Numerološka usmeritev dneva – Petek, 19.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 19/06/2020

“Bodimo modri v besedah in še modrejši v dejanjih.”

Dobro jutro, dober dan vsem skupaj! Juhuu, končno petek za vse tiste, ki smo ob sobotah in nedeljah prosti. Poglejmo, kakšen petek nam obljubljajo številke. 

Energija današnjega dne bo na nas delovala bolj pomirjevalno in umirjeno. Radi bomo imeli družbo, drug na drugega bomo delovali miroljubno, prijateljsko, empatično. S tako energijo bomo pristopali k uresničevanju ustvarjalnih zamisli v službi in družini. Intuitivni in prodorni bomo, težili k s spremembam na bolje. Radi bomo drug drugemu pomagali z delom ali nasveti, ki pa danes ne bodo običajni. Lahko se nadejamo sporočil iz duhovnih sfer: vsa, ki se vam bodo zdela čisto mimo, brez logike ali kakršnekoli povezave z resničnostjo, tista bodo zagotovo prava in namenjena le vam. 

Dan je primeren za humanitarno delo, za zbrano intelektualno delo, za napore, ki zahtevajo vztrajnost in predanost: za učenje, branje, pisanje, potem za navezovanje stikov, za umirjene klepetave urice, za poglabljanje v globoke življenjske teme in resnice ter za nakupe trajnih stvari, a iz druge roke. 

Drugače pa ne planirajmo danes, saj se z našimi načrti lahko poigra usoda. No, upajmo na najboljše.

Lahkoten, neobremenjen in prijeten petek vam želim.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com