Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Torek, 19.5.2020

Numerološka usmeritev dneva – Torek, 19.5.2020

»Pripravljeni ste! Imate darove in sposobnosti, da te darove jasno pokažete. Življenje je lahko čarobno.«

Dobro jutro, dober dan, izvolite vpogled v današnji dan!

Tisti, ki ga prebirate ob jutranji kavici, uživajte!

Današnji dan je namenjen novim začetkom in samostojnemu delovanju ali vodenju skupine, organizacije. Izjemno pomembno je, da ste samoiniciativni, ustvarjalni, organizirani in avtoritativni. Če ste včeraj naredili prostor v vašem življenju, danes lahko lahkotno sadite semena svojih idej, sanj, želja, ciljev, spremenite načine, navade, pristope,..,.v svojem podjetju, v podjetju, kjer ste zaposleni in v lastni družini.

Danes bodo prišli do izraza mnogi vaši darovi, talenti, sposobnosti, ki so vam bili položeni v zibelko in vam dajejo unikatnost. Razmislite, kaj je tisto, v čemer najbolj uživate, kaj vam gre najbolje od rok in vam pri tem poje srce. Pokažite se svetu, storite prve korake. Vaša vizija, unikatnost in ustvarjalnost so dragocen doprinos v podjetju in doma v družini.

Vstopate v novo življenjsko obdobje, ki je obdobje sreče, ustvarjalnosti in sodelovanja. Dan je odličen za nova poslovna sodelovanja in uspešno delo v timu. Uspeh bo le tam, kjer bodo odnosi navdihujoči, ustvarjalni in inovativni. Zavrnite vse, kar vas izčrpava in duši. To ste že preživeli. 

Kljub vsemu vam bosta danes dom in družina poglavitna. Novi začetki danes se navezujejo tudi na ustvarjanje resne partnerske zveze, doma in družine. Morda se namenite skleniti kupčijo za nakup nepremičnine. Nekaj denarja lahko dobite od svojih dragih na tak ali drugačen način in tudi pri igrah na srečo. Dan družinskega sodelovanja in medsebojne pomoči je pametno izkoristiti tudi za potrebna popravila v domu. Če boste preobremenjeni, pa si omislite piknik na vrtu.

S srečnimi navdihi prežet dan vam želim. ️

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko