Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ta znani Slovenec je organizator poroke Saške Lendero in Miha Hercoga

Objavljeno

V redu

Sedaj je znano, komu sta zaupala tako pomembno vlogo …

Že vrsto let se poznajo, prijateljujejo in sodelujejo tudi poslovno. Miha Hercog in Saška Lendero sta napisala pesem Srečen, ker sem moški, ki jo je zapel štajerski slavček Damjan Murko. In sedaj naj bi spet skupaj pripravljali pravo glasbeno poslastico, kakršne v Sloveniji še ni bilo. A o tem še modro molčijo.

So pa za portal njena.si potrdili, da je prav Damjan organizator pravljične poroke, ki jo načrtujeta Saška in Miha.

“Reči moram, da sem bil izjemno počaščen, ko sta me Miha in Saška prosila, da jima pomagam organizirati poroko. Delam s srcem in tako, kot delam za vse ostale pare, ne glede na to ali so iz medijskega sveta ali ne. Moramo se zavedati, da ta dan mladoporočencem pomeni največ v življenju in tukaj ni prostora za napake, labsuse in naključja. Organizacija takšnega dogodka zahteva celega človeka, predvsem pa ogromno časa, sestankov, discipline in poslušanja para, kaj si pravzaprav želita,”,« je Murko pojasnil za omenjeni portal.

Prepričani smo, da se obeta poroka, kot je še nismo videli!

Foto Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals