Domov Glasba Ariana Grande je kupila čudovito vilo v hribih: Vsaka soba je steklena,...

Ariana Grande je kupila čudovito vilo v hribih: Vsaka soba je steklena, zato se mnogi sprašujejo, kaj pa zasebnost?

Ariana Grande je ena najbolj priljubljenih pevk. Čeprav je stara komaj 26 let, je Ariana kariero začela pred 12. letih na priljubljenem kanalu Nickelodeon v seriji “Zmagoviti”. Pred tem je nastopala v gledaliških igrah v rojstnem kraju Floridi, a šele ko je prišla na televizijo, je “prebila led”. 

Ariana je imela potem rdeče lase, večji nos, manjše ustnice .. Tako je, pevka se je od svojih začetkov zelo spremenila, čeprav lepotnih operacije ne priznava. A mnogi se bodo strinjali, da je okusila tisto kar je v življenju dobro in izgleda dobro in je danes pogosto na seznamih najlepših žensk na svetu. 

 In ko si tako bogat in znan, potem ne iščeš cenejše stvari, ker si lahko privoščiš skoraj vse. To, kar si je Ariana zdaj privoščila, je 13,7 milijona dolarjev vredna vila na hollywoodskih gričih, ki vas pusti odprtih ust. Pevka že leta najema vile, saj ni mogla najti popolnega doma, zdaj pa jo je našla nad Los Angelesom, in poleg vile, ki je resnično lepa, je čudovit tudi razgled, ki sega od nje. 

Nepremičnina je bila poleti 2018 v celoti obnovljena in Ariana je prva lastnica, a mnogi so presenečeni, da se je tako velika zvezda, kot je bila, odločila za takšno vilo, ki je skoraj vsa v steklu, torej je vsaka njena soba zelo izpostavljena. Z drugimi besedami, nepremičnina ni tako zasebna, kot bi morda pričakovali, vendar pevke to očitno ne moti.

Foto: SHUTTERSTOCK