Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nekdanja pevka skupine Tabu razkrila, da je bila primorana zapustiti Slovenijo. Njena zgodba vas bo šokirala.

Objavljeno

V redu

Sedaj je razkrila vse, želi si le vrnitve domov.

Kot smo že pisali, je Nina Vodopivec, nekdanja pevka skupine Tabu, v resnih težavah. V ZDA živi v prikolici, je brez denarja in bolna. Zato se je odločila, da poskuša zbrati sredstva za vrnitev Slovenijo s pomočjo donacij. To ji je sedaj uspelo, je pa sklenila, da vsem, ki spremljajo njen o zgodbo razkrije delček sebe.

»Pred štirimi leti sem bila primorana zapustiti Slovenijo, ker nisem našla opore v policijskem sistemu, ki me je pustil na tleh in mi obrnil hrbet, prav tako sodniki, sodnica v Žalcu, ko sem prosila za pomoč, ker sem imela pač človeka, ki mi je sledil in hodil po moji hiši …« je povedala v posnetku. Dodala tudi, da se je prikradel na njeno dvorišče, ko pa je klicala policijo, so ji rekli, da ne morejo narediti nič.

Celoten posnetek, ki ga je bivša pevka delila z javnostjo, si lahko pogledate spodaj.

Foto: facebook

Zanimivosti

Marjetka in Aleš Vovk pokazala, kako rajsko se imajo na dopustu

Objavljeno

V redu

Avtor

Uživajo maksimalno.

Priljubljeni par Aleš Vovlk in Marjetka, znana tudi kot duo Maraaya, te dni uživa na Korčuli. V Instagram zgodbi sta pokazala, kako čudovito se imajo in kakšne novosti so jih presenetile na plaži La Banya, ki velja za eno najlepših plaž. Kot je dejala Marjetka, njuna sinova noro uživata.

»Spet ustvarjamo najlepše družinske spomine,« pa je pripisala v eni od zgodb, ki jih je delila med svoje sledilce.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, ali priljubljenega igralca čaka 4 leta zapora? Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralec, ki je zelo priljubljen tudi pri nas, je v težavah …

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi imel igralec Burak Özçivit, ki so ga slovenski gledalci spoznali v priljubljeni nadaljevanki Moja boš, težave zaradi tožbe in naj bi mu grozilo celo do štiri leta zapora.

»Burak je menda užalil več scenskih delavcev, ti pa so ga prijavili in zoper njega vložili tožbo. Tožilstvo je predlagalo poravnavo, do katere pa ni prišlo, zato je zanj zahtevalo zaporno kazen od treh mesecev do štirih let,« piše omenjeni portal in dodaja še: »Prva obravnava je že bila, vendar jo je sredi razprave Burak zapustil, več narokov pa je bilo prestavljenih. Burak se je sporekel z delavci, ki niso poskrbeli za njegovo varnost ob snemanju prizorov mečevanja na konjih, saj je zaradi tega trikrat padel s konja. Več izjav o tem ne želi dajati.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Priljubljeni slovenski pevec ponosno pokazal svojo hči. Takšna lepotica je postala!

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova hči je njegov ponos.

Priljubljeni slovenski glasbeni producent in vodja uspešne glasbene skupine Atomik Harmonik, Jani Pavec, pogosto s svojimi spletnimi prijatelji deli trenutke zasebnosti. Tokrat je pokazal, kako čudovit glas ima njegova starejša hči Sara, ki je dopolnila že 12 let. Ujel jo je med petjem in posnetek delil v svoji Instagram zgodbi, ter mnoge navdušil.

»Jabolko ne pade daleč od drevesa. Igra klavir, violino in poje. Nič je ne silimo, ravno obratno. Jo moram kar malo nazaj držati, ker najstnice bi ‘letele’. Če pa bo izrazila to željo v bodoče, ji bom seveda v oporo,« je že pred časom razkril za portal žurnal24.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals