Connect with us

Zabava

Ljubezen po domače: Voditeljica Tanja prišla do Draga. Tega od nje ni pričakoval

Published

on

Kaj se dogaja z Dragom in njegovimi kandidatkami?

Kot boste lahko videli nocoj, bo Drago svoje tri kandidatke odpeljal k prijatelju na trgatev, kjer se bodo odlično zabavali. a veselje bo s svojim prihodom prekinila voditeljica Tanja.

»Jaz danes odpeljem eno s seboj in to v naslednjih minutah,« bo Dragu pojasnila Tanja, ki bo nad tem kar malce šokiran.

»Me čudi, da si se tako na hitro odločila, da mi eno pobereš,« bo med drugim dejal, Tanja pa mu bo razložila, da tako to je, da so v šovu tudi presenečenja.

Katera bo odšla?

Drago se bo moral od ene kandidatke posloviti.

Foto: Voyo

Zabava

Po Delovni akciji prenove pri Gregi, so se sedaj oglasili s POP TV, to so razkrili

Published

on

V prejšnji oddaji je bila prenova Gregorjevega doma zelo odmevna. Sedaj so se oglasili še s POP TV.

Zagotovo še niste pozabili simpatičnega kuharja Grego, ki mu je Delovna akcija prenovila hišo njegovih staršev.

Komaj 22-letni Gregor je ostal sam in se vrnil v staro in razpadajočo hišo. Njegovi sodelavci so opazili stisko in poklicali Ano na pomoč. Ta mu je z mojstri uredila stanovanje, sedaj je toplo in čudovito.

Mnogi gledalci so se po oddaji strinjali, da si Gregor to zelo zasluži, menijo, da je bila to ena najlepših oddaj.

»In tako je življenje postalo spet polno barv in nove energije. “Za take trenutke je vredno početi to, kar počnemo,” pravi ekipa.,« pa so zapisali na Instagramu še na POP TV in razkrili, da po vsaki dobro opravljeni akciji tudi ekipa ne ostane ravnodušna.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Lina Majcen (Kmetija, Exatlon) presenetila s svojim videzom. Tega se je lotila zelo resno

Published

on

Lina, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, je svoje številne oboževalce presenetila s takšnimi fotografijami.

Lina Majcen, resničnostna zvezdnica, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, nato pa jo spremljali še v šovu Exatlon, kjer ji je zmaga za las ušla, je zelo velika ljubiteljica športa. To dokazuje tudi s fotografijami, s katerimi razveseljuje svoje spletne prijatelje.

Nedavno je objavila niz fotografij, s katerimi je pokazala, da je že nazaj v top formi in da je videti več kot odlično. Njena popolna postava dokazuje, da pridno trenira.

»Če imaš možnost ljubiti, ljubi najprej sebe,« je pripisala poleg in požela številne všečke. Njene fotografije boste našli tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Delovna akcija na pomoč materi samohranilki, ki ima sina s posebnimi potrebami. Tudi vi boste zajokali …

Published

on

V nocojšnji oddaji Delovne akcije bomo spoznali mamo samohranilko, ki ji življenje res ni prizanašalo.

Tudi nocojšnja Delovna akcija vas bo zadela naravnost v srce, spoznali boste mamo Suzano, ki je ostala sama s sinom Tomasom, ki ima zmerno duševno motnjo.

Že v otroštvu je bila Suzana pogosto žrtev nasilja. »Tepli so me tudi,« bo razkrila Suzana in pojasnila, da je bilo v družini veliko alkohola, starševske ljubezni ni bila deležna.

Tudi kasneje se je soočila z nasiljem. Njen bivši partner, s katerim ima sina Tomasa, jo je pretepal. A ko je izvedel, da ima sin duševno motnjo, ju je zapustil. Priznala bo, da je bilo grozno, ko sta ostala sama. Težko je bilo vzgajati otroka s posebnimi potrebami.

»Ko me je ati zapustil, sem bil žalosten, jezen in užaljen,« bo povedal še Tomas, ki je v otroštvu doživljal marsikaj. ostali otroci so se iz njega norčevali …

V njuno življenje bo posijalo sonce, ko bosta na pragu majhne hiške, ki jo je Suzana kupila s pomočjo kredita, zagledala Ano. S svojimi mojstri jima bo pomagala, da se bosta iz najemniškega stanovanja v hiško tudi preselila …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals