Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Sanjski moški presenetil z izbiro prve favoritke

Objavljeno

V redu

Pojasnil pa je tudi, zakaj je domov poslal Laro Mlaker.

Prejšnji konec tedna smo si lahko ogledali prve epizode težko pričakovanega resničnostnega šova Sanjski moški Slovenije. In že takoj na začetku ni šlo brez zapletov. Izkazalo se je, da se Gregor Čeglaj in Lara Mlaker dobro poznata, pred časom sta prijateljevala. To pa je bil tudi razlog, da jo je Gregor poslal domov med prvimi tremi kandidatkami. Z njo sta domov odšli tudi Lara Samanta Kolar in Anja Kojc.

Ko sta se Lara Mlaker in Gregor soočila in presenečena ugotovila, da se poznata, je Lara kar takoj izrazila željo, da želi domov. »Upam, da se to čim prej končna,« mu je rekla. Sicer nekoliko presenečen Gregor je nato očitno upošteval njeno željo in jo poslal domov.

Kot je kasneje razkril Petru Polesu, naj bi bila le prijatelja. On do nje naj ne bi gojil ljubezenskih čustev, če pa se je ona zaljubila vanj, pa ni vedel.

Prvo vrtnico je dobila lepa Anja

Anja Širovnik je prejela prvo vrtnico.

Sanjski moški je presenetil dekleta, ko je prvo vrtnico namenil Anji Širovnik z besedami: “Tvojo toplino sem res občutil in sem iskreno hvaležen, da si takšna, kakršna si.” Anja je z veseljem sprejela vrtnico, kako pa se bo njun odnos razvijal v prihodnje, pa bomo morali še malce počakati.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals