Domov Zanimivosti Sanjski moški presenetil z izbiro prve favoritke

Sanjski moški presenetil z izbiro prve favoritke

Pojasnil pa je tudi, zakaj je domov poslal Laro Mlaker.

Prejšnji konec tedna smo si lahko ogledali prve epizode težko pričakovanega resničnostnega šova Sanjski moški Slovenije. In že takoj na začetku ni šlo brez zapletov. Izkazalo se je, da se Gregor Čeglaj in Lara Mlaker dobro poznata, pred časom sta prijateljevala. To pa je bil tudi razlog, da jo je Gregor poslal domov med prvimi tremi kandidatkami. Z njo sta domov odšli tudi Lara Samanta Kolar in Anja Kojc.

Ko sta se Lara Mlaker in Gregor soočila in presenečena ugotovila, da se poznata, je Lara kar takoj izrazila željo, da želi domov. »Upam, da se to čim prej končna,« mu je rekla. Sicer nekoliko presenečen Gregor je nato očitno upošteval njeno željo in jo poslal domov.

Kot je kasneje razkril Petru Polesu, naj bi bila le prijatelja. On do nje naj ne bi gojil ljubezenskih čustev, če pa se je ona zaljubila vanj, pa ni vedel.

Prvo vrtnico je dobila lepa Anja

Anja Širovnik je prejela prvo vrtnico.

Sanjski moški je presenetil dekleta, ko je prvo vrtnico namenil Anji Širovnik z besedami: “Tvojo toplino sem res občutil in sem iskreno hvaležen, da si takšna, kakršna si.” Anja je z veseljem sprejela vrtnico, kako pa se bo njun odnos razvijal v prihodnje, pa bomo morali še malce počakati.

Foto: POP TV