Domov Glasba Michael Buble je prejel grožnje s smrtjo

Michael Buble je prejel grožnje s smrtjo

Michael Buble je prejel grožnje s smrtjo, potem ko je na Instagram objavil videoposnetek v živo s svojo ženo.

Izkazalo se je, da je 44-letni Michael s komolcem v posnetku ponesreči potisnil ženo Luisano Lopilato (32), so ogorčeni oboževalci po družbenih medijih pisali, da bi ga obtožili zlorabe. Luisana pa je razkrila, da je Michael pozneje dobil grozne grožnje s smrtjo.

V televizijski oddaji ‘Intrusos’ je Luisana dejala: “Vedno smo bili deležni veliko ljubezni, vendar ne bi verjeli, koliko ljudi mi je poslalo fotografije s puškami, ki pravijo, da bodo Michae-la ubili, če bo prišel v Argentino. Fotografije nožev, in posnetke v katerem govorijo, da mu bodo vse prste odrezali. Grozno je bilo! Ni lepo sprejemati groženj s smrtjo. Bilo je veliko groženj. Pozitivna sporočila, ki smo jih prejeli, so številčno večja, ampak skrbi me za svojo družino. Veliko sem trpela zaradi tega, kar se je zgodilo. Tudi Mike je zelo trpel. Rad ima Argentino in rad je z mano v Argentini, ko delam. Obožuje prijatelje, ki jih ima v Argentini. Si lahko predstavljate, kako bi se počutili, ko vam nekdo pošlje fotografijo:  “To boste dobili, ko boste prišli sem?” Mike je gospod, ki me vedno skuša narediti srečnejšo, kot sem že”.

Manekenka in igralka Luisana, ki ima skupaj z Michaelom tri otroke: Noa (šest), Eliasa (štiri) in Vida (21 mesecev), je pred tem branila Michaela, potem ko je iz videa doživela ta šok.

Tvitnila je: “Neverjetno je, kakšni so ljudje !! Medtem ko trpimo zaradi te pandemije in doživljamo trenutke tesnobe, strahu, osamljenosti in vseh vrst negotovosti! Želim, da veste, da ne dvomim, kdo je moj mož in bi ga izbrala tisočkrat !! To ni pošteno! “.

Foto: SHUTTERSTOCK