sanjski moški.

Priljubljena in simpatična radijska voditeljica Tanja Kocman, s svojimi objavami navdušuje na družbenem omrežju in spravlja v smeh številne svoje sledilce in oboževalce. V svoji zadnji objavi je nekaj besed namenila novi resničnostni serijo Sanjski moški Slovenije. Zapisala je, da ji je žal, ker se ni prijavila, ko je videla, kako simpatičen je Gregor čeglaj, prav tako pa je omenila tudi, kaj si misli o nekaterih njegovih kandidatkah.

Priznam. Ko sem izvedela, kdo je Sanjski moški, mi je postalo žal, da se nisem prijavila. Nenazadnje imava ogromno skupnega. Oba imava pri svojih letih na prvem mestu trojko in njegovo ime je moj odgovor na vprašanje:”Kako je te dni s tvojo kilažo?”

Gregor. Res si sanjski. Dasiravno se zdijo nekatere kandidatke bolj nočna mora. In ne, od tebe ne bom zahtevala krone. Vse kar hočem je tvoje srce … in gesla za vsa tvoja socialna omrežja,« je zapisala Kocmanova in seveda poskrbela za smeh. Priznamo, nasmejala je tudi nas. Še posebej z njenim opisom, kako je ime sanjskega moškega tudi odgovor na vprašanje, kako je te dni z njeno kilažo: Gre – gor.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Renata Bohinc osupnila vse! Tako lepa nevesta je

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli fotografije, boste ostali brez besed.

Nekdanja žena nekoč vrhunskega smučarja Primoža Peterke, Renata Bohinc, je svoje spletne prijatelje zares presenetila, ko je objavila fotografije, na katerih je v čudoviti poročni obleki. Mnogi so ji zapisali, da je videti naravnost popolno in ko boste fotografije pogledali tudi vi, boste zagotovo prikimali.

»Lepotička,« se je glasil eden izmed mnogih komentarjev.

Kaj pa pomeni njena poročna obleka? Se je poročila?

Kot je razvidno iz objave, je bila Bohinčeva model, torej je obleko oblekla zgolj iz poslovnih namenov.

Kakorkoli že, mamica treh otrok je v njej videti čudovito.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals