Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 19. 7. 2020

  • Avtor: Asya
  • 19/07/2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, na kakšen način lahko preživimo nedeljski dan, da se bomo počutili čim bolj izpolnjeni.

“Svet potrebuje naše unikatne darove in spretnosti.”

Današnji dan je namenjen izražanju ustvarjalnih zamisli in komunikaciji. Bolj boste ustvarjalni in odprti do zunanjega sveta, bolj izpolnjen dan boste imeli. Dovolite, naj do izraza pride vaša unikatnost, pokažite svojim domačim, sosedom, prijateljem, sodelavcem, kaj znate ustvariti, spremeniti, izboljšati. Če boste prepričljivi, lahko vaše posebne in zanimive zamisli, najdejo svoje mesto in dobijo vrednost, vi pa boste primerno statusno in denarno nagrajeni. Še posebej na področjih medicine, zdravilstva, v kmetijstvu, veterinarstvu, arhitekturi, oblikovanju, krajinarstvu in v katerikoli okrasni umetnosti, kot so modno oblikovanje, vrtnarstvo, cvetličarstvo. Tudi na področju kuharstva, fotografije, šiviljstva,..Na vseh področjih, kjer lahko pomagate in osrečite druge. Pri vsem tem je danes najpomembneje, da ste pri svojem projektu član skupine in sodelujete z drugimi.

Ključi: ustvarjanje nečesa lepega in visoko kakovostnega, napredovanje na poslovni poti, poučevanje veščine, biti umetnik

Pazite danes na čustveno stabilnost, krotite impulzivno obnašanje in ostri jeziček.

Srečni boste, če boste lahko delili svoje občutke z nekom.

Današnji dan je dan sodelovanja. Odmaknite se od ljudi, ki vam jemljejo energijo in se družite s tistimi, ki imajo podobno energijo kot vi. Drug drugemu bodite vir navdiha, energije in moči. Zoperstavite se zatiranju in izčrpavanju.

Sproščajte se, gibajte se na soncu in v zelenju, po možnosti tudi ob vodi.

Začnite z novo telesno aktivnostjo, po možnosti s skupinsko.

Navdihnjen dan vam želim danes.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com